Потпис

потпис испод слике
кад сам била мала
биле су то најлепше фотографије које сам виђала
и испод сваке исти текст

Да ли у део за потпис који се појављује поред сваког коментара који напишете на форуму уписујете нешто о себи, нешто што на неки начин стварно личи на ваш потпис, стављате неку мудрост (или глупост) или нешто треће и зашто баш тако? :think:

Moj potpis predstavlja (moj) dostojan život.

Да ли у део за потпис који се појављује поред сваког коментара који напишете на форуму уписујете нешто о себи, нешто што на неки начин стварно личи на ваш потпис, стављате неку мудрост (или глупост) или нешто треће и зашто баш тако? :think:

Rekoh,link i kada dobri drugari kliknu na njega ja dobijem plen i zlato i postajem bolji igrac u igrici :aha:

Ničeanski.
Odbacivanje javnog morala, nametnutih vrednosti, stvaranje novih, duhovni preporod, jačanje, ponovno rađanje (metafora sunca) i stvaranje.
Zalazak kao posledica izazvana osudama, ljubomorom, nerazumevanjem, mržnjom, zabludom.

moj potpis je srž života...

Back