Postoji li uopste resenje???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tačno, ali nama je bitno ko je kakav. Da odlučimo ko treba da završi na ulici, ne zaboravi :rtfm:

Što se zakona i dece tiče, prema ovome što je napisano, komotno može da decu ostavi sa ocem, dok majka ne reši stambeno pitanje i pitanje prihoda, pa da se onda preispita odluka sa kim je deci bolje da žive. Ih, k'o da su jedini par na svetu koji se razveo.

Ali, bzvz je kad je tako prosto, daj da nekog šutnemo ko stari kofer u kontejner ili da oduzimamo imovinu, kapiram, baš je primamljivo.
...ja na forumu nikog nisam izbacivala na ulicu, niti se za to zalagala samo sam odahnula kad sam saznala da je zakon na strani dece...ako se vratis na pocetak teme videces (ako nije izbrisano, naravno :) ) da sam napisala da su deca najvaznija a da su svaler, njegova ljubavnica i njegova zena od iste sorte i da me nije briga za njih :D

Poslednja izmena:
...ja na forumu nikog nisam izbacivala na ulicu, niti se za to zalagala samo sam odahnula kad sam saznala da je zakon na strani dece...ako se vratis na pocetak teme videces da sam napisala da su deca najvaznija a da su svaler, njegova ljubavnica i njegova zena od iste sorte i da me bas briga za njih :D

Sada pišeš apsolutne neistine...ni jednog trenutka to nisi tvrdila

Posto se ni posle dvadeset i nesto strana niste dogovorili ko je u pravu,a uz to se i svadjate, dodje moderator iz senke i stavi kljucic na temu....:bye: pa se svadjajte sami sa sobom.... mislim da nema teme na ovom forumu na kojoj ne izbiju neke varnice i svadje,mislim stvarno...ccccc Pa ne mozemo mi svi identicno da mislimo...oladite bwe malo...

Poslednja izmena:
Sada pišeš apsolutne neistine...ni jednog trenutka to nisi tvrdila
...
...znaci ta njegova zena zna da je vara i nece da ga ostavi... mora da su obe od iste sorte pa se otimaju oko trasha

...ma svo troje je od iste sorte

...a kakve veze ima ko koga vara, valjda je za zakon i drzavu najbitnije da ta deca ne zavrse na ulici a oni neka se snalaze

...njih troje uopste nije bitno, bitna su deca

:rtfm:

...more i alimentacija i podela "zajednicke imovine" koju ona u ovom slucaju nema na papiru ali je sud moze utvrditi...za te koji misle da mogu zenu sutnuti kao komad namestaja ...e pa ne mogu

...to treba da se razume kako je napisano - ako nema para da plati zeni retroaktivno kuvanje, pranje, bla, bla, bla sud ima nacina da naplati.... u cemu je problem

...pa dobro bre zar je tako tesko shvatiti da zena nije rob koga robovlasnik moze da otera kad mu dosadi i da, ako on vec to nece da shvati, drzava mora da intervenise... u nekim zemljama postoji policija za zivotinje pa vlasnici koji o njima ne brinu placaju kazne a u ovoj po vama ni zene ne treba zastititi od samovolje muzeva

...jel ima ovde neki pravnik da nam objasni da li zena koja se uda i dodje da zivi u kucu svog muza posle xxx godina provedenih u braku i xxx dece moze da bude izbacena na ulicu kao kofer...bakica od 60 godina, nikad nije radila, sve se vodi na muza?
Ja ne vidih da si se sekirala preterano za decu nego za ženina prava...što bi deca bila ugrožena d ih sud dodeli ocu

Ja ne vidih da si se sekirala preterano za decu nego za ženina prava...što bi deca bila ugrožena d ih sud dodeli ocu
...samo ti se cini... zakon je na strani majke i jedini nacin da deca pripadnu ocu je da on dokaze da ona nije normalna... da sam na njenom mestu, pu, pu, pu... ostavila bih mu decu sa zadovoljstvom i otisla ali ona nece a posto nece tako je kako je

