Potreba za hejtom

ti malo da obnovis definicije
recimo definiciju mobinga
ili mozda znas nesto sto mi useri ne znamo?

- - - - - - - - - -

i jos jedna stvar - tradicionalna ishrana Srbije su izgleda creva, mozgovi i papci?
ko to ne jede nije Srbin + vrijedja narod, tradiciju i kulturu?
ili ja to nesto nisam dobro protumacila?

s druge strane, lijepo sto se potrudila da fino spakuje
u svom...specificnom stilu

Pokusavate da je mobingom sterate u cosak, jer vam nije po JUS-u... :)
Pisete o njoj i kada nista ne pise, niti vam se obraca. Sprdate se i ismevate je danima. I to nije mobing?

Mene bas briga da li me Zauz ili bilo ko na ovom forumu smatra dovoljno velikom Spkinjom.

- - - - - - - - - -

Slažem se. Ne znam kako piše zauz (osim ovih svinjskih očiju na tradicionalni srpski način), niti pratim vaše sukobe, pa sam proteklih par strana čitao kao totalni autsajder i ne svidja mi se odnos većine prema njoj.
Ne volim hajke, lovove na veštice, filozofiju čopora. Kakav god da je zauz kreten, nije u redu što se svi obrušavaju na nju. Ako jedna osoba to uradi, to je hejt, ali ako više osoba napada na ovakav način kako je vi napadate, to je onda mobing.

Da se sad vratim stvarima od esencijalnog značaja:
Dobro ti ženče Enjoy, aj okači neku sličku u tesnom outfitu (ono kao posle treninga, pa u znojavo tesnoj majičici... :per:)

... :)

Pokusavate da je mobingom sterate u cosak, jer vam nije po JUS-u... :)
Pisete o njoj i kada nista ne pise, niti vam se obraca. Sprdate se i ismevate je danima. I to nije mobing?

Mene bas briga da li me Zauz ili bilo ko na ovom forumu smatra dovoljno velikom Spkinjom.

- - - - - - - - - -

... :)

to o cemu pises nije mobing
da ne pominjemo da vidis samo jednu stranu zato sto si tako odlucila
inace bi mozda ukapirala zasto je odnos "vecine" takav
jbga, dopizdilo ljudima da ih se tjera u grob sa 4 banke i da im se propisuje kako da spremaju svinjske papke u skladu s tradicijom, a bez toga bukvalno nije moglo i traje vec dugo...da ne znas mozda kako se to zove?

f5441e181320964917f7023a314a74d84718f5580c746eb22611298336626883.jpg

to o cemu pises nije mobing
da ne pominjemo da vidis samo jednu stranu zato sto si tako odlucila
inace bi mozda ukapirala zasto je odnos "vecine" takav
jbga, dopizdilo ljudima da ih se tjera u grob sa 4 banke i da im se propisuje kako da spremaju svinjske papke u skladu s tradicijom, a bez toga bukvalno nije moglo i traje vec dugo...da ne znas mozda kako se to zove?

Jaka stvar sto su za Zauz ljudi od 40+ prestari. :) Pa jos i papci i crevca.
Sve veliki razlozi za odmazdu...

pun forum zombija
moze da pokrene biznis sa trgovinom formaldehida, pare da namlati :lol:

Најгоре је што мене такви коментари уопште не погађају, јер сам и ја својевремено мислила исто.

Имали смо негде око 20, кренемо у кафић, нема места да се седне, поседали већ они од 27-28...

Мој коментар: Шта раде, бре, ови матори по кафићима, што не иду кући да чувају децу :zcepanje:

А они од 40 су били таман за Св.Петра...

Јој, ја јесам, па сад кад одем у кафић сетим се својих коментара и помислим: Шта ли сад ова деца мисле :lol:

Ko uopste cita Zauz..od onih creva, papaka, usiju, zivotinjskih ociju i mozga koje pise da jede i userrava temu Sta kuvate danas, ja je i ne citam..
a vi prijavite postove koji su po vama neprimereni .sto se tice brisanja
...kada se brisu poruke ..sto se brisu..kada se ne brisu .sto se ne brisu..odlucite se konacno..hoce li se brisati trolovanje ili ne ? Jer vama udovoljiti je skoro pa nemoguce...:lol:
Vredjanja se podrazumeva da se brisu i kaznjavaju.. kao Docta veceras..iako je ovo tema o hejtu , preterao je

:mrgreen:

Nemam vise vremena.
Nova rec za razmisljanje: samokritika
- Glavno je ovo: ma kako obrtao, uvek ispada da sam na prvom mestu ja kriv, i, što je najuvredljivije, kriv bez krivice, takoreći po zakonima prirode. Prvo, zato što sam pametniji od svih ljudi kojima sam okružen. (Stalno sam smatrao sebe za pametnijeg od svoje okoline i ponekad sam se, verujete li mi, čak i stideo zbog toga. U najmanju ruku, celog života sam gledao nekako u stranu, nisam mogao da gledam ljudima pravo u oči.) A zatim, kriv sam još i zato što bih, čak i kad bi u meni i bilo velikodušnosti, imao samo više muke od saznanja da je ta velikodušnost beskorisna.

Back