Потписан план о центру у Нишу

http://www.blic.rs/politika.php?id=116684

Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić i ruski ministar za vanredne situacije Sergej Šojgu ukazali su danas na veliki značaj formiranja zajedničkog humanitarnog centra u Nišu za brzo reagovanje u slučaju vanrednih situacije, kao što su požari, poplave i zemljotresi. Dačić i Šojgu su na zajedničkoj konferenciji za novinare u Beogradu posle potpisivanja dinamičkog plana o tim aktivnostima, izrazili spremnost da taj centar preraste u regionalni kako bi se pružala brza i efikasna pomoć državama regiona jugoistočne Evrope u vanrednim situacijama.
Чуди ме само да и тај центар нису стрпали у Београд. Шта ће некаквом тамо Нишу било шта.
Значи Ниш служи само за ратна дејства?

Prakticno da..3 armija ga je najvise bila na****** tokom bombardovanja..

Nemoj tako..Ja sam cula da ce kod vas da budu glavni ventili za gas..:)

A..vas ko iznervira..vi samo zavrnete slavinu..;)

Ne ide to tako srećo... I ja sam to mislio do kse nisam raspitao kod nekih ljudi iz struke...

Taj gas koji će prolaziti kroz Srbiju ima drugačiji pritisak od onog zemnog gasa za domaćinstvo... Sam gasovod neće biti vlasništvo Srbije...Srbija samo daje zemlju i ubire rentu za to zemljište...

Да ли се то детектује психолошка пројекција ега, на остале форумаше....:mrgreen:

Opet koristis reci kojima ne znas znacenje,pa jesam ti prosli put morao objasnjavati sta je sta ?
Ti otvoris recnik i izredjas 2,3 tebi cudne reci,i mislis da si ucen covek ?
pa ne zavrsava se skola u parkicu sa pivom u ruci...

Back