хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.240
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бугарче, частим те лајном за ручак!Издаја!
Издаја!
Si video , tenkovi stojali onako slucajno ... predstava za budale.Издаја!
Хахаха, ајде прво да видимо како ви ће да створите ред у АП КиМ.Чекамо вас да уђете у Македонију и да се пофркате са Шћипетарима.
Мора неко после ред да направи на балкану - мислим , Ми Срби !...![]()
Хахаха, ајде прво да видимо како ви ће да створите ред у АП КиМ.
Tresla se gora, Kurti postigao reciprocitet, AV opet legao na rudu. Informer izveštava o lažnoj istorijskoj pobedi Vučića. Kurti se kurvanjski osmehuje. Umesto paprnatih ili limenih probnih tablica, lepiće se nalepnice, razlika drastična - u materijalu od kojih se izrađuju.tresla se gora rodio se av
Znači da je Kurti postigao šta je hteo.Sistem nalepnica?
Zna li ko šta to zapravo znači?
Opet ste ga opoziciono globoizdoodlaly AXEXJEXJAX XJEXAŠalim se, hoću da kažem da ste rusoispušili za Prizren etc.
Računaj da padate 3.4.2022.Opet ste ga opoziciono globoizdoodlaly AXEXJEXJAX XJEXA
De obrisi se.... Ne tu s' druge straneRačunaj da padate 3.4.2022.
I to najdalje, sudeći po ovom svinjskom gripu
Sace ti ovoforumsky hopozicionary objasnit'... Cekaj, Cekaj samo malo...pa da vidis boga svoganije mi jasno kako je moguće da druga država srbija određuje gdje će se njene policijske snage smjestiti..pa pobogu jel kosovo država ili nije...ILI NIJE.
i di je razlika.........KFOR il ROSU ?Председник Србије Александар Вучић потврдио је данас да је српска страна у Бриселу прихватила, како је ЕУ саопштила, компромисни предлог за деексалацију ситуације на северу Косова и Метохије.
„Мислим да смо дошли до неке врсте компромисног решења, којим сам задовољан и сматрам да је важан за нашу страну”, рекао је Вучић на прес конференцији у Нишу, где је претходно са председником ЕК Урсулом фон дер Лајен присуствовао почетку два важна пројекта за Србију.
Вучић је пренео да су се, под тачком 1, обе стране у Бриселу договориле да се јединица РОСУ повуче са Јариња и Брњака, симултано са уклањањем барикада, 2. октобра од 8 сати, и да се РОСУ повуку најкасније до 16 сати тог дана.
Такође, КФОР ће своје снаге поставити и пре саме имплементације на Јариње и Брњак и остаће око две недеље да би сачувао сигурност окружења и слободу кретања.
Под тачком два, од 4. октобра од 8 сати успоставља се „стикер”, односно режим налепница, као привремена мера до коначног решења које је одложено на неко време, а о чему се ће се тек водити разговарати у Бриселу.
„То сматрам великим успехом наше стране”, рекао је Вучић.
Такође, као тачка 3 договорена је Радна група коју ће чинити представници ЕУ, Београда и Приштине, и тражиће трајно решење за таблице, на основу европских стандарда и пракси.
„Први састанак ће бити 21. октобра, а у шест месеци Радна група ће представити своје налазе и коначно решење за највиши ниво дијалогшког формата. То је оно што је постигнуто”, рекао је Вучић, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/488801/Vucic-Postignut-dogovor-Rosu-se-povlaci-sa-Jarinja
Коначно, нешто се покренуло у добром правцу.
Остаје да видимо реакцију друге стране (Приштине) како ће одговорити по питању овог Предлога ЕУ.
To су они што гласају на косовским изборима прихватајући Републику Косово као своју државу. Зато нека их, имају право да се мало веселе што више не морају да по наређењу *********ог бесмислено сатима блеје на друму.
„То сматрам великим успехом наше стране”, рекао је Вучић.