Potonuli smo skroz: Kruže slike nage pacijentkinje iz Arene

Nesto mene interesuje oko toga seljaka.....ja seljake ne poznajem dovoljno , znam ih iz komsijskih odnosa....ali oko ovoga ne..

Da li seljak ili srbi kako vam volja, danas, vole da gledaju voajerski ili ne?
Ono kao u ko to tamo peva?
Nemam iskustva na selu u tom smislu , meni se cak cinilo da kad cuju da suskam iza zbun ograde, oni nastave putem a ne da czirkaju da vide jel neko nekog stigo ili nije...

Vole da znaju, da ogovaraju, da naprave razvod, da uniste srecu , to vole vise nego hleba....ne mora cak ni istina da bude, jos im je sladje.....da puste buvu i da uniste neki brak ako mogu...ali da li ovo za gledanje vazi da vole....?
Пролазим ја сокаком поред једног дворишта на селу, и скренем у шуму да пишам, кад чујем виче једна баба некој жени:....."Иде'р види.....замаче сад један у шуму. Види ко је" а ја све слушам из шумарка. :)

Kad vidim neka sela i neka druga sela, tacno pomislim da nisu sva sela ista, a opet ista su...
Nego zaselak je drugaciji....
Npr bas tamo gde je bio deda tu sve vredan narod, porodice, i onda ima toga da hoce da znaju sta se desava u komsiluku , ali na druge nacine, nemaju vremena da krive vratove, tako se to zove...
Dodju direktno na prag i direktno pitaju i gledaju lazes li ili ne....
Ima cak i jedan krimos kojeg je izgleda sramota u selu da se pojavljuje danju , a kad krimosa sramota, to znaci da i nije pravi krimos nego iznudjeni, a i nije los nego pobedi ga njegova priroda u trenutku i tako to...i njega isto kad navataju direktno a okolo pitaju...
A ima ih 30 40 kuca i sve vredan narod, ali i seljaci sa svim osobinama koje ovde kritikujem, povrsni , ne razumeju se u politiku , mrze inteligentne, neoprezni , skloni povredjivanju jer ne paze na zastitu na radu i slicno , znaci nisu inteligencija nego prost ali vredan narod...
A onda pogledam jedan zaselak prigradja Beograda, to sve krivi siju da ti se ubaci i kroz vrata da vide ko ti dosao i sta ima da radi tu kod tebe...
Isto to i na jugu , sto juznije to vise zaviruju u tudju avliju ....ali ono agresivno , bas kao da nemaju sta da rade...

Mozda je to nasledje od onog cuvanja cerke od momaka iz narodnih prica...
Jer kad se tako ponasaju , meni licno kao mladom momku su odmah uocili namere oko njihovih cerki, ali mozda sam bio i ocigledan....
Ko zna kako sam izgledao ali krivljenje sije mi sad vise prisutno kod ovih nomada sa sela koji su svuda po Srbiji nego bas na selu kod vrednijih...

Nesto mene interesuje oko toga seljaka.....ja seljake ne poznajem dovoljno , znam ih iz komsijskih odnosa....ali oko ovoga ne..

Da li seljak ili srbi kako vam volja, danas, vole da gledaju voajerski ili ne?
Ono kao u ko to tamo peva?
Nemam iskustva na selu u tom smislu , meni se cak cinilo da kad cuju da suskam iza zbun ograde, oni nastave putem a ne da czirkaju da vide jel neko nekog stigo ili nije...

Vole da znaju, da ogovaraju, da naprave razvod, da uniste srecu , to vole vise nego hleba....ne mora cak ni istina da bude, jos im je sladje.....da puste buvu i da uniste neki brak ako mogu...ali da li ovo za gledanje vazi da vole....?
Ustašuljak, dokle misliš da imenicu Srbi pišeš malim slovom?

Ustašuljak, dokle misliš da imenicu Srbi pišeš malim slovom?
Slusaj, kao politickog protivnika jos i mogu da pricam sa tobom, jer si glasac, ali ovako kao coveka, te ne zarezujem ama ni malo...
Tako da takve vrste razgovora sa tobom nemam nameru da vodim....pomesao si ti politicko komuniciranje sa komuniciranjem ovako....ta dva nemaju veze...
A i to sto svodis tako stvari , i to kazuje koliko bi uzaludno bilo komunicirati sa tobom...
Uzivaj u tvojoj mrznji i ruganju, ako ti se moze, ako te sprece, onda neces moci...tako se to radi sa takvima....inace smrde kao kad ugazis u psece gova.nce i onda nigde gova.nceta a ono ispod cipele raznosis i smrdi...

