Postignut dogovor sa MMF-om!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
efekat cele price jeste da ce vecina ljudi koji rade u privatnom sektoru posle ovoga primati minimalac a ostatak ako ga ima - na ruke . rezultat cele price bice da zbog niske bele plate, tj minimalca nece moci vise niko ko radi u privatnom sektoru d uzme kredit , samim tim i banke gube trziste, pada potrosnja , proizvodnja i kriza se lancano zahuktava.

pa u celom svetu na zapadu zbog krize drzave SMANJUJU poreze samo u Srbiji vlast radi suprotno - povecava ih z:D

najinteresantnije da niko iz vlade ne pominje povecanje carina i poreza na uvoz robe siroke potrosnje iz zemlja sa kojima imamo negativan platni bilans i ciji su proizvodi subvencirani od tih drzava. sto direktno ugrozava privredu.
ili kompletan uvoz. udri porez na miska i daj nasoj privredi da se razmashe malo.

pa ne mogu da udare porez miskovicu jer miskovic kostic vlahovic i ostali tajkuni vec placaju stranacki porez u njihovu stranacku kasu.

zato je ostalo samo da se odere gologuzija tj srpska sirotinja....

efekat cele price jeste da ce vecina ljudi koji rade u privatnom sektoru posle ovoga primati minimalac a ostatak ako ga ima - na ruke . rezultat cele price bice da zbog niske bele plate, tj minimalca nece moci vise niko ko radi u privatnom sektoru d uzme kredit , samim tim i banke gube trziste, pada potrosnja , proizvodnja i kriza se lancano zahuktava.

pa u celom svetu na zapadu zbog krize drzave SMANJUJU poreze samo u Srbiji vlast radi suprotno - povecava ih z:D

Kada Dinkić kaže da treba povećati poreze onda sigurno tako treba, kakvo smanjivanje valjda on čovek zna!!! On ima debelo radno iskustvo iza sebe...... :hahaha:

najinteresantnije da niko iz vlade ne pominje povecanje carina i poreza na uvoz robe siroke potrosnje iz zemlja sa kojima imamo negativan platni bilans i ciji su proizvodi subvencirani od tih drzava. sto direktno ugrozava privredu.
ili kompletan uvoz. udri porez na miska i daj nasoj privredi da se razmashe malo.

A SSP i CEFTA? Toliko prokukaše za SSP-om i sami počeše da ga primenjuju i sada da ga ukinu............. Da li lud si ti?:hahaha::hahaha::hahaha: EU nesmeš da diraš..... Nikako......

xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
xmas_laugh.gif
Dinkicu ove sve pare mmf-a ce ici tebi u dzep!

direktor sam u jednoj fabrici tekstila zapadne Srbije. Izuzetno sam razocaran sto imam izvozne poslove u visini od milion evra i u ovoj krizi a ne mogu da dobijem izvozne dozvole za koje su nadlezni u Ministarstvu ekonomije. Vise puta samo pokusao da dodjem do dozvola za posloe, ali su me upucivali da bez odluka drzavnih sekretara ili g. Dinkica licno ne mogu da ih dobijem. G. Dinkic i njegove kolege medjutim ne odgovaraju na moje faxove telefonske pozive molbe, a njegova sekretarica kaze da ona svaki dan unosi gomilu dokumenata u njegov kabinet, ali da prodju nedelje dok se odande nesto ne iznese. Sta ce meni takav ministar ekonomije i drzava u kojoj niko ne moze da mi obezbedi potpis za vec ugovoreni posao. ja ne izvozim oruzje nego tekstil. Sada vidite kako stvari u praksi funkcionisu. Nasi politicari su najvece stetocine i zato im je lako da lupe poreze, da nas oglobe i tako napune dzepove stotinama hiljada neradnika koji su na platnom spisku drzave. Sve vise razmisljam da svoju fabriku ugasim i premestim je u Hrvatsku gde imam bolje uslove za privredjivanje. Ako i dalje budem obigravao pragove bez odgovora to ce se svakako i desiti.
(Skovranj Djoko, 25. mart 2009 14:06)

evo ovaj komentar pokazuje zasto srbija propada. pogodis posao , hoces da izvezes robu , i treba ti IZVOZNA DOZVOLA?!@?!/?!?!?!?

a dinkic ti istu ne da dok ne dobije procenat.

ja jos nisam cuo na zapadu da za normalne stvari ti treba izvozna dozvola - da izvozis gace i carape.

