Pošten, bez ambicija

Još jedan iz sela

Poznat
Banovan
Poruka
7.335
Da li mislite kako je "pošten, bez ambicija" dobar opis gubitnika?

Zašto tako mislite?

-Kaže stari sta nam fali

Kaze stari sto nam fali
nismo zedni, nismo gladni
zedan znam da nije
od kad ne radi, samo pije

Stan je dobio od firme
one bivse domovine
tu je stao, nije krao
nije htio, ma, nije znao

Ref.
Posten bez ambicija
luzerska tradicija
posten bez ambicija
je moja definicija

Sto ucinio si ti
od zivota mog, od zivota mog

Kaze stari sto vam fali
su bar neki ideali
ili netko da vas tlaci
da niste samo potrosaci

Ja ne kuzim kaj on brije
nisam rodjen tol'ko prije
izbjegavam tenzije
zbog njegove mi penzije

Ref.

Zasto dao si mi ti
samo praznu bol, samo praznu bol

У ово данашње време свеопштег материјализма, у којем је пожељно да се дечко или девојка мењају на годину дана, а и краће, како би се наводно имало "што више искуства", у којем мораш стално да стичеш и мењаш, у којем се више "не исплати" бити у љубави или се дружити са неким, у којем је срамота радити породични посао, јер то и није прави посао (према бројним мишљењима)....врло је дискутабилно ко је заправо губитник...Сувише се олако додељује та страшна титула губитника и гоље, посебно мушкарцима. Њима се посебно намеће захтев да буду "способни" :roll: (читај: бескрупулозни).

..a i poshteno je biti ambiciozan danas..otvoreno ambiciozan..svi koji traze i zivot uz takvog/takvu, odmah znaju na chemu su..
..ostvarivanje ambicija je 24/7 posao, nazalost..pri chemu najcheshce nisu nerealne ambicije krive, vec uslovi za ostavrivanje ikakvih..

ambicije su izgovor za nesposobnost i hranjenje ega

Misliš nedostatak istih?:think:

Ambicioznost je jedna od karakteristika koje se lako lepe i uz glupog i uz pametnog, i uz poštenog i uz lopova. Sad šta je kome cilj, da li da zaradi brdo novca dilujući kokain, pevajući pod šatrom ili radeći kao menaĐer, diskutabilno je.
A biti pošten bez ambicija je kao biti pametan bez da umeš da čitaš i pišeš.

sad bi ti nešto reko al znam da ću popijem ban il najmanje crveni...jer to tvoja sujeta ne bi izdržala...
al svejedno...ti ionako pretpostavljaš šta bi ti ja ovako pros i vulgaran i glup ko i svaki pandur reko...

:/

sad bi ti nešto reko al znam da ću popijem ban il najmanje crveni...jer to tvoja sujeta ne bi izdržala...
al svejedno...ti ionako pretpostavljaš šta bi ti ja ovako pros i vulgaran i glup ko i svaki pandur reko...

:/

Moj komentar je šala. Mogla sam to isto napisati i za prosvetne radnike. A od svih pomenutih u postu (a ima među korisnicima i sveštenika i doktora) jedino se ti našao pogođen. I ko je tu sujetan?

I ja našla sa kim ću da se šalim...pff...

jeste...ti htela da se našališ, a onaj neotesani glupi pandur ne zna za šalu, pa odma' zadaje udarce...
...ih bre...jadna ti...
ko te ne zna skupo bi te platio...
lako je da se sprdaš s nekim kad znaš čime se bavi...tebe nisam mogo namolim mesecima da mi daš fotku da vim kako izgledaš, a kamo li da mi kažeš gde radiš...

jeste...ti htela da se našališ, a onaj neotesani glupi pandur ne zna za šalu, pa odma' zadaje udarce...
...ih bre...jadna ti...
ko te ne zna skupo bi te platio...lako je da se sprdaš s nekim kad znaš čime se bavi...tebe nisam mogo namolim mesecima da mi daš fotku da vim kako izgledaš, a kamo li da mi kažeš gde radiš...

...evo ja poznajem pilence i skupo bi je platio...:mrgreen: ...jel se to broji :cool: ...
Al sam dobar slajmer...

Misliš nedostatak istih?:think:

Ambicioznost je jedna od karakteristika koje se lako lepe i uz glupog i uz pametnog, i uz poštenog i uz lopova. Sad šta je kome cilj, da li da zaradi brdo novca dilujući kokain, pevajući pod šatrom ili radeći kao menaĐer, diskutabilno je.
A biti pošten bez ambicija je kao biti pametan bez da umeš da čitaš i pišeš.

moje su ti ambicije da mi puca k za sve(blizu sam)i da lezim negde na moru po ceo dan..eventualno malo provozam neke klinke svakih 10 dana nova tura turista piletine..eto..malo mi je ambicija

sad je vrmee tako namesteno, da ako nemas ambiciju tj zelis "mali zivot tek toliko da imam", da je to vrlo tesko ostvarivo i lako se gubi taj donji nivo komfora koji i takvi ljudi imaju (tipa, daimam za cigarete, racune, hranu tush i koncert rolingstonsa). to je kvaka, to je mozda u sfrj lepo moglo i zato je ljudi lepo pamte ali to se nije odrzalo
ok nije nemoguce ali ne postoji niska stabilnost shutira te nesto uvek sa strane makar u vidu erotske zene koja oduva tvoju obicnu dragu
znaci onda mora da ti bude cilj Ocu da odrzim ovo, a cim ima tako nesto onda vise nije tako opusteno
ili ako si zaista takav onda dodje TV ekipa da te snima kao cudo prirode, pa jedino ako si stvarno takav a nisi nimalo covek podlozan sujeti onda si bezbedan ali onda to zavolis i rasture ti nevidljivost itd
tako da sta znam meni je svega preivse :( moracu da postanem sher

kakvo je poštenje pasivnost
to je kao bezgrešan a nije ni prišao grehu
poenta je odoleti iskušenju kad se pojavi
ili biti pošten pa ga prihvatiti i nositi se s njim
ja sam prvi patološki neambiciozan, al ne smatram se poštenim - samo lenjim
isto tako mislim da je neviđeno foliranje kao bolje da mirno spavam kao slepac nego da sam uspešan zahvaljujući maloj malverzaciji

Back