Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Jao fuj, opet ce da se prejebavaju ameri, rusi i kinezi preko naše *čke kao 90tih godina...
Pi cke ne ledja da.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao fuj, opet ce da se prejebavaju ameri, rusi i kinezi preko naše *čke kao 90tih godina...
Jes ti k... nesto ? ovako uopste,u zivotu ?
Ovde mnogo fasista po glavi forumasa,e rusi rusi, ne radite dobro, neke ste 45 zaboravili...
http://www.blic.rs/politika.php?id=116684
Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić i ruski ministar za vanredne situacije Sergej Šojgu ukazali su danas na veliki značaj formiranja zajedničkog humanitarnog centra u Nišu za brzo reagovanje u slučaju vanrednih situacije, kao što su požari, poplave i zemljotresi. Dačić i Šojgu su na zajedničkoj konferenciji za novinare u Beogradu posle potpisivanja dinamičkog plana o tim aktivnostima, izrazili spremnost da taj centar preraste u regionalni kako bi se pružala brza i efikasna pomoć državama regiona jugoistočne Evrope u vanrednim situacijama.
Чуди ме само да и тај центар нису стрпали у Београд. Шта ће некаквом тамо Нишу било шта.
Значи Ниш служи само за ратна дејства?
Pazi, zna covek.......svaka cast!
.
Ebem ti Ruse... Beogradu metro i asfalt, a Nišu baza...
Menjam bazu za Delta city... Ladno...
Nemoj tako..Ja sam cula da ce kod vas da budu glavni ventili za gas..
A..vas ko iznervira..vi samo zavrnete slavinu..![]()
Ebem ti Ruse... Beogradu metro i asfalt, a Nišu baza...
Menjam bazu za Delta city... Ladno...
Nikad bazu ne bih menjala za pisljivi Delta city!![]()
Što?
Da neće se udaješ za nekog Rusa?![]()
Svasta!
To sto imas u Delta sitiju mozes da nadjes u svakoj trgovackoj radnji, a bazu nemas na svakom koraku. Bezbednost bre, bezbednost!
Zabole me za Delta siti, ja bih ga zatvorila i u BGD!
A jel ti očekuješ da će neko te napadne?![]()
Ti si jos ziv
Cccc....ovaj moj me nista ne slusa......kazem ja da se mnogo raznezio u poslednje vreme
Lepo pljas u chashicu i gotova stvar.........a on tu pije pice sa kojekakvim shabanima![]()
Да ли се то детектује психолошка пројекција ега, на остале форумаше....![]()