Postoji li kupalište u blizini Golupca?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da je najblize Srebrno jezero, ali ja se u onoj barustini ne bih okupala, iskr

mislim da je bolje od ade (ciganlije), ali taj neki fazon
postoje i belocrkvanska jezera, ako pređeš u vojvodinu, to možda nije toliko daleko, mada nije baš ni odmah tu. ima kod ramske tvrđave skela da se pređe
samo se lepo raspitaj i vidi rastojanja itd
mislim da sam kod golupca videla nekog da pliva, ali opet dunav teče znači to je buć a ne plivanje mislim
kod golupca je jako širok dunav, to je zanimljivo da se vidi isto

mislim da je bolje od ade (ciganlije), ali taj neki fazon
postoje i belocrkvanska jezera, ako pređeš u vojvodinu, to možda nije toliko daleko, mada nije baš ni odmah tu. ima kod ramske tvrđave skela da se pređe
samo se lepo raspitaj i vidi rastojanja itd
mislim da sam kod golupca videla nekog da pliva, ali opet dunav teče znači to je buć a ne plivanje mislim
kod golupca je jako širok dunav, to je zanimljivo da se vidi isto
Tu je širina Dunava 7 km.

na planplusu izgleda pišu male turističke vodiče, evo južnobanatskog (belocrkvanska jezera ;) ), a ima i maketa dunava
https://www.planplus.rs/magazin/2021/06/18/avantura-po-juznom-banatu-gde-na-izlet/570

i ovo za deliblatsku peščaru i vožnju nije loše, mada nije baš za leto, ali može da bude zanimljivo, jednom sam prošla tim krajem doduše pre ovih vetrenjača. jedino nije valjda dobro ako crkne auto : ))

ok malo ima i marketinga znači jezera su možda malo više bare al dobro

Back