Потернице за Младићем и Хаџићем

ova svetska kriza utice i na hag

30889598_725ab0dd9c.jpg

"Agencija Fonet navodi da je poternice prosledio MUP po nalogu Akcionog tima za saradnju sa Haškim sudom.

Na poternici se navodi da će za informaciju gde se nalazi Mladić biti isplaćeno milion evra nagrade, a za Gorana Hadžića 250.000 evra.

Na poternici je objavljen i broj 9191 na koji bi trebalo javiti informacije, kao i poruka da su "tajnost podataka i identitet lica zagarantovani"...."

.....

Ево једног коментара:

Mladic se nalazi ovde u Surrey, BC. Canada

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/37742/Poternice+za+Mladićem+i+Hadžićem+.html

Verovatno je dovoljno da budeš patriota i odgovoran a ne neki izdajnik koji se krije iza lažnog patriotizma i brani ljude optužene za zločine jer misli da je tako pametniji.
Ратко је сам рекао да би се сам предао да је суд у Хагу заиста ,,Суд правде"!
Пошто су Срби у том назови суду добили вишеструко више година робијања од муслимана и Хрвата заједно. Да ли је то заиста суд у којем се дели правда, или је то политички суд?!
Sto se meni ne desi da ih nadjem? Dobijem pare, oslobodim zemlju muke i osecam se do jaja. :D
Ти немаш грам мозга. Иди са Чедом и дрогирајте се. Чекајте ЕУропу где ће нам свима бити боље. ;)
:roll:
A Hadzica moze jel? :mrgreen::per:

Није исти случај са Хаџићем.
Хапшење Младића значи проблеме за Србе у Републици Српској.
Помоћу превара, пропаганде, уцена и сличних метода, укинуће се западна српска држава.
А ти види да ли желиш да преко милион Срба осудиш на пропаст, а могуће и нови рат!

Back