postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E tarote da ti ja kazem par reci SRECAN POVRATAK...:)
I da te pitam jedno pitanje..ali da mi das odgovor sto pre...da li cu se pomiriti sa bivsim deckom??? Vec sada simbolizuje na to da cemo da se pomirimo ali da vidim sta ces ti da kazes...:)
5 25 6 9 18 35

@ zaimb...jesam ali PRAVA-zensko!!!!!!!!!!! brak sa njim 70 posto..moguca manja kriza usept. ili novembru...ipak ima veeelike sanse..
@ sladja s...hoces do kraja godine
@ juli..uf bas tesko pitanje nazalost nema velike promene na bolje..malo laksi odnos od tvoje udaje-dece ili sl..a zasto ne znam..
\@ mackica..pokusaj da popravis stvar..ima sanse za uspeh 70 posto...
@ j-a-c-a...hoce od 2008 tek ali hajde ti meni reci da li si u braku ili ne..i da li te nesto konk.interesuje i sta.....
@ aliance...stalan posao tek od aprila 2008 i to sansa 60 posto..teze to ide,mat.situacija bolje od kraja 2008 ali ne sjajna a loto sansa 0.0001 posto
@ micika ...a ko ti je to rekao???? sansa za blizance 60 posto...ipak...ima nade....
@ kiss...kada se i ti budes malo promenila...od 2008
@ beogradjanka...sansa za igora 70 posto.. amedicina 60 posto..pa eto...
@ wild cat..imaces neke flertove ili vezice ali onaj pravi tek sept.2008..ako ti napred nisam rekla drugacije..
@ nepopravljiva...promena za posao 60 posto a sta je ta varijanta od prosle god.sta je ljubav???
@ ivana p..sansa 60 posto..poradi ne tome
@ caki...uf toooliko pitanja za prvi put..veza ozbiljna od jan.febr. on i ti sansa 50 posto da bude nesto bas,bas dobro visa do oktob 70 posto,posao 70 posto..
@ Anastazio...ima sanse ali tek od 2009,2010 nesto se pokrece na tu temu..ne odustaj i trazi `veze`...
@ hugububu..a zar nisi vec???? ako nisi do kraja god 70 posto...
@ cmoka..upoznajes ga 2008 a izgled nemam pojma
@ nikokaoja..i nazalost tako ce biti i u narednih par god.neko poboljsanje tek od sredine 2009 ipak ti si ta/ili taj/ koji mora da vidi ima li sve to uopste svrhe `trpeti`...ima nade ali veoooma male..
@ z.e.v.s budi pozitivna,misli pozitivno ovo ima sanse za uspeh 90 posto....srecno

Tarot,imam jedno pitanje! Svidja mi se jedan decko koji se svidja i mojoj poznanici,nismo prijateljice ali ona je OK devojka vec duze vreme zaljubljena u njega iako je on nezainteresovan za nju.Zanima me da li da pokusavam nesto sa njim,mislim da bi on zeleo,i da li je vredan toga da pokvarim jedno moguce prijateljstvo?Uh al' sam ovo opsirno objasnila :)
brojevi:8,12,15,32,54
Hvala!Pozdrav

Dobro nam dosla Tarot.......

Evo mojih pitanja:

1. Dali cemo uspeti da nadjemo stan od septembra, da bi ziveli zajedno?

34, 54, 22, 1, 9

2. Kada ce se popraviti moj odnos sa majkom?

55, 44, 33, 22, `1

3. I opet, neki STALAN posao....ima li ga na vidiku?

34, 21, 5, 9, 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back