Poštanje

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
e ovo je baš onako upadljiva pojava čak i u ovom virtuelnom svetu
ljudi koji se poštaju
to jest sve itekako vide, prate, vole da znaju i preko mere informacije
štaviše kao iskusni voajeri
a ovamo se prave ludi i poštaju da ti išta kažu u lice
što lepo što ružno
koja je poenta voajerisanja i praćenja nečijih aktivnosti
ako nećeš ništa da podeliš s tom osobom?
jel se poštate ili glasno i jasno iznosite ono što mislite?
jel bolje ćutati i smrdeti ili pucati sve redom pa kom se sviđa sviđa i gde je mera između ta dva?
kakva ste osoba?

ljudi koji se poštaju
što lepo što ružno
jel bolje ćutati i smrdeti ili pucati sve redom pa kom se sviđa sviđa i gde je mera između ta dva?
kakva ste osoba?
Šta je poštanje?

Kazem im otvoreno sta mislim, po cenu da se naljute.
Ali uglavnom prihvate to kako treba i cesto mi se obrate za neki savet ili kad su u problemu. To je valjda znak da ispravno postupam.

- - - - - - - - - -

srpski jezik nauči
pa onda međ ljude

- - - - - - - - - -

jel vi prešli na turski pod uticajem pinka i prve il šta?

Jel te cudi? Da si upotrebio reci tipa "lajkovati", "performans" i slicno, mozda bi te razumeli. :lol:

ljudi koji se poštaju
što lepo što ružno
kakva ste osoba?

Prvi put cujem za ovaj izraz.
To pracenje drugih, razmena informacija... a ovamo su iznad toga...:roll::lol:
Iskreno, briga me ko sta radi. Ne ulazim u konflikte, vise se baziram na temu kada pisem nego na nekog konkretno.
Nemam razloga da ikoga napadam kao pojedinca. Kroz temu napisem misljenje, a ono se naravno nece (i ne treba) svakome dopasti.

PE-DE-R GRA-DOM NE-ĆE ŠE-TA-TI.
Sad mi objasni šta je poštanje.

prvo svakim gradom u srbiji a i svetu jutros je prošetalo bar 5% muškaraca koji su se sinoć yebali s drugim muškarcima
deal with it, da se izrazim tako svecki
a smisao se shvata iz posta ako već zaista nisi čula pojam

poštati se = snebivati, ustručavati, prećutati

- - - - - - - - - -

molim da se tema prebaci na pdf jezik i pismenost :)

Kazem sta mislim , ne ulazim nuzno u konflikte jer je to ovde jednostavno gubljenje vremena .
Pohvalim kada mi se nesto dopada , nisam od onih koji "se ugrizu za jezik" kada je takva situacija u pitanju .
Gledam da ispostujem sve sagovornike kada sam ovde naravno do odredjene mere . Maximalno ne obracam paznju na druge i njihov zivot to mi je ono bas ispod casti .

Prvi put cujem za ovaj izraz.
To pracenje drugih, razmena informacija... a ovamo su iznad toga...:roll::lol:
Iskreno, briga me ko sta radi. Ne ulazim u konflikte, vise se baziram na temu kada pisem nego na nekog konkretno.
Nemam razloga da ikoga napadam kao pojedinca. Kroz temu napisem misljenje, a ono se naravno nece (i ne treba) svakome dopasti.

pa to je tema
eto kako nije teško razumeti
čak i ako ne upotrebljavaš izraz poštati se

- - - - - - - - - -

Kazem sta mislim , ne ulazim nuzno u konflikte jer je to ovde jednostavno gubljenje vremena .
Pohvalim kada mi se nesto dopada , nisam od onih koji "se ugrizu za jezik" kada je takva situacija u pitanju .
Gledam da ispostujem sve sagovornike kada sam ovde naravno do odredjene mere . Maximalno ne obracam paznju na druge i njihov zivot to mi je ono bas ispod casti .

da se na poštam
koje si ti godište
čisto informativno a ne voajerski
ako je ta informacija deljiva s javnošću
;)

tema može da se zove i:

DA SE NE POŠTAMO

znači sunite lepo sve što vam leži na duši
što ste želeli a niste dosad smeli
da kažete bilo kome

:)

odoh ja na bajs
a vi lepo zakrvite ovde da ne propadne tema

;)

- - - - - - - - - -

Da , takva je reakcija ljudi inace . Sto je dobro , mocicu da jurim klinke malo duze :lol:

klinke posle 40e

da te održavaju

sad milfače, posle ti se neće militi

Ne zananima me ko se s kim :per: i ne volim kada neko prati moje aktivnosti :mrgreen: na PP :rotf:

To su oni koji drrkaju na tudje umece :lol:

Nakon 5 dana na Krsti teško i da možeš pohvatati ko sa kim, kako i gde. Osim ako nisi klon.

A što se teme tiče naravno da smo svi mi ovde divni, moralni i tračevima neskloni, ne virkamo u tuđ tanjir, bože-me-sačuvaj-i-sakloni kamoli krevet, pošto (naravno) imamo svoje savršene živote, dobre sexove i rasne kučiće pa nas životarenje ostalih forumskih posetilaca ne zanima.

:cistinaocare:

Nakon 5 dana na Krsti teško i da možeš pohvatati ko sa kim, kako i gde. Osim ako nisi klon.

A što se teme tiče naravno da smo svi mi ovde divni, moralni i tračevima neskloni, ne virkamo u tuđ tanjir, bože-me-sačuvaj-i-sakloni kamoli krevet, pošto (naravno) imamo svoje savršene živote, dobre sexove i rasne kučiće pa nas životarenje ostalih forumskih posetilaca ne zanima.

:cistinaocare:

Kojih 5 macko ? :rumenko: ni 5h :lol:

Kazem uopste, ne zanima me tudja privatnost, gledam sebe i snalazim se za sebe :per: ali se mnogi mesaju u moj PP :rotf:

Kojih 5 macko ? :rumenko: ni 5h :lol:

Kazem uopste, ne zanima me tudja privatnost, gledam sebe i snalazim se za sebe :per: ali se mnogi mesaju u moj PP :rotf:

Doobro, pohvalio si se da te muvaju na pp. Dva puta. Možda ne bi bilo loše da ponoviš još jednom kada tema pređe na sledeću stranu, za one što čitaju samo uvodni post.

- - - - - - - - - -

gromada do gromade :lol:
a cela tema samo da saznamo lanselotovo godište :aha:

Ispala sam iz fazona i ne prepoznajem te suptilne načina muvanja otvaranjem tema:lol:

Back