- Poruka
- 29.307
A tebi je uzor?Evo ovom je bio uzor Arkan ... i tako
Naravno ako se ne kurcis danas onda si nenormalan ... ili su ti sto misle tako zapravo prsli![]()
Dekica koji pipka devojčice po kosi.
To.Nije dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tebi je uzor?Evo ovom je bio uzor Arkan ... i tako
Naravno ako se ne kurcis danas onda si nenormalan ... ili su ti sto misle tako zapravo prsli![]()
Mislim da je takva vecina ljudi...Jel postoji neka dijagnoza ili neka definicija ljudi koji imaju potrebu da se "izdizu" od drugih? primer prica tipa:
Ja sam zavrsio fakultet u Beogradu, a ti u Novom Sadu, nije to isto. Ili ja sam zavrsio ETF npr a ti si zavrsio Sumarski, moj fakultet je tezi.
Ne mora biti prica tog tipa vezana samo za fakultet, moze biti i prica tipa vi i ja imamo lep kaput npr, koji nam i lepo stoji, ali vi osecate potrebu da se izdignete iznad mene pricom, ali ja sam ovaj kaput narucio iz Nemacke npr. Ispada kao da je taj kaput vredniji i bolji od mog kaputa koji je npr siven u Srbiji. Zasto to ljudi rade? Koja je poenta toga?
Bravo.Ne zameraj ljudima koji se tako isticu. Duboko, a mozda i plitko u sebi, oni su nezadovoljni i iskompleksirani. Nesigurni u sebe sigurno.
Covek koji je svestan svoje jacine nema potrebu da se izdize.
Jer su jadni, slabi, isfrustrirani. Imaju manjak samopouzdanja, a cesto su i nedojebani.Jel postoji neka dijagnoza ili neka definicija ljudi koji imaju potrebu da se "izdizu" od drugih? primer prica tipa:
Ja sam zavrsio fakultet u Beogradu, a ti u Novom Sadu, nije to isto. Ili ja sam zavrsio ETF npr a ti si zavrsio Sumarski, moj fakultet je tezi.
Ne mora biti prica tog tipa vezana samo za fakultet, moze biti i prica tipa vi i ja imamo lep kaput npr, koji nam i lepo stoji, ali vi osecate potrebu da se izdignete iznad mene pricom, ali ja sam ovaj kaput narucio iz Nemacke npr. Ispada kao da je taj kaput vredniji i bolji od mog kaputa koji je npr siven u Srbiji. Zasto to ljudi rade? Koja je poenta toga?
Postoji li neka dijagnoza ili definicija ljudi koji imaju potrebu da "srozavaju" omalovažavaju i otvoreno mrze bez realnog razloga ljude moji su u bilo čemu bolji od njih?Jel postoji neka dijagnoza ili neka definicija ljudi koji imaju potrebu da se "izdizu" od drugih? primer prica tipa:
Postoji.Ljubomora.Postoji li neka dijagnoza ili definicija ljudi koji imaju potrebu da "srozavaju" omalovažavaju i otvoreno mrze bez realnog razloga ljude moji su u bilo čemu bolji od njih?
Ja se sa tim ceo život susrećem.
M?!?![]()
izgovor svake intelektualne sirotinje ikadOnaj ko tvrdi da je bolji po pravilu to nije.Da je zaista bolji,ne bi o tome pričao.
pa hebiga nije istoJa sam zavrsio fakultet u Beogradu, a ti u Novom Sadu, nije to isto.
Ako je razvojna trauma pozitivna, onda okejNPD (narcissistic personality disorder)
Ali ima i drugih pozitivinih osobina
Brutalno.NPD (narcissistic personality disorder)
Ali ima i drugih pozitivinih osobina
Zbog potreba za dokazivanjimaOnaj ko tvrdi da je bolji po pravilu to nije.Da je zaista bolji,ne bi o tome pričao.
I pokušaja da ubede sami sebe da su iznad drugih.Zbog potreba za dokazivanjima
Ma važi, treba da ćuti, i onda ga ga gaze za posao i sve drugo u životuOnaj ko tvrdi da je bolji po pravilu to nije.Da je zaista bolji,ne bi o tome pričao.
Snobizam i debilizam!Jel postoji neka dijagnoza ili neka definicija ljudi koji imaju potrebu da se "izdizu" od drugih?
Da, lažu sebi samimaI pokušaja da ubede sami sebe da su iznad drugih.
Мислим да тако људи желе да скрену пажњу на себе.Jel postoji neka dijagnoza ili neka definicija ljudi koji imaju potrebu da se "izdizu" od drugih? primer prica tipa: