Postavite pitanje Valjevcima

da li postoje autobusi iz Valjeva za Trsic? Trebalo bi gomilu stranih studenata da odvedem tamo, zapravo to bih ja volela, ali nemam informacije na netu... i da li mi je bolje da dodjemo vozom do valjeva pa tim autobusom do trsica ili mi je blize iz loznice? zapravo kad kazem blize, mislim jeftinije :)

takodje, nocenje u valjevu za gomilu ljudi sto besplatnije? :) ili neki kamp relativno blizu centra? iznajmljivanje bicikala da li postoji i koliko kosta?

pa hvala najlepse :)

Iz Valjeva nemas nista direktno do Trsica.....imas do raskrsnice za Trsic odakle je nekih 3 km do samog kompleksa saborista i ostalog....Tu mozes sacekati lokal Loznicki koji te vozi pravo tamo. Blize, jeftinije i lakse ti je preko Loznice.....e sad za free smestaj malko cupavo bilo gde...nema viseonog duha ugoscavanja stranih studenata sto je nekad bilo. Ovde ima jako lep kompleks smestajni pored Drine tako da mozes da ih smestis tu , ako zelis i za cene ti se mogu raspitati ali mislim da nije preskupo....samo je malko dalje od grada....nekih 7 km ali redovne buske linije na svakih 30 minuta i nisu skupe karte.Izvinjavam se Valjevcima sto promovisem ovaj kraj.....ali Valjevo je izuzetno lepo.

Iz Valjeva nemas nista direktno do Trsica.....imas do raskrsnice za Trsic odakle je nekih 3 km do samog kompleksa saborista i ostalog....Tu mozes sacekati lokal Loznicki koji te vozi pravo tamo. Blize, jeftinije i lakse ti je preko Loznice.....e sad za free smestaj malko cupavo bilo gde...nema viseonog duha ugoscavanja stranih studenata sto je nekad bilo. Ovde ima jako lep kompleks smestajni pored Drine tako da mozes da ih smestis tu , ako zelis i za cene ti se mogu raspitati ali mislim da nije preskupo....samo je malko dalje od grada....nekih 7 km ali redovne buske linije na svakih 30 minuta i nisu skupe karte.Izvinjavam se Valjevcima sto promovisem ovaj kraj.....ali Valjevo je izuzetno lepo.

jao hvala divni ste :)

ipak smo resili nesto malo drugacije da probamo. da li nekoo zna nesto o smestaju na debelom brdu? trebale bi mi neke slike, a nisam bas nasigurnija, mislim da je u pitanju neki lovacki dom ali nisam sigurna.

hvala unapred.

Ovako...

Fabrika Gorenje se nalazi kod Poljoprivredne skole, pored zeleznicke stanice. A skola se nalazi preko puta pumpe na magistrali, konkretno ulaz u Gorenje (kada se ide iz Beograda) se nalazi kada se skrene levo posto se naidje na doticnu pumpu (ona je sa desne strane). Odmah napred pocinje Naselje oslobodioci Valjeva - prve zgrade kad se udje u Valjevo sa te strane.

Do V puka se moze doci na vise nacina, ali koja te adresa konkretno interesuje i odakle dolazis?

interesuje me kako se krecu cene kuca u naselju tesnjar, tacnije u bobovcevoj ulici, prema spomeniku?
ja nisam iz valjeva, a htela bi da se tu nastanim tj. preselim u valjevo.
uopsteno...ako mi mozete reci da li je to dobra lokacija? imaju li nekretnine vrednost u tom delu?
poznajem dosta valjevo, a taj deo grada je blizu centra i nema buke. mada nisam poznavalac mestana, pa ako neko moze da me posavetuje.

Poslednja izmena:
Kako najbrže i najlakše doći do Beloševca, konkretno fabrike Valy?

Planiram da do Valjeva dođem autobusom. Nisam siguran gde se tačno nalazi fabrika, da li u Beloševcu ili u njegovoj okolini.

Znači, da li da do Beloševca (odnosno fabrike Valy) idem autobusom ili možda taksijem. Naravno, informacija koliko vremena treba od autobuska stanice u Valjevu do tog mesta ili fabrike je takođe poželjna.

Hvala.

Poslednja izmena:
Хтио бих посјетити Ваљево, крајем године. Циљ посјете био би тројак:
Манастар Лелић,
Манастир Ћелије,
концерт Неверних беба.
Дошао бих, вјероватно, 28.12.2012. (субота) и остао бих до 2.1.2013. (сриједа). То су четири ноћења. Пошто нисам раније био у Ваљеву, потребни су ми савјети, путокази, одговори...
Прво питање: гдје бих могао наћи повољно преноћиште? Повољно значи студентски јефтино и студентски једноставно - кревет, кориштење купатила.
Друго питање: којим путем и којим превозним средством се стиже до поменутих манастира?
Напомињем да долазим возом па ми је на располагању само јавни саобраћај.

Pošto dolazite pred novu godinu, ne znam da li će imati slobodnih soba, ali najjeftinije prenoćište je u Pansionu Bulevar, u centru grada Ulica Vuka Karadžića 36,
tel/fax 014/220-185 i 231-098. Imaju i jednokrevetnih soba.Taksi je u Valjevu vrlo jeftin, pa Vam preporučujem njegovo korišćenje. Od železničke stanice do pansiona Vam neće trebati više od 150. dinara. Preporuka je i da kupite Valjevske novine Napred, u njima imate oglase za iznajmljivanje soba, ali pitanje je za tako kratak rok. Do manastira Ćelije se stiže putem pored spomenika Stevanu Filipoviću, i nije lako doći peške. Možete se raspitati za neki od gradskih autobusa, ali mislim da Vas vožnja taksijem do tamo ne bi trebala izaći više od oko 300-400. dinara. Najjeftiniji je Pink taxi 014/292929. Kada završite posetu Ćelijama, imate još nekoliko kilometara do Lelića. Koncert će verovatno biti u centru grada, a to je sve na par stotina metara od pomenutog pansiona. Ako ima još nešto nejasno, pitajte...

Zaboravio sam da Vam preporučim da u Valjevu obiđete jednu od najčistijih reka, Gradac. Zatim, Kulu Nenadovića, muzej, staru čaršiju Tešnjar, park Pećinu. Najbolja Karađorđeva šnicla u restoranu Intermeco, najbolji roštilj malo izvan grada Kod Bore- Rosulje. Većinu stvari možete i peške...

Резервисао сам смјештај у поменутом пансиону. Стижем у идућу суботу, ако Бог да. Кад дођем, треба да та четири дана осмислим тако да ми не промакне нешто важно. Вјерујем да ће бити добро, врло сам радостан...

Poslednja izmena:

Back