direktor sam u jednoj fabrici tekstila zapadne Srbije. Izuzetno sam razocaran sto imam izvozne poslove u visini od milion evra i u ovoj krizi a ne mogu da dobijem izvozne dozvole za koje su nadlezni u Ministarstvu ekonomije. Vise puta samo pokusao da dodjem do dozvola za posloe, ali su me upucivali da bez odluka drzavnih sekretara ili g. Dinkica licno ne mogu da ih dobijem. G. Dinkic i njegove kolege medjutim ne odgovaraju na moje faxove telefonske pozive molbe, a njegova sekretarica kaze da ona svaki dan unosi gomilu dokumenata u njegov kabinet, ali da prodju nedelje dok se odande nesto ne iznese. Sta ce meni takav ministar ekonomije i drzava u kojoj niko ne moze da mi obezbedi potpis za vec ugovoreni posao. ja ne izvozim oruzje nego tekstil. Sada vidite kako stvari u praksi funkcionisu. Nasi politicari su najvece stetocine i zato im je lako da lupe poreze, da nas oglobe i tako napune dzepove stotinama hiljada neradnika koji su na platnom spisku drzave. Sve vise razmisljam da svoju fabriku ugasim i premestim je u Hrvatsku gde imam bolje uslove za privredjivanje. Ako i dalje budem obigravao pragove bez odgovora to ce se svakako i desiti.

evo ovaj komentar pokazuje zasto srbija propada. pogodis posao , hoces da izvezes robu , i treba ti IZVOZNA DOZVOLA?!@?!/?!?!?!?

ja jos nisam cuo na zapadu da za normalne stvari ti treba izvozna dozvola - da izvozis gace i carape.

ма динкић мафијаш је куга за српску привреду,намерно уназађује фирме и уништава сваки наговештај да се нешто паметно уради.кретен један дефинитивно спроводи антисрпску политику

a znate sta je najjace.

zbog krize svim firmama u srbiji je opao promet i poslovanje je negativno samim tim.

i drzava kao slag na tortu , mesto da firmama koje se bore za zivot snizi poreze dok je kriz i tako im olaksa prezivljavanje ona im TOVARI NOVE z:D

to je ko kad magarcu koji se jedva vuce sa 200 kila tereta , mesto da mu olaksas i skines deo , ti mu natovaris na ledja jos 100 kila robe. I posle se pitas "pa sto je magarac crkao" :think:

eto tako to rade dinkic tadic i ostala bagra na vlasti.

deru vas pljackaju i tovare vam poreze - dok ne crknete.

Ali ovo je Srbija brale........... Mister 10% mora da uzme svoj deo...... pa mora i njegov sekretar, pa i sekretarica, pa onda svi redom....................i na kraju vataš maglu iz ove vukojebine...........

a znate sta je najjace.

zbog krize svim firmama u srbiji je opao promet i poslovanje je negativno samim tim.

i drzava kao slag na tortu , mesto da firmama koje se bore za zivot snizi poreze dok je kriz i tako im olaksa prezivljavanje ona im TOVARI NOVE z:D

to je ko kad magarcu koji se jedva vuce sa 200 kila tereta , mesto da mu olaksas i skines deo , ti mu natovaris na ledja jos 100 kila robe. I posle se pitas "pa sto je magarac crkao" :think:

eto tako to rade dinkic tadic i ostala bagra na vlasti.

deru vas pljackaju i tovare vam poreze - dok ne crknete.

Umesto da obore poreze i doprinose na minimalac i dovuku sve firme iz okruženja kod nas, pa samim tim jeftinijom robom naprave suficit za okruženjem, oni će suprotan efekat da naprave................ Ali šta da radiš kada ti ustaški lobi vodi finansije......

pa vidi i demokratama je jasno da se Srbija od oktobra prosle godine zove Titanik

da brod tone i da ne mogu nista da urade da ga spasu

zato su odlucili da na magarca pred crkavanjem natovare jos malo, da uzmu jos 3 milijarde kredita, te pare ce naravno vecinom da pokradu i prebace na racune u inostranstvu a narodu ce da kazu da su pare otisle na odbranu kursa.

onda kad vise ne bude moglo da se zaduzi bilo gde onda pale sa Surcina na Sejsele, Maldive, Bali, Kubu, Haiti, Tahiti, Arubu, Barbados, Bahame....

I odande ce da nam se svima smeju u lice pijuci Mohito na plazi i suncajuci se na ekvatorijalnom suncu.....

A gologuzija ima da grca pod porezima i da vraca dugove koje su oni napravili

Back