Potpuno sama na avalskom putu!!!

jelenamp0809

Početnik
Poruka
45
Pomozite mi... Ja sam mala devojcica i zivim potpuno sama na avalskom putu, naselje Suplja stena.
Mlada sam i nisam velika. Razigrana, volim da skacem da se mazim i igram. Nahrane me ponekad komsije, ali puna sam krpelja i mora neko da me ocisti inace sam jako lepa i vesela i zdrava kuca.
Jedna gospodja ce to verovatno uciniti dok se neko od Vas ne javi da me mozda usvoji :) i spase moj mali zivot!
Usvoji me, trebas mi, inace me uskoro moze ZGAZITI AUTO, jer stalno pretrcavam magistralu.
MOLIM TE POMOZI MI!
Ako zelis da mi pomognes, DA I JA BUDEM SRECAN PAS, moooolim te zovi Bojanu (060/132-44-15)!!!

Prilozi

• Avalski put.jpg
    Avalski put.jpg
    42,4 KB · Pregleda: 35
Hvala Vam svimas to se trudite!
Svracala sam juce do NOA standa na Slaviji i koliko sam razumela bice tu svakoga dana kada je lepo vreme, do skoro 20h!
Juce je bilo bas dosta stenaca na standu, ali usvojeno je samo dvoje - decak (koga su uzeli odmah nakon sto je stand postavljen) i devojcica! Ostale su bile jos 3 devojcice (sa Slavije)!
Pokusacu da kontaktiram zenu koja hrani kucu i vidim da li moze da je dovede na stand, mada ako se sprema za put ......
Meni je problem da to odradim sama, jer radim na NBgd do 16:30h, a nemam auto! :((((((((
Ako budete dosli na ikakvu ideju ili cujete da bi neko hteo ovu devojcicu, mozete da zovete Bojanu na telefon: 060/132-44-15
Hvala sivma!

Da li si citala na pravim grupama, jer trebalo je da bude udomljena i stvar je bila skoro gotova, a onda sam sinoc procitala da nije!
Provericu veceras sa zenom koja je inicijalno i oglasila Malenu na fb-u, pa cu napisati post (ovde nemam pristup fb-u)!

Proveri .ali ja sada upravo gledam njene slike u njenom novom domu . Ona je trebala da ide u Golubince ,ali nije tamo otisla vec u Ljig .Proveri na grupi Mila nas heroj .

Back