postaje opasno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme malecki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej MALECKI daj reci mi neke cake vezane za sex sa malom muskoscu...koristis li kondom, kupijes li neke standardne ili neke manjih dimenzija(gde se mogu kupiti), i sta ja znam sve jos sto bi mi bilo bitno i korisno pri sexu sa zenom, a da ona i ja budemo zadovoljni :roll:

:lol: Sad slusam na radiu Studio B pricu o sexu :lol: Voditeljka se izgleda uzivela u pricu, ali prica je korisna :D
Hey ljudi, prestanite s tim velicinama.
Zamislite da momci ne spavaju s devojkama koje nemaju grudi br 6 :shock: ..Bas bi bilo haoticno stanje :roll: Samo bih Sana, Branka i ostale uzivale u sexu :lol:
Cela prica je smesna :D 8)

Devilishgirl:
:lol: Sad slusam na radiu Studio B pricu o sexu :lol: Voditeljka se izgleda uzivela u pricu, ali prica je korisna :D
Hey ljudi, prestanite s tim velicinama.
Zamislite da momci ne spavaju s devojkama koje nemaju grudi br 6 :shock: ..Bas bi bilo haoticno stanje :roll: Samo bih Sana, Branka i ostale uzivale u sexu :lol:
Cela prica je smesna :D 8)
zamisli situaciju, prva kolona, druga kolona, treca kolona, ti znas sta je sana i branka, ceka se ulaz u kabinu i taman stignes kada ono nestalo brasna ili ulja... e uzas jedan.... nema nista protiv bitnosti velicine ali mislim da je ipak to 95% psihologija licnosti koje se nalaze u vezi, mozda gresim, mozda...

ej MALECKI daj reci mi neke cake vezane za sex sa malom muskoscu...koristis li kondom, kupijes li neke standardne ili neke manjih dimenzija(gde se mogu kupiti), i sta ja znam sve jos sto bi mi bilo bitno i korisno pri sexu sa zenom, a da ona i ja budemo zadovoljni :roll:

malecki:
Pricao sam ovde svasta ali ipak ne ono najvaznije.Bilo je raznih komantara na moj problem ali opet nije to to.Prvu devojku sam nasao sa 20 godina.Do tada nista.NAravno tome je kumovao moj najveci problem - mali mi je (13cm),a svi oko mene kao kurati.Znam da je to dosadna tema ali meni nije.Daleko sam dogurao sa problematikom da sam hteo da se ubijem.Znam da zvuci ludo ali istinito.Ne znam sta da radim.Ne znam kako sam sa ovom devojkom uspeo da se smuvam i ne mozete da zamislite moj osecaj kada mi je ceprkala po slicu i kada ga je ugledala.Ali nije reagovala!Ludo!Zajedno smo duze vreme i nema frku zbog moje velicine.Ponekad ume da me zeza na tu temu ali...Kako to da prevazidjem?Stanem i gledam ga u ogledalu i *.Sta ako naidjem na neku devojku kojoj je samo k.... bitan?Sve super dok ga ne ugleda!Znam da mnogim nije to bitno ali treba rizikovati!Sto mi je ciniti?Ajde devojke da vas cujem!Dajte malo nade... :cry: :cry: :cry:
problem nije u tvom k....,nego u tvojoj glavi!!!kad to resis,sve ce biti u redu!

Back