електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Имам другарице, не очекујем ништа посебно од њих. Довољно ми је да постоје.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumijem ovo. Nisu s tobom dijelili teret ili su potpuno nestali iz tvog života?Imala sam prijatelje
Teret koji je meni zivot bacio na ledja nije izdrzalo nase prijateljstvo
teret je moj, ne mogu da ga dele, niti sam to ocekivalaNe razumijem ovo. Nisu s tobom dijelili teret ili su potpuno nestali iz tvog života?
Onda znaš da i nisu bili prijatelji. Ponekad je dobro imati krize da raščistiš sve oko sebe što se lažno predstavlja.teret je moj, ne mogu da ga dele, niti sam to ocekivala
samo su nestalikao da ih je bio strah da se to isto ne desi i njima
Jbt postavila si sto piranjaŽivot je brz, vreme je teško, mnogo smo izgubili protekle godine, svašta preživeli i dosta vremena bili izolovani. Sad kad sve saberete, kad je sve manje-više normalno, možete li se pohvaliti da su Vam pravi prijatelji i dalje tu? Šta su uopšte pravi, a šta usputni prijatelji? Ako znamo da ništa nije zauvek, može li jedan takav odnos da nam traje dok smo živi? Koliko ljudi možete pozvati u pola noći, što se kaže "da zajedno zakopate leš", ima li toga uopšte među ljudima ili je sve prolazno?
Dakle, prijateljstvo i sve u vezi sa tim....
Pogledajte prilog 964925
Izvini.Jbt postavila si sto piranja
Konj jeste covekov najbolji prijatelj, to i deca znajuIzvini.
Izvuci jedno i napiši ko i uvek : Konj je čovekov najbolji prijatelj.
Eto!Konj jeste covekov najbolji prijatelj, to i deca znaju![]()
Javicu tiEto!
Jel imaš još neki problem da ti čas rešim?![]()
Jedva čekam.Javicu ti![]()
Ako je 88 tvoje godište trebao bi do sad da shvatiš da postoje prijatelji koji su dobri samo ako se osjećaju da su iznad tebe, dakle nisu prijatelji.Ja sam razocaran u prijatelje i tako da ne znam sta da kazem.
Prijatelj iz detinstva, skoro nikad se nismo svadjali i te neke svadje su bile sitne nebitne.Tolerisem sve i svasta ali to da mi vise puta kaze onako ,
"Ako mozes ti (mojim imenom) sto ne bih mogao i ja"
Kad neko stavlja tvoju vrednost nisko naspram njega kako dalje gledati na to?
Ja nikad nisam zavideo njegovim uspesima a ima covek sve ama bas sve osim sto ne moze da nadje zenu koju bi ozenio.
Ako je ljubomoran na mene sto ja ovako u problemima da nadjem stalan posao, kad radim kad ne radim, jedva sastavljam kraj s krajem i mnogo toga sto mi se pogodilo da se zblizim i upoznam s jednom devojkom koja je dosla zbog mene i zato sto sam s njom mislim wow kad moze on mogu i ja na taj nacin sto ga je moja devojka upoznala dala kontakt njene drugarice sto je meni bilo drago sve do ovoe recenice i pro.seravanja.Nit sam jaon nit on moze da bude ja.
Ne znam da li gresim ali poceo sam da ga smatram i stavljam u isti kos ko i svakog prosecnog prijatelja?
Ja sam razocaran u prijatelje i tako da ne znam sta da kazem.
Prijatelj iz detinstva, skoro nikad se nismo svadjali i te neke svadje su bile sitne nebitne.Tolerisem sve i svasta ali to da mi vise puta kaze onako ,
"Ako mozes ti (mojim imenom) sto ne bih mogao i ja"
Kad neko stavlja tvoju vrednost nisko naspram njega kako dalje gledati na to?
Ja nikad nisam zavideo njegovim uspesima a ima covek sve ama bas sve osim sto ne moze da nadje zenu koju bi ozenio.
Ako je ljubomoran na mene sto ja ovako u problemima da nadjem stalan posao, kad radim kad ne radim, jedva sastavljam kraj s krajem i mnogo toga sto mi se pogodilo da se zblizim i upoznam s jednom devojkom koja je dosla zbog mene i zato sto sam s njom mislim wow kad moze on mogu i ja na taj nacin sto ga je moja devojka upoznala dala kontakt njene drugarice sto je meni bilo drago sve do ovoe recenice i pro.seravanja.Nit sam jaon nit on moze da bude ja.
Ne znam da li gresim ali poceo sam da ga smatram i stavljam u isti kos ko i svakog prosecnog prijatelja?
Kad bi tako gledali ja bi trebao da budem ljubomoran na njegove uspehe stalno i da trulo i potajno mu ne zelim nikakav uspeh a ja prijateljev uspeh gledam kao srecu i cak i napredak da ce samim tim povuci i mene sto je on u necemu uspeo otvoriti sansu da mozda i ja u neku ruku napredujem.To sam i ucinio.Ako je 88 tvoje godište trebao bi do sad da shvatiš da postoje prijatelji koji su dobri samo ako se osjećaju da su iznad tebe, dakle nisu prijatelji.