A da on tebi napravi jaje na oko sa majonezom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lord Raqn:Ti si na faksu i još nemaš pojma o tim stvarima?!Šta si radio u srednjoj?!Meni se čini da nemaš šanse kod ove,a moraš dooobro da menjaš tvoj stav da bi ikad imao kod neke bolje.Npr. da shvatiš svoje vrednosti i naravno,DA DEVOJKE NIKAD NE PITAŠ TAKVE STVARI!!!Nema:"Da li ti se sviđam?","Da li bi izašla sa mnom?"...Prvo,nabavi malo samopouzdanja,drugo,NE DAJ JOJ IZBORA!Mogao bih ovako do jutra,ali moram da pišem maturski-tema-"Govor tela u udvaranju".Kad ga završim možda ga bacim u prodaju,pa očekujem da ga kupiš... :: (ali ozbiljan sam u vezi svega)
zelenooka85:Javicu se...znam da se vukovi ne peglaju sa vucicama ali ti ionako nisi vuk...
Sa zadovoljstvom cu da ti napravim kajganu i odem sa bg_pravnikom![]()
bg_pravnik:Ovde su me svi pogresno shvatili. Ostali forumasi su od mene napravili takvog. Ja nikad nisam pomenuo da bi joj rekao :"Da li ti se sviđam?", to nije moj stil.
A Aleksej_baso je ocigledno dosta puta bio "napusen", pa se setio da ovde pametuje. To je i sam priznao u jednoj temi.
Drugo, ja nikad nisam rekao da ne umem da nadjem devojku. Znam nekoliko njih koje su zaintresovane, ali mi se ne svidjaju.
Zaebana situacija , ali ja mogu da ti sredim da je siluješ, ako ti vrši posao.bg_pravnik:Jel sam rekao da me stalno startuju.Javicu ti se ako mi ne uspe sa koleginicom.