Postpaid mobilni internet yettel?

MisterXp

Primećen član
Poruka
572
https://www.yettel.rs/sr/privatni/ponuda/mobilni-internet/postpejd-mobilni-internet

Potreban mi je neko ko trenutno koristi njihov bilo koji paket postpejd mobilnog interneta da mi kaze kakav je ping, jitter i kakav je packet loss. Znam da to zavisi i do lokacije, ali me cisto interesuju iskustva pojedinaca. Pre sam koristio A1 Kucni net i za dve godine sam imao samo jednom problem koji je trajao sat vremena.

Mobilni net, ok, pa kada recimo idem na planinarenja najčešće nema signala kada ni drugi nemaju. U nekim zabačenim mestima ima mts a nema jetel. Ali generalno ima svuda. Posle dnji put kada sam bila na Rtnju tokom cele staze je radio vajber.

Ju iyvini ali nemam pojima šta si napisao... ovo "ping, jitter i kakav je packet loss"
placam 5 razlicitih paketa jetelu, ali ne znam sta te tacno zanima.

Tacno me zanima stabilnost pre svega. Ne u sns smislu, nego u smislu interneta. Brzina manje vise. Zanima me da li neko preko njega igra mp igrice.

Ja sam na izuzetno optimalnom mestu sto se signala tice, mene samo zanima da li imaju bolji ping od A1 Kucnog neta.

Slazem se. Internet je jako nestabilan i nekad ne moze da ucita ni obican instagram story.
Meni su rekli da posto sam u fradu necu imati problrma ali ne verujte im jer to rade samo da bi uvalili paket i internet.
Ja sam iz Beograda zivim u gradu i internet je opet uzas.
Moj savet vam je sto dalje od Yettela i njihovig interneta

Back