Potreba za glomaznim automobilima

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo jednog primera.
Cemu ovo uopste sluzi?
Pogledajte prilog 1132595
Za urcenje :D

Realno bih voleo tako nesto da posedujem, ali samo pod uslovom da zivim na selu / farmi i da ga vozim po prirodi i makadamskim putevima.
Ali vecina vlasnika istih tesko da ikada silazi sa puta.

Dodao bih i da je (kao i svuda) u autoindustriji taj trend stalno novih modela preteran. Ako je neki auto dobro odradjen, moze da se vozi 20 godina uz dobro odrzavanje. Zasto bi neko svake 2 ili 3 godine kupovao novi model? Skroz neracionalno.

Za urcenje :D

Realno bih voleo tako nesto da posedujem, ali samo pod uslovom da zivim na selu / farmi i da ga vozim po prirodi i makadamskim putevima.
Ali vecina vlasnika istih tesko da ikada silazi sa puta.

Dodao bih i da je (kao i svuda) u autoindustriji taj trend stalno novih modela preteran. Ako je neki auto dobro odradjen, moze da se vozi 20 godina uz dobro odrzavanje. Zasto bi neko svake 2 ili 3 godine kupovao novi model? Skroz neracionalno.

Kao i G klasa, kao i BMW x5,6,7, to nikad nije videlo trave, a ne offroad. Doduše, vide travu kad se parkiraju u sred parka jer im se može, ali to je maksimalni domet tog "terenca" :D

Ovo drugo je klasično potrošačko... Kao i telefon što možeš da koristiš tipa 5 godina, a ono svake izlazi novi model ili svake druge, kao ima bolju kameru i košta 1000evra... Budalaština. Još je najgore kad naprave ružnije, nova S klasa mi je ružnija vizuelno od stare, modernija jeste ali i ružnija npr.

Kao i G klasa, kao i BMW x5,6,7, to nikad nije videlo trave, a ne offroad. Doduše, vide travu kad se parkiraju u sred parka jer im se može, ali to je maksimalni domet tog "terenca" :D

Ovo drugo je klasično potrošačko... Kao i telefon što možeš da koristiš tipa 5 godina, a ono svake izlazi novi model ili svake druge, kao ima bolju kameru i košta 1000evra... Budalaština. Još je najgore kad naprave ružnije, nova S klasa mi je ružnija vizuelno od stare, modernija jeste ali i ružnija npr.
Ma 100% se slazem. Covece, imas video sa Passatom 5.5 koji je star 20 godina i presao 900.000 km. Ide kao podmazan jer ga gazda lepo odrzava. Tako garantovano moze da se vozi 80% automobila s pocetka 2000-tih. Da ne spominjem gomilu elektronike, senzora, kompjutera, koji mogu da crknu na novijim autima. Za mene je mehanika zakon :D Kliknes dugme i teraj.

Ma 100% se slazem. Covece, imas video sa Passatom 5.5 koji je star 20 godina i presao 900.000 km. Ide kao podmazan jer ga gazda lepo odrzava. Tako garantovano moze da se vozi 80% automobila s pocetka 2000-tih. Da ne spominjem gomilu elektronike, senzora, kompjutera, koji mogu da crknu na novijim autima. Za mene je mehanika zakon :D Kliknes dugme i teraj.

Klasična budalaština, da se ne lažemo... :D Meni isto dođe tip i kao "znaaaš kakva je nova Škoda, brate, što ne bi uzeo?", ja pogledam zbog bukvalno estetskih izmena i to malih ako malo bolje pogledaš, ja treba na prodaji ove da izgubim 10.000e jer sam uzeo novu, a onda da dodam još tih 10.000e da bih doplatio za novu, pri čemu mi ova nema znakova korišćenja, nema čak ni neko dugme izgrebano ili bilo šta, pa za 5 godina prešla 50.000km ali ja sad treba da izgubim 20.000e da bih kupio novu jer je eto nova :D

Dodam još 10.000e i napravim kuću :D

Bas nam salju teske krseve nema sta. Evo jednog krsa iz uvoza koji je samo opran i nesto bas izgleda kao da je za otpad. :hahaha:
Non stop kenjas o krsevima a kad kacis krseve kacis raspadnuti Hyundai i20 sto smo mogli da vidimo na drugoj temi.
IMG_6135.JPG

Može nam se, najprostije rečeno. Idemo u korak sa vremenom.
Četvoro u Fići do mora je izvodljivo ali je svakako udobnije i sigurnije u nekom prostranijem autu.
I danas imamo Fiat 500 koji se prvenstveno kupuje za điranje po gradu ali ne sumnjam ni malo da ljudi idu sa njim na more.

Back