Potrazujem program za net

• Začetnik teme Začetnik teme NICS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
postove naravno, drugo ne znam sta bih editovao, tu mislim na (slike, muziku, e-book, i ostalo sto se nalazi na forumima). Nadam se da je sad malo jasnije ako nije nacrtacu kad budem pri tabli za crtanje
Цинизам ти није на месту! Кад би писао БАР МАЛО смисленија и логичка питања (а и давао смисленије одговоре у појединим темама), не би морали да ти постављамо додатна подпитања, која тебе "вређају"... O Mighty...! :rtfm:

.............
Направи свој форум у уређуј шта те је воља... а на осталим форумима, само ако имаш админ привилегије.

Sada mi je jasno ali ga traži bez mene....svaki dan me sve više i više iznenađuješ...

drago mi je cuti

Ja bih, ipak, da sacekam tablu za crtanje. :) :) :)

samo dok dodjem do table

Firefox - otvara brdo foruma :D

a jel nisam znao otkrio si toplu vodu

Цинизам ти није на месту! Кад би писао БАР МАЛО смисленија и логичка питања (а и давао смисленије одговоре у појединим темама), не би морали да ти постављамо додатна подпитања, која тебе "вређају"... O Mighty...! :rtfm:
............
Nije cinizam nego pitanje. Evo da dam dodatno objasnjenje. Potreban je neki software koji automatski ili poluautomatski upisuje u vise foruma naravno razlicitih isti sadrzaj koji ja ubacim u prvi (naslov, kratak opis i eventualno sliku (koju naravno uploadujem na neki server)). Nikakav "hak" me ne interesuje to bi uradio da niko ne zna a ne ovako mnogo bi bilo providno

Направи свој форум у уређуј шта те је воља... а на осталим форумима, само ако имаш админ привилегије.

moj avatar svakim danom ima sve vise i vise smisla :)

i ja bih voleo program koji "hakuje" forume

Back