Potpuni prekid snabdevanja električnom energijom na Novom Beogradu

Da li zapao u depresiju što nije tornado protutnjao, pa da seres po vlasti.
Neka bude propast, samo vlast da se opljune.

:D :D :D:D

Koliko napaljenih bolesnika svuda hoda. Kao u sve se razumeju od energetike, poljoprivrede, vojnih doktrina, a dupetom ne mrdaju

Nisi popila lekic?

Pa naravno, kad se razumem. Zavrsio skolice, nisam kupio diplomu kao ti i tvoj predsednik i njegovi ministri.

Ja smatram da mi stari treba da menjamo Vucica, jer je on manje-vise nasa generacija - citaj nas problem. Glumcevi nece da se odazovu na silu jer jako dobro znaju kako ce to zavrsiti po njih, to je najveci zez nas "obicnih" - NECE NIKO ZA NJEGA DA RIZIKUJE SVOJ ZIVOT. Njih ima 1000 i mogli bi da ih pocistimo dok si rekao SNS.
Ne treba nam bratoubilacki rat, ali njega nece ni biti. Cak i ako dodje do sukoba, bice vrlo kratak i mislim da bi stradao vrlo mali broj ljudi upravo zbog onoga sto sam napisao u prvom pasusu. To mogu samo neke budale da pokusaju, i kao sto sam rekao bice to jako lose po njih.

Vucic nema 60% podrske, ima 60% na izborima gde izadje 50% ljudi. To ti je podrska od 30%, a u to upadaju pokradeni glasovi (mrtvi, dupli glasaci, kupljeni glasovi i razne druge seme) + njihovi na silu naterani glasaci. On realno ima podrsku od 15% max. Srbija ima 5.2 miliona glasaca - izlanuli se kad su isplacivali onih 100 evreja prosle godine, i 15% od tih 5.2 miliona ti je 780.000 ljudi - to je taj njegov SNS plus podrska nekih budala koje stvarno misle da su oni spas za Srbiju.

Ali od tih niko nece prst pomeriti da brani ovaj rezim. A mi koji smo besni na rezim, bar ja, spreman sam na sve. I ja nisam neki ulicar koji se tukao ceo zivot, radi za male pare i besan je na ceo svet. Ne, ja sam visoko obrazovan covek koji ima platu vecu od Vucica i vrhunsku struku, posao u privatnoj firmi i zivim solidno za Srbiju. Zato i znam sta hocu i sta necu, i hocu NORMALNU SRBIJU.

Nisam clan nijedne stranke, niti sam to ikada bio. DSS je danas obicna ispusak od stranke, a Jovanovic prodana dusa i pudlica rezima. Ti glasaj za koga hoces, uopste ne mislim da ovde izbori mogu ista da promene. Samo gubimo vreme a oni izdaju i prodaju Srbiju. Zato moramo da se skupimo i da ih skinemo sto pre.

Dovoljno je 50.000 ljudi, uz dobru organizaciju za par sati oni su POTPUNO GOTOVI! I ne treba svi da dodju pred Skupstinu, to sa Skupstinom je obicna glupost.

Inace posto vidim da i dalje govoris u terminima stranaka/partija, dacu ti savet (naravno, pisem zbog drugih, ovo je retoricki): MORAMO DA SE KONACNO MANEMO STRANCARENJA I LIDERA, i da SLUSAMO STA KO PRICA I KOJA RESENJA NUDI. Ako ne znamo jako precizno STA HOCEMO naravno da cemo opet biti nasamareni kao i 5. oktobra. A tada smo bili nasamareni jer je svako imao neku svoju viziju sta ce nakon toga biti - uci cemo u EU (sta god sto znacilo), bice vece plate (ali ne pita se kako i odakle), bice nam naselja uredjena kao u EU (a odakle i ko ce to uraditi - niko ne misli) itd itd. I onda smo dobili kukavicje jaje.

Znaci moramo dobro da znamo sta hocemo, i da u skladu sa tim konstantno kontrolisemo vlast i cim skrene sa puta da je ODMAH MENJAMO!

Inace za rekord - ja sam PROTIV ULASKA U EU (jer je nova SFRJ, cak preciznije 4. Rajh - cilj je samo unifikacija radi centralizacije kontrole, i nista vise), protiv ulaska u NATO, za saradnju sa Rusijom, u principu i za saradnju sa Kinom ali ne kako to radi ova banda (pa nas potrovase braca Kinezi), za ostanak sam KiM u Srbiji, i za to sam da se uvede DIREKTNA DEMOKRATIJA (pogledaj Branka Dragasa na TV Svetlo vezano za to). U direktnoj demokratiji NEMA VISE SKUPSTINE, tj POSLANIKA (predstavnika) i SMENE SU MOGUCE PO ZELJI NARODA a ne jednom u 4 godine. I naravno za to sam da sposobni vode drzavu i da svako ima odgovornost za ono sto radi i za uradjeno i neuradjeno, i ZA VELIKE KAZNE ZA ONE KOJI VODE DRZAVU.
Slazem se sa 90% ovoga sto si napisao i procitao sam od pocetka do kraja.Samo jos da si napisao za koga glasas.Mozda bih i ja promjenio opciju.Za sada je Milos moj konj za trku.

