Pošto-poto

Nimfomanija - kod zena
Satrijaza - kod muskaraca

Definitivno slucaj za psihijatra. Nesto malo sam procitao o tome(bila je slicna tema) Oba stanja su obicno posledica nekih drugih psiholoskih poremecaja. Takodje zavisnost od sexa koju sada cesto spominju ne postoji onako kako je predstavljaju u medijima. Uporedjivali su reakcije narkomana i "zavisnika od sexa". Utvrdjeno je da nema slicnosti pa samim tim nema ni govora o zavisnosti.

Postoje ljudi koji jure seks po svaku cenu, uvek, svuda, s bilo kim...
O čemu je tu reč?
- seksualno optereceni
- očajni
- animalni
- neselektivni
- ?

Pa znaš u čemu je tu stvar, po meni, ljudi oduvijek teže ka isticanju, i uopšte važniji im je ugled među muškarcima nego ženama (govoorim i o heteroseksualnim muškarcima :D, šala), e sada kako šta nameće epoha, nekad se cijenilo neko poštenje, pa čojstvo, junaštvo pa trista nekih čuda i uvijek se cijenio jebačč, e danas je jedino to i ostalo živo kao i prije i đed reći samo udri sinko, i otac, pa i društvo ... a ako nemaš kriterijuma, ne praviš selekcije, oćajan i seksualno opterećen ma ima da ga u crnu zemlju guraš
dakle neki status, isticanje ... msm šta ja znam možeš jebbati jednu ali vrijednu ili jebati tako neke droljice pa prebrojavati na kafama ... stvar izbora

Sve je to ok, svi mi volimo seks i uzivamo u njemu, ali po svaku cenu i biti svastojeb, neka hvala, treba imati neke kriterijume.
Mislim da ti ljudi previse misle genitalijama a ne glavom.

Sve je to ok, svi mi volimo seks i uzivamo u njemu, ali po svaku cenu i biti svastojeb, neka hvala, treba imati neke kriterijume.
Mislim da ti ljudi previse misle genitalijama a ne glavom.

Prema onome sto citam na ljis , ne vole svi sex vec ga koriste kao sredstvo za neki visi cilj :mrgreen:

Slazem se da ne treba y. svata u RL :lol:

Ali mi se gade osobe koje se zgrazavaju od sexa i o njemu pricaju u trecem licu :bljak: kao da oni licno ne zel da imaju sex i to i ne pada napamet :mrgreen: vec uvek neko drugi zeli sex i to je strasno i uzasno :manikir:

A kada sami zele sex onda je to najlepsa stvar :heart:

Znaci to licemerje me nervira :aha:

Očajni, neselektivni, prazni, kratko zadovoljstvo i ekstaza čine da zaborave na tren, šta ih tišti, šta im nedostaje.
Svako ima svoj neki način oslobadjanja svojih nemira i napetosti ali ovo mi je jedan od najgorih mogućih.
Ima i kompleksa, lupiti recku, pokazati ljudima da si faca, neko i nešto jer si potucao neku čije lice nisi ni video..
Telo, nagon, pražnjenje, a onda opet ispočetka.

Poslednja izmena:

Back