- Poruka
- 25.130
U roku od godinu i po dana promenio sam 3 hard diska kojima su otisli sektori, sumnjao sam na napajanje promenio sam do sada 4 komada,sticajem okolnosti promenio sam lokaciju stanovanja tako da sam iskljucio mogucnost neispravnih instalacija,plus imam drugi racunar koji nikada nije imao nikakav problem, kupio nov produzni kabl, ali problem sa hard diskovima nije nestao.
U BIOSU je voltaza OK vise ne znam u sta da sumnjam sem na maticnu plocu. Znaci kupim nov hard disk sve je ok neka 3-4 meseca i odjednom primetim da se stvaraju problematicni sektori na njemu.
Mozda lupam ali bolje da pitam da li maticna ploca moze biti uzrok takvih tipova kvarova, posto vise ne znam u sta da sumnjam?
U BIOSU je voltaza OK vise ne znam u sta da sumnjam sem na maticnu plocu. Znaci kupim nov hard disk sve je ok neka 3-4 meseca i odjednom primetim da se stvaraju problematicni sektori na njemu.
Mozda lupam ali bolje da pitam da li maticna ploca moze biti uzrok takvih tipova kvarova, posto vise ne znam u sta da sumnjam?