Pothitno potrebna pomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Firefairy

Obećava
Poruka
99
Zdravo svima , imam stene zlatnog retrivera oko 3 meseca , problem je u tome sto mu se na stomaku ima kao perut , neznam kako da vam objasnim ima nesto belo po stomaku lici na perut kao sto ga ljudi imaju ??? Bila bih vam zahvalna ako bi ste mi sto pre pomogli ili ga inace vodim odmah veterinaru jer necu da iscekam da mu nesto zafali , ako je to zaista problem odvescu ga odmah sutra veterinaru ili jos bolje sada ako smatrate da je to nesto ozbiljno !!! Hvala unapred !!! :confused:
:bye:

Hm, ovde ili ovde: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=242 ? Postoji čitav jedan podforum, ako bi samo pogledala... Koliko redovno četkaš svog psa, da li ga adekvatno hraniš, kad se iskvasi da li ga osušiš ili ga pustiš da se sam suši...

Pa cetkam ga svakog 2 dana , a sto se tice ishrane dajem mu granule da jede koje mi je veterinar preporucio , a ovako ga ne vodim cesto po snegu i barama tako da je suv , hvala na odgovoru problem je resen veterinar kaze da mu se peruta koza i ta je to normalno kod pasa !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back