Postrojavanje!

• Začetnik teme Začetnik teme klikk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Što ste?

• srbin

• hrvat

• bošnjak

• crnogorac

• mađar

• albanac

• slovenac

• ništa od navedenog

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkacena slavonka:
jeste ..skoro da si pogodio...ali dok ti ficukas..raspored stvari se mijenja. ..i njen dragi sve to ljepo obavi umjesto nje...s nadom da ce ficukanje da potraje godinama... :lol:
ooooo..pa vidim ja da si se ti emancipirala u dojclandu....ono..ravnopravnost spolova i to...bas lijepo...ima Đokica da te posalje na obuku natrag....taj zapad pokvari zene..... ;)

ljuta_mamba:
ma na odmoru sam,tj neki slobodni dani sto mi sleduu,pa imam vremena i vise no sto treba.......a i zarazih se...jbt...uzas,ja sam nov ovde,od juna negde,ali se zarazih....sad razumem slavonku :):):)

i deder skini to,bezveze je...nemoj ni crnca....vrati bebuuuuu:):):):)
oću ja otvorit temu i stavit kandidate za avatar pa glasajte :lol: :lol:

otkacena slavonka:
medvjedic i ja isti..tesko ustajemo...moj zvoni od pola 7 pa do 8...tek onda ustajem...a svako vece si obecam da cu sutra ustati u pola 7... :confused:
isti sam! onih standardnih "još 5 minuta" :oops:

ajme dobio sam posao pa ću odsada i je morati zorom ranit :?

a taman sam se priviko da spavam do ručka :mrgreen:

klikk:
isti sam! onih standardnih "još 5 minuta" :oops:

ajme dobio sam posao pa ću odsada i je morati zorom ranit :?

a taman sam se priviko da spavam do ručka :mrgreen:
Džaba sve...
Za rano ustajanje ili te Bog dao ili nije...Evo 8 godina u isto vreme ustajem i svako jutro kao da mi nebo padne na glavu...
I nemam tu foru "još 5 min"...onog trenutka kad postanem svesna sebe iskačem iz kreveta inače gotovo....A zvoni mi tri puta jer ga ili ne čujem ili ga ugasim, a da se uopšte ne probudim - ne sećam se posle ni da je zvonio ni šta sam uradila :lol:
jbg. tvrd san, nizak pritisak, mesečar, šta ćeš više....svaka noć sa mnom je nova avantura ;)

viva las vegasos:
.gledam anketu..ima nas skoro 11%..ak doguramo do 15...trazimo da budemo konstitutivni....drzi se moja manjino....

izgleda da su nas sveli na manje od 10 (riječima:deset) posto :mrgreen: :

ako nastave tako nećemo imat ni pravo da budemo manjina :mrgreen: mrgreen: :mrgreen:

----------
eto jedan veliki i lijepi pozdrav iz METROPOLE dakako one hrvatske :D

medved_bg:
Džaba sve...
Za rano ustajanje ili te Bog dao ili nije...Evo 8 godina u isto vreme ustajem i svako jutro kao da mi nebo padne na glavu...
I nemam tu foru "još 5 min"...onog trenutka kad postanem svesna sebe iskačem iz kreveta inače gotovo....A zvoni mi tri puta jer ga ili ne čujem ili ga ugasim, a da se uopšte ne probudim - ne sećam se posle ni da je zvonio ni šta sam uradila :lol:
jbg. tvrd san, nizak pritisak, mesečar, šta ćeš više....svaka noć sa mnom je nova avantura ;)
:lol: :lol: :lol:
mene starci privikli na budjenje uz zvono telefona onog starog,zvrn-zvrn
i sad ovaj piiip ppiiiipove netangiram 5%

onda sam se morao ustat do hodnika i javit na telefon pa se više nisam vraćo u krevet.

nisam radio skoro godinu dana pa sam se odviko totalno svega ima da riknem prva 2/3 tjedna :cry:

našao sam melodiju za mobitel kao ono staro zvono pa njega koristim ;) :mrgreen:

klikk:
našao sam melodiju za mobitel kao ono staro zvono pa njega koristim ;) :mrgreen:
Ja sam zbog toga menjala telefon - Samsung je imao samo polifone melodije na koje nisam reagovala, sad imam Motorolu sa onim iritantnim, piskavim, izluđujućim bibiiipovima, pa budim ceo komšiluk :lol:
A onda na kraju Sreća Moja Jedina mora da me drmusa :lol:

medved_bg:
Ja sam zbog toga menjala telefon - Samsung je imao samo polifone melodije na koje nisam reagovala, sad imam Motorolu sa onim iritantnim, piskavim, izluđujućim bibiiipovima, pa budim ceo komšiluk :lol:
A onda na kraju Sreća Moja Jedina mora da me drmusa :lol:

Da je drugačije ne bi bila Meda, jel' tako. :lol: Gde si videla pandu da skače k'o veverica. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back