Potpisi za izbore u Vojvodini

ako se budu pitali ljudi poput ovog markons82, za kojeg su nenovosadjani 'krezubi seljaci koji ne izlazi iz svog sela', onda hocemo i to veoma brzo prijatelju moj

Ko tebi drma kavez? Kada u grad dodju ljudi sa strane i kada kada ti u 8:00 pocnu sa cetnickim pesmama skoro pa ispred prozora, mozemo da pricamo o nekoj toleranciji. A nisam ja kriv sto nemaju zube.... eto nisu ni meni sa ovih 30-tak sve 8-ice izrasle :(

ti si se vec pokazao ko si i sta si... ja otvorim temu o prikupljanju potpisa za vanredne pokrajinske izbore, a prvi komentar je tvoj i pises o tome kako je SNS izgubio u Novom Sadu... wtf? :neutral:

uostalom, meni nije jasno sta ljudi poput tebe, blajbingera, jominija, sugenzija, droida, badyja traze na forumu kojem je baza u Srbiji

ni ja ne idem na forume iz mrske mi Albanije

ti si se vec pokazao ko si i sta si... ja otvorim temu o prikupljanju potpisa za vanredne pokrajinske izbore, a prvi komentar je tvoj i pises o tome kako je SNS izgubio u Novom Sadu... wtf? :neutral:

uostalom, meni nije jasno sta ljudi poput tebe, blajbingera, jominija, sugenzija, droida, badyja traze na forumu kojem je baza u Srbiji

Ако могу да иду на слободну бојбодину којој је база у Аризони, могу и на крсту :hahaha:

Pa poenta je da su dosli u grad da ruse vlast, a to ce neko platiti, ko to? Pa sigurno nece neko iz BG-a

Ni meni nije jasno kako ljudi poput tebe mogu da odlucuju ko ce sta da radi, gde ca da pise...

A takodje koliko znam trenutno ne postoji opcija da zabranis nekome da pise po TVOJOJ temi, tako da...

Nemam razlog da se vređam.Novi Sad je stvarno pun licemera,razmaženog ološa i povodljivih budala.Portal i radio 021 su slika i prilika takvog stanovništva.Pre par godina su voditelji na tom radiju vređali izbegle ljude koji se još uvek nalaze po kolektivnim centrima-nazivajući ih sirotinjom i nesposobnjakovićima.Sam portal je trebao da bude glasilo LSV-a i većina ljudi koji komentarišu vesti na portalu su bili ligaši.Kasnije je u uredništvo ušlo i par osoba iz DS-a.Oni napišu vest pa je sami komentarišu.Treba da izbegavaš čitanje njihovih komentara,jer su komentatori i komentari uglavnom maloumni,a piše ih par stotina jednih te istih ljudi.Kolega sa foruma "plarforma" najčešće citira te komentare ovde na krstarici (valjda ne zna sam ništa da smisli) :D

A ko vama pravim patrijotama zabranjuje da komentaristete tamo i lupate minuse ? I jel ima neki portal u Vojvodini da je vama po volji ? A da nije nacisticki NSProgram.

A ko vama pravim patrijotama zabranjuje da komentaristete tamo i lupate minuse ? I jel ima neki portal u Vojvodini da je vama po volji ? A da nije nacisticki NSProgram.
Ne želim tamo da pišem komentare i lupam pluseve i minuse.Imam pametnijeg posla.Zašto bi iko normalan učestvovao u lečenju frustracija par stotina luzera sa 021 kojima je najveći uspeh u životu kada napišu "vojvodinarepubljik" i dobiju plusiće.Imam osećaj da ta ekipa i ne postoji u stvarnosti.

Ne želim tamo da pišem komentare i lupam pluseve i minuse.Imam pametnijeg posla.Zašto bi iko normalan učestvovao u lečenju frustracija par stotina luzera sa 021 kojima je najveći uspeh u životu kada napišu "vojvodinarepubljik" i dobiju plusiće.Imam osećaj da ta ekipa i ne postoji u stvarnosti.

Ali zato imas vremena da citas sta tamo ti "luzeri" pisu. Jednostavno nemoj ici tamo i resen problem.

