Potreban savet. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TheMedeniMeda

Početnik
Poruka
2
E ovako.Prvo da napomenem i da se izvinim, ali stvarno nisam imao zivaca da ceprkam toliko po forumu pa sam otvorio temu i nadam se da mi necete zameriti.
Nego da ja predjem na stvar. Imam 16 godina , 184cm i 93kg. Isao sam i kod nutricioniste i rekao mi je da bih trebao da imam 87 kg ali ja to nikako da uradim. Sada sam se nameracio da pocnem da vezbam i da smsam, a uz to nekako da nabijem misice! Trenirao sam vaterpolo 5 godina, ali zbog problema sa ocima tj sa alergijom na hlor sam prestao.
Da napomenem da u sobi imam onu veliku reflex loptu i biciklu, ali trenutno samo skupljaju prasinu.
Sta da pocnem da radim, koliko puta nedeljno i kad? Za ishranu znam sta trebam da radim, samo da li je nezdravo popiti po 2L next soka dnevno?

Molim za iskren odgovor i savet :P
Pozdrav.z:)
 
Ma u redu je, eto recimo da je izvinjenje prihvaćeno. Sad izvini i ti i nas mrzi da po sto puta pišemo jedno te isto.
Ali ipak jedan savet. Idi i učlani se u neki klub, bilo šta što te privlači (osim bazena naravno) tamo će te neko nadgledati i ispravljati eventualne greške.
Sa 16 godina teško da možeš da se profesionalno baviš nekim kolektivnim sportom, ali probaj da se dogovoriš sa trenerom da treniraš pa šta ispadne. Za borilačke veštine (BV) ti nije kasno ima tu puno toga. Neka osnovna podela ti je na udaračke (boks, karate, kik boks, tekvondo...itd) i hvatačke ili rvačke (rvanje, bjj, aikido, džudo...). Moj ti je savet da izabereš neku BV + teretana i to je to.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top