shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
I ja sam ovakva... jedino što mi se dešava je da imam blokade u pisanju, znači samo se zapucam i ni levo ni desno.Mislim da mi se nije desilo. Takođe mislim i da bih pohisterisala, vrištala, plakala...izašlo bi na videlo ono najgore.
Kreten.
Kad mi je nešto bitno, dovoljno sam pažljiva i obazriva da mnogo vodim računa o tome. Na primer, ako se piše neki rad, onda primerak mora biti na jednom kompjuteru, na drugom kompjuteru, na flešu...
Valjda sam odgovorna, štatijaznam.
I tada pohisterišem i uglavnom se rasplačem od nervoze, jer provedem par sati buljeći u silne skripte, papire, surfujući netom, čitajući literaturu, a ne napišem ništa.
Ali ta blokada uglavnom prođe-.
Ono što jako utiče na mene i gde umem da izgubim živce su grupni radovi, koje često radimo na faxu. Kad radim samo sa Milicom mi je ok, jer smo obe vredne, imamo sličan način rada, i zajedno stvarno dobro funkcionišemo... E, sad smo počeli na faxu da radimo neke seminarske i emisije za internu televiiju u grupama od po 11 ljudi... Tu svakodnevno dobijam slomove živaca zbog tuđe neodgovornosti i tvrdoglavosti, nepoštovanja dogovora, a sve to jer znam da taj posao ne može jedna ili dve osobe da urade, a obično sav teret padne na nas 2-3...
Kad smo radili prvu emisiju sam se mnogooo nervirala, cak sam u jednom trenutku pukla i izdrala se na kolegu, što niko nije mogao da veruje jer ja na faxu važim za jako smirenu, u stvari flegmatičnu osobu