neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
uuu
blato
gde je?
oću ja da se bijem
ovo je LjiS, tu je pobednica kojoj prvoj spadne sisodrz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuu
blato
gde je?
oću ja da se bijem
izgleda ja
i neki sisodrž
a kako novaista
može da ima gif avatar
a ja neeeeeeee
Da li ste ikada ostali ,, bez daha`` zbog necijeg nacina razmisljanja , izgleda ili osobine do te mera da ste istog momenta potpuno posvetili paznju posmatranju te osobe ne bi ste li doziveli jos neko odusevljenje voleo bih da procitam i poneki opis ovakvog momenta ako postoji![]()
Da li ste ikada ostali ,, bez daha`` zbog necijeg nacina razmisljanja , izgleda ili osobine do te mera da ste istog momenta potpuno posvetili paznju posmatranju te osobe ne bi ste li doziveli jos neko odusevljenje voleo bih da procitam i poneki opis ovakvog momenta ako postoji![]()
Odusevi me kad sretnem muskarca kojem ne mogu da *****m, lazem i muljam... I koji, zauzvrat, ima sta da kaze i umije to da uradi...Da li ste ikada ostali ,, bez daha`` zbog necijeg nacina razmisljanja , izgleda ili osobine do te mera da ste istog momenta potpuno posvetili paznju posmatranju te osobe ne bi ste li doziveli jos neko odusevljenje voleo bih da procitam i poneki opis ovakvog momenta ako postoji![]()
svi imaju sposobnost da nas ostave bez daha,ali i da nas razocaraju, treba to tako shvatiti![]()