Potreban savet !!!

loopy:
pa za tu varijantu, dovoljno je samo da ga pozoves telefonom i da mu kazes da zelis da nastavis druzenje i posle gimnazije.
ako imas neke sanse kod njega to ce mu biti dovoljno

:)

E, pa stvarnoooooo......
zar stvarno mislis da -posto je ludo zaljubljena u njega- hoce druzenje??? Nadam se da ti je ovaj odgovor sala....a da nije - kada loopim-loopim :wink: ....ne daj mi se ovde izmanipulisati... :wink:

ma pusti loopy-ja on samo lupa
c028.gif

Ne ozbiljno,ljubav se najlakse rodi iz drugarstva :!:

nema potreba da mu sad nesto kao javno iznosi njena osecanja, jer ako bi postupila kako sam joj ja predlozio i on ni posle toga ne preduzme neke korake, onda joj je najbolje da poslusa Kiss_me :arrow:

Mnogo sam se dopadao jednoj koleginici u toku studija :D :D :D :D (znaci da je bila "malo" zrelija od tebe). DRUZILI smo se i bili prijatelji (bar s` moje strane prijatelji), ali se ona meni nije dopadala, a kad je ona stalno pored mene onda naravno da ce videti i moja interesovanja za druge devojke. Verovatno je vremenom po...dila i uradila neke stvari zbog kojih se vise i necujemo.
Sta da ti kazem, truba!
Poenta: ako nisi spremna da prihvatis da mozda nece biti zaiteresovan za tebe, a da ti sve vreme kuliras njegova interesovanja za druge devojke onda zaboravi na njega.

Back