NICS
Iskusan
- Poruka
- 5.704
Koji otvara i edituje na vise foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji otvara i edituje na vise foruma
postove naravno, drugo ne znam sta bih editovao, tu mislim na (slike, muziku, e-book, i ostalo sto se nalazi na forumima). Nadam se da je sad malo jasnije ako nije nacrtacu kad budem pri tabli za crtanje
Цинизам ти није на месту! Кад би писао БАР МАЛО смисленија и логичка питања (а и давао смисленије одговоре у појединим темама), не би морали да ти постављамо додатна подпитања, која тебе "вређају"... O Mighty...!postove naravno, drugo ne znam sta bih editovao, tu mislim na (slike, muziku, e-book, i ostalo sto se nalazi na forumima). Nadam se da je sad malo jasnije ako nije nacrtacu kad budem pri tabli za crtanje
Sada mi je jasno ali ga traži bez mene....svaki dan me sve više i više iznenađuješ...
Ja bih, ipak, da sacekam tablu za crtanje.![]()
![]()
![]()
Firefox - otvara brdo foruma![]()
Цинизам ти није на месту! Кад би писао БАР МАЛО смисленија и логичка питања (а и давао смисленије одговоре у појединим темама), не би морали да ти постављамо додатна подпитања, која тебе "вређају"... O Mighty...!
............
Nije cinizam nego pitanje. Evo da dam dodatno objasnjenje. Potreban je neki software koji automatski ili poluautomatski upisuje u vise foruma naravno razlicitih isti sadrzaj koji ja ubacim u prvi (naslov, kratak opis i eventualno sliku (koju naravno uploadujem na neki server)). Nikakav "hak" me ne interesuje to bi uradio da niko ne zna a ne ovako mnogo bi bilo providno
Направи свој форум у уређуј шта те је воља... а на осталим форумима, само ако имаш админ привилегије.
moj avatar svakim danom ima sve vise i vise smisla![]()
i ja bih voleo program koji "hakuje" forume
Svi koji mi pisu na pp molim da ukratko navedu o cemu se radi u problemu za resavanje