Slazem se sa 90% ovoga sto si napisao i procitao sam od pocetka do kraja.Samo jos da si napisao za koga glasas.Mozda bih i ja promjenio opciju.Za sada je Milos moj konj za trku.

Stvarno si vrlo pazljivo procitao, hvala. Ne znam da ti kazem za koga cu da glasam i da li cu da glasam, jer ne znam ni da li ce biti izbora (pominje se ponovo bojkot), a ni ko ce izaci. Meni je najblize ono sto propagira Branko Dragas, a od opcija nisam pristalica stranaka jer sam generalno protiv stranackog sistema uopste. Ja samo NE BIH VRACAO NA VLAST NIJEDNU OPCIJU ILI LICNOST KOJA JE VEC BILA NA VLASTI. Znaci moja logika bi bila: DSS bio na vlasti, sutnuli smo ih - NEMA NAZAD. Isto vazi za Tadica, Jeremica, Zivkovica, Djilasa, Seselja, Cedu Praska i sve ostale koji su vec bili u vlasti. Srecom, oni i ne mogu da uzmu neke glasove bas zato sto su bili na vlasti i zbaceni. Meni samo nije jasno da njima to nije jasno - da su ispuseni pikavci koji nemaju vise sta da traze na politickoj sceni Srbije, cak i ako nema nekog drugog - ONI su gotovi. Druge cemo da nadjemo.

Ono sto me raduje, mada cemo videti sta ce se zaista realizovati, je sto su Youtube politicari, tipa Nogo i Dragas, ali i mnogi drugi - da sad ne nabrajam, nametnuli svojim diskusijama i analizama da MORA DA SE MENJA SISTEM, pri cemu je promena ove vlasti samo preduslov za glavnu stvar - promenu sistema. Mozemo da cujemo da sad bukvalno sve opozicione stranke pricaju da mora da se menja sistem - i to smatram najvecim dostignucem u poslednjih 10 godina u nasoj politici: da se nametnula ideja da mora da se menja sistem. Videli smo da smo menjali ove, pa one, pa ove i one zajedno (to su ovi sada) - ali nekako se nista ne menja sustinski, pa na kraju ljudi zakljucili - mora da se menja sistem. Necu u detalje, pun je YT izvrsnih analiza i kritika sistema koji nas unistava od 1945. godine, mada neki smatraju cak i negde od 1850. ili tako negde.

I ponovo - iskreno se nadam da cemo ove skinuti i pre izbora, pa da se napravi neka tehnicka vlada koja ce samo da organizuje normalne izbore, pa onda da biramo pa da vidimo kako ce narod da glasa.

Podrska SNS je podrska poziciji a tu ne vazi da je to samo podrska SNS...nego poziciji a tu je mnogo veci procenat nego sto mislite...
Srbi su narod koji glasa za onog ko ce pobediti..
Dokle god misli da ce SNS pobediti nije to 30% nego je sigurno 50% od naroda....
Pogledajte psihologiju i ponasanje naroda....sve je to SNS pristup, pokupi se sa TV iz jutarnjih programa, iz dnevnika.....

Sloboda da ti u radno vreme kazu da danas nema uplata, sutra nema uplata, pao im internet...
Bogata javna sluzba u istom kosu kao privatnik koji radnjicu drzi u 2x3 m poslovnom prostoru...

1,3 miliona šabana nije završilo ni osnovnu školu u Srbiji i to je ključ uspeha SNS sekte. Tu je jbni kraj priče, samo iseljavanje je jedina logična i zdravorazumska budućnost bilo koga ko nije parazit.
Stavi se u moju poziciju.
1,3 mil bezumnih neobrazovanih je pobedilo 8 miliona obrazovanih , neki od njih i svesnih u nivou svetski vrednih svesti.....znaci ne obrazovanje nego svest...
Koja je to bruka za tih 8 miliona, ili nek bude i 4 miliona...

Nije totalna bruka jer je bilo nasilja preko policije , kriminala i ostalog mentaliteta kod naroda...preko roditelja i slicnog...ali je ipak bruka..

Sad je to vec druga generacija mutanata, setite se izborne price, NASA DECA...sto jeste istina.

