Pošta Srbije uvodi robote

Опаааа!

1747747874626.jpeg

promangupirao se ovaj Baki...visi po televizijama braneći Vučića a pošta kojom upravlja u rasulu....pre neki dan sam čekao 40 minuta u pošti jer je samo jedan šalter radio, posle sam išao opet u poštu da preuzmem paket jer nemaju dovoljno kurira... danas sam morao opet u poštu po pisma za protekli mesec jer nemaju dovoljno poštara... radnike slabo plaćaju pa svi beže od njih a imaju para za robote..

Ови неће ни бежати из ограде. Још један плус!
ko ne beži taj je ćaci... ovaj... robot...
uskoro sledi državljanstvo i pravo glasa za robote...
onda će roboti zaposleni u državnom sektoru da skupljaju kapilarne glasove robota prijatelja koji rade u privatnom sektoru i po domaćinstvima...
pa onda ide podmićvanje šrafovima...i uslovljavanje gubitkom posla...a robot koji nema posao nema razlog da postoji pa mora ili da se samodezintegriše ili da glasa za vlast...

Глобализам преузима контролу јер ово што се користи www и садржај на њему је ју ес еј у највећем броју случајева осим тиктока који је кинески.
Колико су вређали,колико су понижавали у коментарима,колико су у свакодневници то исто радили свима који су упозоравали на овај развој догађаја а ето обистинило се.Сад би требало да се извину сви они али нећемо то доживети јер их баш брига,они су се иживљавали и сад тишина.

Podseti me ovo roboti u pošti, devedesetih bio popularan izgovor "pali nam terminali" kad god im se ne radi. Skoro svaka pošta imala telefonske kabine, krenuo ja da nazovem nekog, čiča obezbeđenje na vratima i pita:
Kuda?
Da telefoniram.
A nemoš sine, pali nam terminatori. :rotf:

Mislio budala, a sudario se s vizionar.

Back