- Poruka
- 89.439
I meni se čini da je tako. Samo ne znam zbog čega..

Pa onda nastrada onaj zimogrožljivi. Ili kija pod klimom
ili zimi mora da se utronta.
Kakva je situacija kod vas? Ko pobedi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно, то јесте прави разлог, ја знам само 2 мушкарца којима је хладно.Muškarci uglavnom imaju bolju cirkulaciju od žena.
Zato što ti sad više i ne znaš šta ti je?Редовна појава, уморио се више човек...а и ја сам сад у климаксу, па може мало да дане душом.
Kod mene u kući su bila dvojica zimogrožljivih i jedan što je plakaoНаравно, то јесте прави разлог, ја знам само 2 мушкарца којима је хладно.
Више ми је вруће него хладноZato što ti sad više i ne znaš šta ti je?![]()
Е, овај твој је редак примеракmoj muž je čak i u aprilu mesecu oblačio sledeće;
(kad ja već počnem da nosim kratke rukave, jel)
majcu na bretele
majcu dugih rukava
košulju
džemper
jaknu deblju ili tanju.
ispod pantalona je nosio dugačke gaće , tj dugih nogavica, koje je zvanično skidao 1. maja,
sve to i kad je napolju +17 st.
zaista, ne poznajem zimogroživiju osobu no što je bila mm.Е, овај твој је редак примерак![]()
Za mene ta reč znači da ti se klima pokvarila. I jedino mi je taj simptomВише ми је вруће него хладно
Али, има тога...отворим врата јер ми вруће, па после 2 минута затварам и облачим све живо јер ми хладно...
To su navike. I ja sam bila navikla da ne nosim kapu. Tako sam se kaozaista, ne poznajem zimogroživiju osobu no što je bila mm.
to je zato što je bio mršav![]()
![]()
Ахм, мислим да то није тачноzaista, ne poznajem zimogroživiju osobu no što je bila mm.
to je zato što je bio mršav![]()
![]()
Добро је да је то једини симптом, и није ни тако страшно како причају. Бар код мене.Za mene ta reč znači da ti se klima pokvarila. I jedino mi je taj simptom
poznat. Ostale neću ni da čitam.
Stanodavac pobedi u svakom smisluPogledajte prilog 1581518
Pogledajte prilog 1581518
Malo čudno ja nmg bez čarapa da zaspim,tuširanje i u krevet sa čarapama nema veze leto,zima ako sam bez ja se prehladimTo su navike. I ja sam bila navikla da ne nosim kapu. Tako sam se kao
klinka istripovala da meni to ne stoji lepo i ćao. Ni sad ne moram da
nosim kapu. Al sam se sa papučama zeznula. Uvek sam išla po kući
bosa i kad sam se udala, svekrva krene da gunđa. Naviknem se na
papuče i sad ni leti više ne mogu bosa po kući da idem, odma bih
se prehladila..![]()