Posteni (iskreni) trejleri...:)

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
30.856
PAZNJA: NE-AUTORSKA TEMA !!!
Evo jedne lude letnje zezancije za sve filmofile :) (a posebno za emihsa i exibech..arr.onog sto prica itditd);) na sve sto ste oduvek znali....o svojim (ne) omiljenim filmovimaA... a da nikada to niste mogli da priznateeE... ni sebi ni drugomeeE....:cool::D Praceni epskim glasom znanog blokbaster najavljivaca koji vam potanko sve u 13`nes` objasni sta je cooool a sta ne u datim filmovima, najpre cete se pokidati od smeha na mestima na kojima niste ocekivali (mozda u javnom prevozu? ili cak i u javnom toaletu? ...javnoj kuci..? javnoj kuhinji...?:sad2: ..ili prosto - kuciiiiIII:confused::lol:) pre nego sto svoje (ne)zadovoljno doticnim izrazite sebi naglas ( u braaduuuU)... pa, dakle...

Predlazem da napravimo takmicenje: koji od ovih prikaza vam se cini najpostenijim, najiskrenijim, najtacnijim, i naravno najsmesnijim..?:) Ovog leta, nasmejmo se sudbini u lice, jer ovo je san svake...koba-sice (posto ima dva kraja,ne?ooh,jbg..:():p. Stavimo za pocetak 4 classic-a, a vi glasajte od najmanjeg do najviseg, da vidimo ko je pobednik, pa cemo da idemo dalje. Ne morate mene da cekate,mozete sami da probrljajte malo po kanalu, izaberite svoja 4 miljenika na njemu i slobodno postavite ovde drugima da glasaju. Recimo....Na Dan/2. Nedelja je vec predugo.:neutral: Evo.:) Da pocnemo..:) kokice u ruke...khm.."This summmmeeeerrrr"::lol:
1. Honest Trailers - Batman (1989)

2. Honest Trailers - Superman (1978)

3. Honest Trailers - Top Gun (1986)

4. Honest Trailers - Die Hard (1988)

cek,ko je ovde najjaci ko slabiji,sad ne znam ni ja..kako si ocenio,po bodovima ili rang-listi?:confused:
nema sta da se ismeva,junaci su junaci.. ovde je rec o uradcima,odn.rediteljima,njihovim vizijama i sta je od toga finalno ispalo kao ostvarenje,kapiras?
to je tzv.meta-prica o filmu, u komicnom kljucu sadasnjice. vidim, takodje, ovaj yt-serijal vec poduze traje... samo sto deceniju nije napunio! cak je i uticao na scenarije nekih novih filmova,npr.Deadpool.;) nego,de ponovi kako sta ide ovde na listi od gore-dole,pa da glasam i ja. onda jos dvoje-troje da pustimo da glasaju, pa da streljamo....fala:kpozdrav::kpozdrav::hahaha:

1.top gun
2.betman
3.superman
4.die hard

pobedio je Betman. ajjaj..jako popularna tema na video,a?:per:
aj da probamo ovako:
1. Honest Trailers - Rocky IV (1986)

2. Honest Trailers - Predator (1987)

3. Honest Trailers - Terminator 2: Judgment Day (1992)

4. Honest Trailers - Aliens (1986)
:lol: koji vam je ovde najsmesniji trejler po redu? samo listu,molim,pa da vidimo...

Davno sam gledao onest trejlere... mrzi me da ih ponavljam, ali sećam se za interstelar ( što na kraju nije slučaj ), pošto se ne nalazi u samom klipu, ali možda je bilo u koment sekciji, tipa Lajtou uzjavi gušimo se u prašini, ovo je zadnja godina da ćemo imati prinose useva... a u sledećoj sceni Mekonahi onako kežual stuče pivo niz grlo koje se jelte pravi od ječma i od hmelja :lol:

edit. Da i ovo nije loš kanal CinemaSins, malo drugačji koncept, ali isto sranje drugo pakovanje -

Davno sam gledao onest trejlere... mrzi me da ih ponavljam, ali sećam se za interstelar ( što na kraju nije slučaj ), pošto se ne nalazi u samom klipu, ali možda je bilo u koment sekciji, tipa Lajtou uzjavi gušimo se u prašini, ovo je zadnja godina da ćemo imati prinose useva... a u sledećoj sceni Mekonahi onako kežual stuče pivo niz grlo koje se jelte pravi od ječma i od hmelja :lol:

edit. Da i ovo nije loš kanal CinemaSins, malo drugačji koncept, ali isto sranje drugo pakovanje -

BrbljivCo, znam i za taj kanal, no previse pitanja, a za odgovor - svakako niko ne pita.:):lol:
Boze pomozi, ne mora nuzno sve biti pogresno (mozda je neko prokrvario glavu kad je lupio istom o regal i dobio sjajnu ideju)?:D:think:
Ali svakako moze biti glupo.:ok::lol: "ovo-ono",paf,paf,paf,i cao.:cool:

Pošto sam jelte kidnapovao temu, još jedan klip sa rivalskog kanala, i zanimljiv komentar -

Caesar cch
1 month ago
There was so much driving in that movie, that I learned how to drive.

Pa sub komentar -

Victor b Hernandez jr
3 weeks ago
More driving in the movie than the movie Driver lol

A i ima ona urbana legenda, kada je Cane Partibrejkers putovao Amerikom, i izjavio posle nešto ovako, onim njegovim nazalnim tonom -

- Njujork super... Čikago okej... LA... montažna seljana!

:lol:

Tako da nemam pojma ni šta Tarantino vozdiže u nebesa u celom filmu. :mrgreen:

Back