- Poruka
- 5.196
e pa stvarno ih ima malo u Hagu...pootpustali sve nevine muslimane i hrvate pa nam jopet oslobodili krevete..oce josh neko da se prijavi ?
jos malo pa nestalo...fale jos ova dvoica i da se stavi natpis prebukirano prihvatilište
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa stvarno ih ima malo u Hagu...pootpustali sve nevine muslimane i hrvate pa nam jopet oslobodili krevete..oce josh neko da se prijavi ?
.......ali stvarno....kad bi mi pokucao ..i rekao....ganjaju..me spasavaj...ma garant..bi ga sakrio.....zamisli..Hrc..i Ratko..dva drugara...bem ..ti....pa ovi moji bi se pojeli od muke....
Nemoj tako , on je naš Pačetinac....![]()
jos malo pa nestalo...fale jos ova dvoica i da se stavi natpis prebukirano prihvatilište
Ne, ne, pre bi ti zakucao Hadžić, on je rekoh iz Pačetina, tvoj komšija takoreći...
..uh..sad si me podsjetio..moram ti postaviti moje slike...sutra..jel moze...da vidis sto je nekad bila ljuta zenga..
Javno?.. Ne znam dal je to pametno?...
..ma daaaaaaj..pa bila mi je slika..u jednim,...novinama..kao...paravojnog....iz 90..te..
ova svetska kriza utice i na hag
..sutra...navece..kad ne bude ljudi u kafani..u ovo doba oko podne...
А онај ко изда биће ЗАШТИЋЕН...
![]()
Samo mi javi da postavim posle i ja neku moju iz tog perioda....![]()
Ima l' tu Srba na poternicama?
Ali ja ću da maskiram facu, Hag još uvek radi....![]()
Ali ja ću da maskiram facu, Hag još uvek radi....![]()
dzaba ti ..vish da su nashli i onog sto je tihovao![]()
Ратко је сам рекао да би се сам предао да је суд у Хагу заиста ,,Суд правде"!Verovatno je dovoljno da budeš patriota i odgovoran a ne neki izdajnik koji se krije iza lažnog patriotizma i brani ljude optužene za zločine jer misli da je tako pametniji.
Ти немаш грам мозга. Иди са Чедом и дрогирајте се. Чекајте ЕУропу где ће нам свима бити боље.Sto se meni ne desi da ih nadjem? Dobijem pare, oslobodim zemlju muke i osecam se do jaja.![]()
A Hadzica moze jel?![]()