Potrebna aplikacija da ogranici koriscenje interneta

• Začetnik teme Začetnik teme DpD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumemo se. Ne znam kako ste procitali u mom postu da mi treba ogranicenje inerneta, da hocu da ga ugasim itd. Mislio sam da sam objasnio sta mi treba. Vidim da moram da preciziram zasto mi to treba ali onda ce sledeti neki nopotrebni komentari koji mi nece doprineti da nadjem ono sto mi treba...
Treba mi da neka aplikacija ugasi internet da ne postoji konekcija izmedju PC i mog provajdera na odredjeno vreme.
Najpriblizniji software tome su child control ali oni imaju uglavnom druge namene.

Ne razumemo se. Ne znam kako ste procitali u mom postu da mi treba ogranicenje inerneta, da hocu da ga ugasim itd. Mislio sam da sam objasnio sta mi treba. Vidim da moram da preciziram zasto mi to treba ali onda ce sledeti neki nopotrebni komentari koji mi nece doprineti da nadjem ono sto mi treba...
Treba mi da neka aplikacija ugasi internet da ne postoji konekcija izmedju PC i mog provajdera na odredjeno vreme.
Najpriblizniji software tome su child control ali oni imaju uglavnom druge namene.

mislim da je ovo ono sto trazis : http://crystalrich.com/internetoff/

11378649.png

• Podržavam
Reactions: DpD
Na dobrom smo tragu :). Objasnicu zbog cega mi treba ali molim da se drzite teme i bez nekim komentarisanja na ovom mom opisu. Mladji brat, kad god nisam kuci, na poslu sam previse sedi na internetu. Komp. mu treba jer uci o nekim stvarima ali lako odlutao i ode na net. Zato mi treba neka aplikacija koja ce iskljcuti internet ali da ne moze ponovo da se ukljuci. Ako mu zadam 5h da za 5h ne postoji sansa da se ukljuci.
Ovaj program je bas, bas jednostavan ali nema tu opciju tj moze lako da se opet ukljuci jednim klikom. Ja sam dosta trazio ali nisam nasao za to sto mi treba. Verovatno nema puno zainteresovanih korisnika pa se nikome to ne programira tako nesto :).
Drzite se teme ko hoce da pomogne i zaobidjite moj razlog zbog cega mi treba.

Ti nisi nikada koristio ove aplikacije? Ne znam koja od ove dve ali su mi napravile skoro pa karambol na kompu, morao je i system restore da radi. Posle restarta konekcija se poveze sa internetom tj mali monitor niti je precrtan niti je pod uzvicnikom ali nista na netu nije htelo da radi, skroz odsecen net. Sta god da sam probao nije htelo da se osposobi a u obe aplikacije ne stoji nikakva ukljucena komanda. Samo su bile instalirane i nisam im nista dodeljivao. Ovaj internet lock 2.0 sam jedva i uninstalirao.
Odustajem od ovoga. Ako neko naleti na ovu temu i ima neku aplikaciju za ovo sto sam naveo da mi treba neka napise. Ovako napamet nema smisla.

Back