Definisati protivnike...
Moji najveci protivnici nisu mutanti , nego obican narod....kad god sam radio za interes naroda i svesti , uvek je ispalo ovako , najvise klecki su mi postavljali oni koji su posteni i neki postovani u narodu....nesto zbog svog interesa, nesto zbog svojih prijatelja koji su ih zamolili a oni ne vide sta rade, a nesto i da se ne zamere svima.

Znaci za nesto sto svi mogu da koriste da svi imaju koristi , npr besplatno finansiranje infrastrukture od strane velike svetske kompanije, jer ce posle preko toga da zaposle domace ljude sa pameti da rade ovde razvoj...
Besplatan put
Organizacija svetskog turnira u gejmingu, bila je i ta prilika, a to se isplatilo u tom trenutku jer nisu trazili domacin da investira nego oni pokrivaju sve, desila se takva zgoda pa su bili u buli...
I u svakoj toj situaciji i milion drugih , npr pravljenje stazice u parku , posumljavanje, sredstva za ocvecavanje 5 ulica radi nekog festivala...... uvek se nasao neko ko je postavio pitanje mita i korupcije, ko je trazio da to bude u njegovo ime, ko je imao vec napravljenu shemu od 10 prema 1, znaci centrala kosta 10k e, ali ce drzava da je plati 100k evra i onda besplatno od strane strane kompanije znaci gubitak od 90k evra za nekog pojedinca i on to trazi od mene da se nadoknadi....da stranci daju umesto 10k ustvari 10k +90k za mito...

I nikog u narodu kome to smeta....znaci bukvalno ocekuju svi da se sam izboris sa tim i napravis shemu koja ce da prodje..
A to moze samo ako prihvatis nacela korumpirane ekonomije...moze tako , ali ne moze drugacije.
Cak i tada moze da bude ublazeno , a ovako gurajuci na posteno ne moze nista...

U vojsci korupcija, mole me generali , a ja obican ili neobican vojnik , ali bez cvaraka, da im pomognem da pociste svoje redove....vide sta se desava....
A znaju da ce se desiti jos gora stvar...
U istom su stanju kao i ja kad pravim ove projekte koji treba da pomognu lepsem zivotu.
Ali samo porazi..

I kad ja nisam glavni , opet porazi, kad je neko iz naroda, npr moj drugar sa fudbala, bio glavni u selu svom i akcija uvedite vodovod, i ja mu kazem nemoj na brzinu , imas mogucnost i kanalizaciju , 40% obezbedi finansiranje preko lokalnog zaduzenja za mesnu zajednicu tog sela, napravite istovremeno ili malo pre kanalizaciju pa onda vodovod sto vam nudi opstina...

On kaze ima muke sto su odsekli neki bagrem ili dva njih dok su kopali kanal za vodovod, tuzi ih seljak....nekako nemamo ljude koji mogu da misle unapred...
I sad je celo selo zatrovano , nijedan bunar nije vise za pice voda....svi piju samo hlorisanu vodu iz vodovoda...

Svi ocekuju od pojedinaca nesto a ovamo ih sakate maksimalno....
Najpametniji vide u cemu je stvar i odu odavde...i onda imas pobedu tih 1,4mil tupavih...
I imas razjedinjeno nacionalno tkivo i imas narod koji je sad vise nacija nego narod...
Narod koji i dan danas pljuje inteligenciju gde god vidi mogucnost...
A pricaju o prostitucionalnoj kulturi...

Vec sam rekao srpski jezik je postao servisni jezik nije vise full jezik...i polako ga izbacujem iz upotrebe...a procitao sam preko 10 000 knjiga, probranih ne vulkan i trte mrte...moderni kolektori...
Ne pisem nista na njemu, nema smisla....I ono sto je napisano nema smisla ni objaviti.
Cak ni za pare...

U CERN-u su nedavno uspeli da u eksperimentima prevedu subatomske cestice iz stanja materije u antimateriju i nazad

Za to vreme Najnaprednija zemlja sveta u Novijoj istoriji, prva u Evropi, sa najvecim Rastom GDP u svetu, u kojoj teku med i mleko, gde cvetaju suncokreti svakih mesec dana i svakih 5 dana imamo Atentate na Vucica

E ta zemlja, ne moze ni redovno snabdevanje strujom da odrzava.

Dal si lud naprednjaci da počnu petljaju neku nuklearku zainteresovali bi se i vanzemaljci, da ove budale ne raznesu svemir :lol:
To je izvorna ideja brata Tixoglua

Predlozio je i da radioaktivni otpad odlazemo na Goliji.

Posle bi on prodavao turistima drago kamenje "koje fercera u mraku" uz neku propratnu mitolosku pricu da ih je tu zakopao neki davno zaboravljeni Bog iz druge Galaksije, zvani Mitoman, predak svih Srba.

Back