...ako mogu homosexualci da usvajaju decu (doci ce i taj zakon do nas :) ) ne vidim zasto je problem ostaviti dete bioloskom ocu...naravno majka moze da placa alimentaciju i da ih vidja

Poslednja izmena:
...ja na forumu nikog nisam izbacivala na ulicu, niti se za to zalagala samo sam odahnula kad sam saznala da je zakon na strani dece...ako se vratis na pocetak teme videces (ako nije izbrisano, naravno :) ) da sam napisala da su deca najvaznija a da su svaler, njegova ljubavnica i njegova zena od iste sorte i da me nije briga za njih :D

sasvim pristrasno si sve vreme branila ZENU I DECU ;)

...samo ti se cini... zakon je na strani majke i jedini nacin da deca pripadnu ocu je da on dokaze da ona nije normalna... da sam na njenom mestu, pu, pu, pu... ostavila bih mu decu sa zadovoljstvom i otisla ali ona nece a posto nece tako je kako je

...ako mogu homosexualci da usvajaju decu (doci ce i taj zakon do nas :) ) ne vidim zasto je problem ostaviti dete bioloskom ocu...naravno majka moze da placa alimentaciju i da ih vidja

e pa nije jedini. vrati se na zakon o porodici :rtfm:

Obzirom na odjek u javnom mnenju, predlazem:
1. da se osnuje FB grupa za podrshku ili odrshku ovom nesvakidashnjem trojstvu (zena+muz+ljubavnica)

2.da se pozovu akteri ove drame na gostovanje u najgledanije emisije na ovim prostorima, npr Grand shou i slichno, zatim konzilijum pravnika, seksologa i psihologa da se zabavi ovim fenomenom koji je izazvao cunami na najposecenijem sajtu tzv. Krstarici

3. da se alarmiraju nevladine organizacije za zashtitu prava zena i ljubavnica koje ce konkretnim humanitarnim aktivnostima da podrze kampanju cherupanja sitnih creva

4. na youtube da se okache video snimci sa glavnim akterima pripovetke, te tako udje u uzi izbor za najgledaniji video ,,ljubav na nekretninski nachin'' sve zljubav.

5.i posle ovoliko priche, mogli smo se potruditi da zeni nadjemo pos'o , a ?

Situacija je sledeca. Oni su u braku 5 godina, ozenio ju je zato sto je zatrudnela. Imaju bliznakinje. Od pocetka to nije funkcionisalo kako treba. Posle 5 godina on se zaljubljuje u drugu i zavoli je. Hoce da se lepo i kulturno razvede ali ona nece iz njegove kuce i to ti je. Podgovara njegovu majku i decu huska protiv njega, on ima probleme sa porodicom jer ga ona predstavlja kao monstruma pred njima. On radi od jutra do mraka da bi njima obezbedio sve, da im nista ne zafali. Ona samo sedi i uziva a pred njegovima se predstavlja kao jadnica koju on isteruje iz kuce a ona se zrtvuje zbog dece. On zeli da se na lep nacin dogovore da se razvedu jer tako vise ne ide, gotovo da se i ne vidjaju i ne komuniciraju a kada se vide uvek zavrse svadjom. Moram da napomenem da ga je ona prevarila(spavala s drugim) na samom pocetku braka. Ali cela njegova porodica je na njenoj strani sa pricom da mora da se zrtvuje zbog dece. Kako pomoci coveku da ona ode iz njegove kuce? Zasto odrzavati brak koji ne funkcionise zbog dece? Da li je to vredno zrtve svih a pogotovo dece, jer deca ne mogu normalno da odrastaju u takvom braku?! Hvala unapred!

Da je on pametan mogao bi to da resi, ali kad se u zivotu spetljas sa budalom nista crnje nema...a u svemu tome deca najvise ispastaju, dozivljavaju traume (koje primitivni i ne obrazovani ljudi ne mogu da primete ni u toj dobi ni kakve su posledice kasnije u zivotu), tacnije to lose utice na deciju psihu i mentalni razvoj i te svadje, i razvod i nekorektan odnos roditelja u braku, ja im samo savetujem da se dogovore pa da se sve to dobro zavrsi, bar zbog dece. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back