Nemoj da mislis da ne znam da je tvoj ugled veci nego moj u ovom drustvu....i da ja vise gubim sto ne zelim da se bakcem sa tim prepucavanjima...ali nema se vremena,

Otkriveno ko je napravio skandaloznu fotografiju nage pacijentkinje u Areni
12.11.2020. 10:39h
U Beogradskoj Štark Areni organi Vojske Srbije i obezbeđenje Arene identifikovali su osobu koja je fotografisala pacijentkinje bez odeće, a potom te slike širila po društvenim mrežama.
Reč je o pacijentu koji leži u jednoj od loža, saznaje Kurir.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije gole pacijentkinje obolele od kovida, koje su zabeležene u kovid bolnici u Areni.
Direktor Arene Goran Grbović rekao je da fotografija pacijentkinje koja se presvlači u privremenoj kovid bolnici Arena nije sa sigurnosnih kamera, već je napravljena telefonom.
Inače, u donjem vešu fotografisana je Anastasija M. u trenutku kada se presvlačila u sobi u privremenoj kovid bolnici u Beogradskoj areni, dok se oko nje vide lekovi i stalak za infuziju.

Slusaj, kao politickog protivnika jos i mogu da pricam sa tobom, jer si glasac, ali ovako kao coveka, te ne zarezujem ama ni malo...
Tako da takve vrste razgovora sa tobom nemam nameru da vodim....pomesao si ti politicko komuniciranje sa komuniciranjem ovako....ta dva nemaju veze...
A i to sto svodis tako stvari , i to kazuje koliko bi uzaludno bilo komunicirati sa tobom...
Uzivaj u tvojoj mrznji i ruganju, ako ti se moze, ako te sprece, onda neces moci...tako se to radi sa takvima....inace smrde kao kad ugazis u psece gova.nce i onda nigde gova.nceta a ono ispod cipele raznosis i smrdi...

Nemoj da mislis da ne znam da je tvoj ugled veci nego moj u ovom drustvu....i da ja vise gubim sto ne zelim da se bakcem sa tim prepucavanjima...ali nema se vremena,
Slušaj ti smrade, odavno je meni jasno kakvo si ***** ustaško i koliko mrziš Srbe, te se nisam ni nadao bilo čemu sem vrdanju.
Nego, der odgovori ti, dokle smradino utaška misliš da pišeš imenicu Srbi malim slovom

Strasno je opravdavanje ovakvih dela i neukusa time sta rade Britanci. Cak i da je tako, oni imaju efikasan pravosudni sistem gde se za ugrozavanje privatnosti i te kako ogroman novac daje ostecenom za kaznu, pa da vidimo da li ce neko da se "seti" opet tako nesto da uradi.
konstatovanje cinjenicnog stanja tesko da je pravdanje

Strasno je opravdavanje ovakvih dela i neukusa time sta rade Britanci. Cak i da je tako, oni imaju efikasan pravosudni sistem gde se za ugrozavanje privatnosti i te kako ogroman novac daje ostecenom za kaznu, pa da vidimo da li ce neko da se "seti" opet tako nesto da uradi.

@ tema

Primitivizam, zivimo u vremenima rijalitija i nekoj budali nije bilo tesko da snimi i stavlja ovakve slike. Problem je sto nema sankcija na drustvenim mrezama i neko kao da ne zeli da uredi ovaj prostor, virtuelni, a "novinari" samo to jos vise podgrevaju.

Eto zasto ljudi, izmedju ostalog, nece ni u Arene, ni u Caire ako bas ne moraju, a ako moraju, pored brige za zdravlje evo sta treba da ih ceka, sljam i olos.

Pa neka, ali hvala, neka.

Ovo bi mogla da joj bude odskočna daska.
Dobro je građena, muda su joj lepog kruškolikog oblika, odlično razvijena i jedra.
Po slobodnoj proceni, jaka petica.
Čudilo bi me da je ne zapaze uticajni ljudi iz filmskog sveta.

