Postoji sistem koji planski unistava nasu decu i omladinu dokaz!

Poruka
4.292
Entiteti sa zapada drze nase medije potpomognuti nasim politicarima koji su u njihovoj sluzbi a izmedju ostalog imaju za cilj da se totalno unisti moral kod ljudi, dobrocinstvo, sazaljenje, covekoljublje, cednost, cistota duhovna. To se radi vrlo smisljenim planovima koji su razradjeni do detalja korap po korak tacno kako treba dozirano u satanistickim sektama i skolama. krajnji cilj je da se svet dovede dotle da sve sto je zlo bude prisutno kod vecinu ljudi a sto je dobro da se ismejava i ponidastava i ako je moguce da se eliminise.

Kao dokaz ovoj mojoj tvrdnji dajem sledeci video gde ce te videti za samo dvadesetak godina gde smo dosli u nacinu medijskog a mogu reci i kucnog vaspitanja dece. Jer ova deca to sto rade na ovom videu su se kuci spremala pod okom svojih roditelja koji nemaju nista protiv sto uci svoje maloletno dete tim stvarima.

Poslednja izmena:
Prije 20 godina vidiš ponekog istetoviranog,danas svaki peti lik išaran. Čak i visoko obrazovane osobe su počele da lijepe tetovaže na sebi,što je prije 20 godina bilo rezervisano za papke. Od tv programa mogu samo da pogledam nacionalnu geografiju,animal planet i nekad sporta malo. Ostatak informacija pokupim sa neta. Od toga što pokupim pola izbacim a pola sam smislim šbb kbb.

Caka kod unistavanja jednog naroda je da unistavanje bude neprimetno do kraja..
Tako da nece biti seksa na javnom mestu u tom smislu, nego ces dobiti promovisane najpodobnije ljude koji ce dovoditi do najrazornijih posledica...npr naludje, najgluplje, najalavije.
Srbija je presla 50% prisutnost virusne zarazenosti HPV kad se o tome uopste progovorilo...
Devojke se cude kad kazes da imati HPV nije normalno.
Najekstremnije ti se smeju kad kazes da nikako ne ide posle guze u rupu , tj moze samo iz rupe pa u guzu i posle nema nazad u rupu...
Sve vise je u modi hat trick, tj 1,2,3 klasa istovremeno....ciklicno...prvo u 2 klasu pa u 1 pa valjda zenske zele da osete ukus svoje micikane, pa onda im das oral..
Sve je to stvar tinejdz kulture, bez ogranicenja na to godiste, nego onaj poznati princip sto si vise probao , to si pametniji i inteligentniji....tinejdz srednjoskolska logika.

- - - - - - - - - -

Prije 20 godina vidiš ponekog istetoviranog,danas svaki peti lik išaran. Čak i visoko obrazovane osobe su počele da lijepe tetovaže na sebi,što je prije 20 godina bilo rezervisano za papke. Od tv programa mogu samo da pogledam nacionalnu geografiju,animal planet i nekad sporta malo. Ostatak informacija pokupim sa neta. Od toga što pokupim pola izbacim a pola sam smislim šbb kbb.

Nisi u toku, 9 od 10 devojaka nosi tetovaze...
A to sto muski nose tetovaze, ne pratim ne interesuje me, ali uzimam to kao znak bolesnosti u mozgu...tj obicno su agresivniji ili ludji...pa se sukob sa njima mora pazljivije voditi.

kakve veze imaju oni koji su tetovirani sa televizijom i teorijom zavere da neko sa strane hoce da nas unisti?

A on je neki doktor nauka,sociolog ili slicno,pa je njegova prica relevantan dokaz?
To ti je kao da onog ludaka "pod mac bato" smatras zaista doktorom....

Back