Potraga za Tijanom Jurić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није она једина, која је прошле недеље нестала из Суботице. Још два младића су нестала и то је све у неколико дана.

По граду се ионако мота гомила аутомобила са страним таблицама (гранично место и ово је сезона путовања) и то ниједан није мали аутомобил и углавном су сви са затамљеним стаклима.

Ово је уједно и доба године, када су цигани активнији и нападају, туку или силују девојке и момке. Имигранти скупљају паре за прелаз границе преко тако што краду, отимају или пребијају за паре, по наруџби.

Ja mnogo gledam onaj americki kanal I.D. i svega sam se nagledala i sto sam mogla da pretpostavim da moze nekom da se desi i sto nisam mogla ni da sanjam.
Ako je policija toliko cutala, to nije dobro.
Jer 48 sati od nestanka osobe su kljucna. Sve je posle teze.
U Americi kada nestane tako lepa devojcica obicno je u pitanju seksualna konotacija tj. zlocin.
Ovde kod nas nije tako, bar koliko ja znam, obicno se zavrsi na silovanju i pocinilac pobegne, ali ostavi zrtvu zivu.
Razlozi za njen nestanak mogu biti banalni, kao na primer odlazak kod decka ili odlazak sa drustvom na more.
A mogu da budu vezani i za trgovinu belim robljem, pogotovo sto je sve tako blizu granici sa Madjarskom.
Nadam se da ce malu Tijanu pronaci sto pre.

cime neko zasluzuje da se nadje u svim udarnim vestima oko potrage?

koliko je samo nestalih,bolesnih i sl. da se medijiji uopste ne interesuju

Pravo da ti kažem i meni je to palo na um...
Mislim svakako da mi je žao ali se oko ovoga odjednom podigla opšta halabuka kao da nikad pre niko nije nestao. Čak se uključio i Interpol a ovo sigurno nije prvi slučaj da neko nestane u blizini međunarodnog graničnog prelaza.
kao što je odjednom podignuta halabuka oko pomoći maloj tijani a na kraju se uspostavilo da njen otac radi u mup-u a isti je onda i ukrao pare koji su ljudi uplatili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back