Ono što meni para uši nakon mitinga je to što se ovi kojima su puna usta Vojvodine i vojvođana,gnušaju ljudi sa mitinga iz Kikinde,Zrenjanina,Vrbasa,Apatina,Sombora itd. nazivajući ih nedostojnima za NS,krezavima i nekulturnima.Izgleda da za neke Vojvodina u prevodu znači Pajtić,Čanak,banovina i partijska knjižica.Svi koji ne žele da budu deo tog klana ne treba da žive u Vojvodini?

Naravno da su odrpani , krezavi , estetski žalosni , čudnih higijenskih i još čudnijih modnih i odevnih navika ,to nema veze ni sa Pajtićem ,ni sa Čankom,ni sa Vučićem i ni sa time odakle dolaze ,dal su dodjoši ili starodeoci ,jednostavno na sve mitinge koje organizuje danas bilo koja politička opcija,pogotovo ako ista ima vlast i moć , u 90% slučajeva ide socijalni mulj i talog , odrpana,neškolovana ili tranzicijom upropaštena gologuzija , kao i partijski poltroni nesposboni da bilo šta ostvare u životu sami ,dokoni socko penzosi koji se nadaju da će partijskim uvlačenjem i glupiranjem pod stare dane uvaliti svoju zaludnu decu na neko budžetsko radno mesto i posle 30-40 godina ih skinuti sebi sa grbače .
Da se ne lažemo i ne pravimo blesavi 90% njih tamo je došlo kako bi dobilo posao ,ili zadržalo postojeći u javnom sektoru ,kao i njihova rodbina i prijatelji , isti takvi su i oni što sede sa druge strane u Banovini , **** se njima i za Vojvodinu,Srbiju , Pajtića,Čanka,Vučića ,sepatarizami centralizam , jednostvano predsednik mesnog odobra rekao zbor ispred autobusa (ili ispred centrale partije ) na tom i tom mestu i to je to .:lol:

Poslednja izmena:
Ok, hvala, dobro je da postoje i drugacija misljenja.

Samo koliko vidim taj portal je bio aktivan ukupno 24 dana, i od kada je poceo sa radom za 6 meseci nije postavljen nijedan komentar citalaca.

Dovoljno je da riki reklamira sopstvemi sajt.Slobodni Banat:hahaha:..cek kada se svaba vrati pa pocne da potrazuje svoju imovinu koju su rikijevi i njemu slicni oteli i ukrali.;)

- - - - - - - - - -

Ali zato imas vremena da citas sta tamo ti "luzeri" pisu. Jednostavno nemoj ici tamo i resen problem.

To njega i boli,kada vidi da Vojvodjanski narod sa prezirom gleda srbijanski lopovluk..

nemam ja sta kome da vracam... naprotiv

mojoj porodici su madjarski fasisti pokrali imovinu u Horgosu i proterali ih iz Backe u Banat, tako da ako je necija strana ostecena... to je moja strana

a ti ako si toliko nostalgican za Nemcima, kupi prnje iz Kragujevca i pravac Nemacka... ne vidim problem

- - - - - - - - - -

To njega i boli,kada vidi da Vojvodjanski narod sa prezirom gleda srbijanski lopovluk..

sta radis medju lopovima onda u Sumadiji?

mojoj porodici su madjarski fasisti pokrali imovinu u Horgosu i proterali ih iz Backe u Banat, tako da ako je necija strana ostecena... to je moja strana

a ti ako si toliko nostalgican za Nemcima, kupi prnje iz Kragujevca i pravac Nemacka... ne vidim problem

Moze da kupi prnje, ali taj nije iz Kragujevca...

A i meni dodju Svabe za 30 meseci prisilnog rada clana porodice... evo sve sto potrazuju, ja isto, pa da prebijemo dug.. nista za nista..

- - - - - - - - - -

sta radis medju lopovima onda u Sumadiji?

Aha,znaci Bacvanin , a ovde dezinformises posten svet sa svojom velikobantskom demagogijom . :ljutko:

razlika.jpg

Back