muvalo:Olivice, jel' mogu da ti postavim jedno licno pitanje?
Koje si godiste?
Odgovor na prvo pitanje je:
Ne mozes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muvalo:Olivice, jel' mogu da ti postavim jedno licno pitanje?
Koje si godiste?
Hellen:Potreban savet u vezi pisanja romana
Савет гласи:
Та реченица може гласити само:
''Потребан савет У ВЕЗИ СА писањем романа'', а не ''У ВЕЗИ ПИСАЊА''....
Није на одмет знати и то, кад се већ пише роман....
®:Pozdrav, Elle_77. Rijetko osvježavajući prizor YU slovima... tim elementarnim ogledalom pismenosti, te zasnivanjem prava, da makar na Književnosti, iznosimo svoje mišljenje.
Istina, vidim da znak interpunkcije razdvajaš od riječi nakon koje slijedi, na kraju rečenice. Nadam se, nije u pitanju navika, da „manir” bude laške otklonjiv.
Pobude za upriličavanje ove teme (arogantno diskretnog postavljača, sklonog nezaustavljivom eksponiranju – čime(?) vidjećemo(?)) ne razlikujem od suludosti pobude da se neko drzne i napiše: Kako da volim? Kako da sanjam? Kako da vidim? Etc...
Ko to još nije upoznao slatkorječivo zelenaško govance, koje bi, u slučaju da u nekome izoluje potencijalni i s naznakom na NOVČANI profit, jednom stvaraocu podišlo „uspokojavajućim”: NE BRINITE, TO JE NAŠ POSAO, SAMO VI... (pisite, da...)?
SavaBonJovi:Anegdote iz Mozartovog zivota-bravo!... ne znam otkuda ste uopste dosli na tu ideju da ja ne znam da stvaram "umetnicka" dela. Znam, nije da ne znam! Znam da pisem pesme, ali ne znam prozu,...Sve sto sam hteo jeste da eventualno nadjem nekog ko je u istoj situaciji, pa da mozda podelimo iskustva, razmenimo misli, jednostavno da pomognemo jedan-drugom savetima i preporukama ! Posto vidim da nema, necu se vishe javljati,... pisacu pesmiculjke i dalje, a roman :"KAD PORASTEM!!!"
Hesse:jedna zanimljiva misao u vezi trazhenja saveta za stvaranje umetnichkih dela: ...(parafraziram, ne secam se tachno)...
kad je jedan mladi muzicar pitao Mozarta da mu objasni kako se komponuje, Mozart mu je rekao neshto u fazonu 'josh je rano za to', a ovaj, pomalo uvredjen odvrati 'ali Vi ste bili josh mladji od mene kada ste komponovali vec opere, simfonije...a Mozart mu odgovori "Da, ali ja nisam nikoga pitao kako se to radi"
mislite o tome...