Potreba za pisanjem/ umesto diskusije uživo (?)

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Nešto razmišljam, postoji TEMA koju neko otvori i na tu temu pišemo.
U redu za mene, ja sam oduvek voleo pismene sastave iz srpskog jezika, na određenu temu.

Nedostaje mi spontan razgovor ali to imam u životu i previše :lol: pa se pitanje odnosi na forum.

Da li se još nekome čini da smo bili nekad "štreberi"? Ja nisam bio. Čudno mi je, pa pitam, odakle potreba da te neko doslovno ispituje a ti odgovaraš? Jesmo li mi ludi? 😂

Nisam neki pametnjakovic.Volim da pisem.Neka tema me bas inspirise i mogla bih pisati i pisati.A neke kao one politicke samo pogledam naslov
Passion Writting GIF by tvgry

Odgovaram ako mi se odgovara.
Štreber nisam bila nikad.
Luda jesam verovatno .

I više volim ,ako već sa nekim "pričam" -
Da to bude real , jer tako mogu da
Čujem glas i pratim govor tela
.Lakše mi je da "pročitam "osobu.
Pisanje na forumu može biti kao neki vid zabave , zezanja , opuštanja ..
Pa i ubijanje vremena..
Mada , nađe se i tu neka osoba sa kojom možeš
normalno i kvalitetno da komuniciraš
I samim tipkanjem.

U redu za mene, ja sam oduvek voleo pismene sastave iz srpskog jezika, na određenu temu.

Nedostaje mi spontan razgovor ali to imam u životu i previše :lol: pa se pitanje odnosi na forum.

Da li se još nekome čini da smo bili nekad "štreberi"? Ja nisam bio. Čudno mi je, pa pitam, odakle potreba da te neko doslovno ispituje a ti odgovaraš? Jesmo li mi ludi? 😂
e necu nista da ti kazem

Mogu za sebe da kažem. Ne znam da li sam normalna, ali znam kako sam zaglavila ovde :). Volim da pišem, ali ne toliko sa ljudima. Pomalo piskaram pa me to i zadržalo ovde ( ono, šatro proza, poezija, oduvek sam piskarala ).
Razgovori mi prijaju uživo, ali opet sa vrlo uskim krugom ljudi, meni oduvek dovoljno. Pustinjakinja, nema se tu šta dodati. :cool:
Retko se i upustim u kraću diskusiju po forumu, nemam interesovanja za taj deo baš previše. Zabavim se po neobaveznim temama i lepo mi.
Neko je to definisao pod dijagnozom "autistični forumaši" :mrgreen:

Mogu za sebe da kažem. Ne znam da li sam normalna, ali znam kako sam zaglavila ovde :). Volim da pišem, ali ne toliko sa ljudima. Pomalo piskaram pa me to i zadržalo ovde ( ono, šatro proza, poezija, oduvek sam piskarala ).
Razgovori mi prijaju uživo, ali opet sa vrlo uskim krugom ljudi, meni oduvek dovoljno. Pustinjakinja, nema se tu šta dodati. :cool:
Retko se i upustim u kraću diskusiju po forumu, nemam interesovanja za taj deo baš previše. Zabavim se po neobaveznim temama i lepo mi.
Neko je to definisao pod dijagnozom "autistični forumaši" :mrgreen:

Elektrika.:D (meni ona nedostaje)

Nisi ti autistična, imaš šta da kažeš.

Imam potrebu da pišem.Dok pišem,niko me ne prekida i ne ubacuje mi se u reč.,ne remeti mi tok misli.Uglavnom pišem kad sam tužna ,i to je samo za mene.U kontaktu s ljudima(na forumu)sam opuštenija nego u rl ,napišem i ne moram da se pravdam i registrujem čudne poglede.Neke moje stavove ljudi odobre,neke ne.Nije ni bitno.Samo ne volim one što bi se prepirali i menjali mi mišljenje.To ne podnosim.

:klap::heart: Taj sam ! Plus egocentričan , asocijalan , nedruštven......:dash:
Kako pomiriti to dvoje u sebi , većito trvenje unutar moga bića
kako sve više saznajem imam sve manje potrebu da pričam
Pisao bi , ali ne mogu bez neke inicijalne kapisle , i to što napišem opet nekako ljubomorno čuvam samo za sebe , a imam dosta toga
Teško mi je nekada sa samim sobom
Neko je to definisao pod dijagnozom "autistični forumaši"

Poslednja izmena:

Back