1,3 miliona šabana nije završilo ni osnovnu školu u Srbiji i to je ključ uspeha SNS sekte. Tu je jbni kraj priče, samo iseljavanje je jedina logična i zdravorazumska budućnost bilo koga ko nije parazit.
Stavi se u moju poziciju.
1,3 mil bezumnih neobrazovanih je pobedilo 8 miliona obrazovanih , neki od njih i svesnih u nivou svetski vrednih svesti.....znaci ne obrazovanje nego svest...
Koja je to bruka za tih 8 miliona, ili nek bude i 4 miliona...
Nije totalna bruka jer je bilo nasilja preko policije , kriminala i ostalog mentaliteta kod naroda...preko roditelja i slicnog...ali je ipak bruka..
Sad je to vec druga generacija mutanata, setite se izborne price, NASA DECA...sto jeste istina.
Definisati protivnike...
Moji najveci protivnici nisu mutanti , nego obican narod....kad god sam radio za interes naroda i svesti , uvek je ispalo ovako , najvise klecki su mi postavljali oni koji su posteni i neki postovani u narodu....nesto zbog svog interesa, nesto zbog svojih prijatelja koji su ih zamolili a oni ne vide sta rade, a nesto i da se ne zamere svima.
Znaci za nesto sto svi mogu da koriste da svi imaju koristi , npr besplatno finansiranje infrastrukture od strane velike svetske kompanije, jer ce posle preko toga da zaposle domace ljude sa pameti da rade ovde razvoj...
Besplatan put
Organizacija svetskog turnira u gejmingu, bila je i ta prilika, a to se isplatilo u tom trenutku jer nisu trazili domacin da investira nego oni pokrivaju sve, desila se takva zgoda pa su bili u buli...
I u svakoj toj situaciji i milion drugih , npr pravljenje stazice u parku , posumljavanje, sredstva za ocvecavanje 5 ulica radi nekog festivala...... uvek se nasao neko ko je postavio pitanje mita i korupcije, ko je trazio da to bude u njegovo ime, ko je imao vec napravljenu shemu od 10 prema 1, znaci centrala kosta 10k e, ali ce drzava da je plati 100k evra i onda besplatno od strane strane kompanije znaci gubitak od 90k evra za nekog pojedinca i on to trazi od mene da se nadoknadi....da stranci daju umesto 10k ustvari 10k +90k za mito...
I nikog u narodu kome to smeta....znaci bukvalno ocekuju svi da se sam izboris sa tim i napravis shemu koja ce da prodje..
A to moze samo ako prihvatis nacela korumpirane ekonomije...moze tako , ali ne moze drugacije.
Cak i tada moze da bude ublazeno , a ovako gurajuci na posteno ne moze nista...
U vojsci korupcija, mole me generali , a ja obican ili neobican vojnik , ali bez cvaraka, da im pomognem da pociste svoje redove....vide sta se desava....
A znaju da ce se desiti jos gora stvar...
U istom su stanju kao i ja kad pravim ove projekte koji treba da pomognu lepsem zivotu.
Ali samo porazi..
I kad ja nisam glavni , opet porazi, kad je neko iz naroda, npr moj drugar sa fudbala, bio glavni u selu svom i akcija uvedite vodovod, i ja mu kazem nemoj na brzinu , imas mogucnost i kanalizaciju , 40% obezbedi finansiranje preko lokalnog zaduzenja za mesnu zajednicu tog sela, napravite istovremeno ili malo pre kanalizaciju pa onda vodovod sto vam nudi opstina...
On kaze ima muke sto su odsekli neki bagrem ili dva njih dok su kopali kanal za vodovod, tuzi ih seljak....nekako nemamo ljude koji mogu da misle unapred...
I sad je celo selo zatrovano , nijedan bunar nije vise za pice voda....svi piju samo hlorisanu vodu iz vodovoda...
Svi ocekuju od pojedinaca nesto a ovamo ih sakate maksimalno....
Najpametniji vide u cemu je stvar i odu odavde...i onda imas pobedu tih 1,4mil tupavih...
I imas razjedinjeno nacionalno tkivo i imas narod koji je sad vise nacija nego narod...
Narod koji i dan danas pljuje inteligenciju gde god vidi mogucnost...
A pricaju o prostitucionalnoj kulturi...
Vec sam rekao srpski jezik je postao servisni jezik nije vise full jezik...i polako ga izbacujem iz upotrebe...a procitao sam preko 10 000 knjiga, probranih ne vulkan i trte mrte...moderni kolektori...
Ne pisem nista na njemu, nema smisla....I ono sto je napisano nema smisla ni objaviti.
Cak ni za pare...