postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razgovor je prosao ali ja nisam zadovoljna, nudi mi se da radim nesto sto nebi volela,
a kao da sve to radi u inat koleginici kod koje bi trebalo da predjem.Da li ce mi se zelja ostvariti da radim ono sto mi se svidja?
03 42 56 33 20
Hvala tarot ovo mi je jako bitno i jako sam opterecena.

cao tarot...evo mene opet ali me sad ne interesuje nista za mene,jer si meni naravno sve pogodila...pa ako mozes da odgovoris mojim drugaricama jer one nisu u mogucnosti da ti se jave...hvala unaprijed...
e sad obadvije interesuje da li ce biti nesto novo na ljubavnom planu,ovog ljeta ili mozda kasnije...

za Tinu su brojevi:
2 5 18 7 28

a za Anchy:
4 7 11 14 18

hvala tarot jos jednom...

Hvala Tarot!

Jos jedno pitanje imam posto sam u totalnom haosu. Iz dosadasnjih pitanja (i tvojih odgovora) vidi se da ova veza nema neku sjajnu buducnost. E sad me interesuje , da li mi mozes reci , da li je ON meni sudjen tj. da li cu se udati za njega? To me interesuje iz tog razloga posto su velike sanse da u skorije vrijeme prekinem ovu vezu... Interesuje me da li ipak na kraju svega stoji ON ?

Brojevi su : 14 , 28 , 35 , 48 , 59

Jos jednom ,
hvala od srca!

@ karmen m..hvala na savetu bas razmisljam da krenem sa hemopatijom..pozdrav
@ beogradjanka..hoces naci pravog ali nece biti bas normalan/po tvom shvatanju normalnog/ od oktobra 2007
@ matru...pa nesto maloo teze 50 posto...
@ pilic...hoces od oktobra ove godine 90 posto a i pre su dobri aspekti
@ nepopravljiva...nisam te razumela za prvo pitanje..a ljubav pa ovaj bliz.kao avanturica,flert i slicno ok ali kao veza..hm...ne bih ja na tvom mestu mnooogo ocekivala..
@ Ana6...od 2008 krece emotivni zivot na bolje i neka lepa vezica a posao pa neko poboljsanje isto od 2008..strpljenja..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back