Ne,nikako ne mozesda poredis Bild Zeitung sa zutom stampom u Srbiji. Bild je znao
i zna da se bavi malo i " politickim radom" pa na naslovnoj strani mrtvi ladni postavljaju
slike politicara ( Helmut Kol) koji pada, pa onda zhavljajuci basnjima predsednik Nemacke
mora da da ostavku ( C.Wulf). Bild jeste smece, to zna skoro svaki Nemac, Hainrich Böll,
Nobelovac Bildu je posvetio i roman sa naslovom Izgubljena cast Katarine Blum, ali
i sam znas da u Nemackoj postoji samo Bild i ozbiljna stampa, osim Bilda ne postoji
nikakva druga zuta stampa. U Srbiji postoji samo zuta ( ako izuzmemo Danas, Vreme, NIN,
ali su svi oni pred gasenjem).

Naslova koji upucuju na pedofiliju, incest sa odgovarajucim slikama i detaljnim
opisima, ipak neces naci ni u Bildu, ali ni nekakvom englskom SUN-u.
Tabloidi jure neke princeve i princeze, lepe i bogate u nadi da ce ih uslikati inflagranti,
ali ako pogledas naslove u svh 17 srpskih novina , sve je isto i naslovi idu recimo
u pravcu " procitajte istinu od koje ce vam se krv zalediti", prikazuju
se slike raskomodanih leseva, to sve ne bi smelo da se stampa.
Moras da posmatras ukupnu situaciju.U odnosu na novinasrtvo kod Nemaca Bild je kasican tabloid u poredjenju sa njhovom ostalom stampom.Kod nas vise ne postoji ozbiljna stampa tipa Politka ili Vecernje Novosti,sve je primereno trzistu.Ozbiljna stampa kod nas nema prolaz jer je procenat onih koji bi placali takve dnevne novine relativno mali, i mnogi gube tiraz zbog masovnog pristupa internetu
Niko tebe ne tera da ti kupis Kurir ili Informer,to je tvoja slobodna volja.Takva stampa i TV kuce imaju prolaz u Srbiji zato sto se obrazovani i visoko obrazovani iseljavaju a ostaje da kazemo ,bolje da ne kazemo.Na pultu trafike se nalazi Politika Kurir i Informer,to sto se vise prodaju Kurir i Informer nije stvar drzave nego slobodna volja sirokih narodnih masa.Identican stvar je i sa daljinskim upravljacem televizora,gde ces ti zaustavi program je tvoja slobodna volja a ne Sorosev tajni plan za unistenje Srbije

Naravno da jeste , jer sam nakon par desetina hiljada poruka shvatila da tebe i slične algoritme ne zanima ni tuđe mišljenje ni tuđi stav, pa da ukljičiš mozak i kažeš : ne slažem se ali imam argument

Tebi i sličnim trolčinama , kada nemate argumenta odmah aktivira matrica i eto neke etikete , ili neke vaše interpretacije

I ti i tebi slični ste očigledno dobrovoljno pristali . ili ste predodređeni da za rad neke ideje ili interesa ubijate ovde svaki oblik rasuđivanja o nekim događajima, procesima ili ličnostima . Zato ste toksičniji i gori po interes ovog prostora i od aktera procesa/politika koje navodno napadate

Nemoj o rasuđivanju :lol:

konstatovanje cinjenicnog stanja tesko da je pravdanje
Za "cinjenicno stanje" ugrozavanja necije privatnosti se robija a ne "melje" se kako se to radi i sta je danas "in".

Otkriveno ko je napravio skandaloznu fotografiju nage pacijentkinje u Areni
12.11.2020. 10:39h
U Beogradskoj Štark Areni organi Vojske Srbije i obezbeđenje Arene identifikovali su osobu koja je fotografisala pacijentkinje bez odeće, a potom te slike širila po društvenim mrežama.
Reč je o pacijentu koji leži u jednoj od loža, saznaje Kurir.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije gole pacijentkinje obolele od kovida, koje su zabeležene u kovid bolnici u Areni.
Direktor Arene Goran Grbović rekao je da fotografija pacijentkinje koja se presvlači u privremenoj kovid bolnici Arena nije sa sigurnosnih kamera, već je napravljena telefonom.
Inače, u donjem vešu fotografisana je Anastasija M. u trenutku kada se presvlačila u sobi u privremenoj kovid bolnici u Beogradskoj areni, dok se oko nje vide lekovi i stalak za infuziju.
Kakvi li su to pacijenti sto i povrh korone i loseg zdravstvenog stanja slikaju kojesta? Receno je da su ovde smesteni tezi pacijenti.

Back