Post-Apocalyptic Movies

Mene je ta riba nervirala ceo film,a za ulogu Dzona nisu mogli da izaberu glumca sa debilastijom facom!
Sto nisu uzeli ovog Furlonga opet,jel zna neko,jel bilo uopste price oko toga?!
Ovaj lik mi bas nije za tu ulogu!
Nije mi se nesto dopao 3. deo,ali 4. mislim da ce biti ok!

Furlong je klasichna pricha tinejdz zvezde koja se posle utopila u porocima i droZI
kad se snimala trojka navodno je odbio(a i bio totalno syeban)
a sad kao kuka shto ga nisu zvali za 4.deo lol
u medjuvremenu se kao sredio,ozenio ali ko shto neko reche stvarno izgleda ko kreten bilo bi smeshno da je on neki opaki Dzon Konor..ne bi ishlo

Furlong je klasichna pricha tinejdz zvezde koja se posle utopila u porocima i droZI
kad se snimala trojka navodno je odbio(a i bio totalno syeban)
a sad kao kuka shto ga nisu zvali za 4.deo lol
u medjuvremenu se kao sredio,ozenio ali ko shto neko reche stvarno izgleda ko kreten bilo bi smeshno da je on neki opaki Dzon Konor..ne bi ishlo

Zna taj sta prica.
Uostalom Bejl ce biti ok,
ekspresni bilderica,]
nabace mu par oziljaka
malo drvene glume
i dobijes lika
kojeg su citavog zivota progonili terminatori
koji su vraceni u proslost da ga eliminisu.

0917041_edward_furlong_1.jpg

Ево линка, пошто је онемогућено ембедовање:

Стварно трејлер обећава... не знам, ја нисам гледао ни трећи део, али ово делује добро.

uhuhuhuuuuuuuuuu!!!
Deluje mocno!Ziveo Terminator i post-apokaliptik zanr!Odlicno...sve je tu.Pustinja,nistavilo,razaranje.Nisam pratio zadnnjih meseci bas sta se desava u svetu filma,ali zadnji put kad sam citao Terminatora je trebao da glumi Dzos Brolin i oko toga se digla neka buka,negodovanje.Opet bolje Bejl,bar lici na opasnog baju.:lol:

Bejl je opak glumac i odradice to sto se od njega trazi pa makar Tarkovskog vaskrsnuli da rezira...odlican izbor. Sve zavisi od rezisera, koji i nema neko veliko iskustvo koliko vidim...najverovatnije ce biti neka boza tipa "made in Majkl Bej" sto je steta jer novi zaplet ima potencijala za bas mracan film.

Odgledala sam dosta filmova navedenih ovde, pa se ne bih ponavljala. Osvrnula bih se samo na film Omega man, koji sam gledala jako davno i bio mi je bas "strasan", a volela bih da ga ponovo odgledam. Skoro sam saznala da je to jedna od verzija Poslednjeg coveka na Zemlji i pretpostavljam da je sigurno bolja od ove poslednje. Od filmova koji bi mogli da se svrstaju u ovaj zanr pada mi na pamet The day of Triffids, nedavno sam ga ponovo odgledala i dobar je

Threads (Niti), BBC film iz 1984. http://en.wikipedia.org/wiki/Threads
http://www.imdb.com/title/tt0090163/

Snimljen u vreme kada je postojala realna opasnost od nuklearnog rata. Fiktivna priča o gradiću u Engleskoj neposredno pre, tokom i posle nuklearnog napada. Zastrašujući realističan prikaz posledica nuklearnog rata, ne samo neposrednih i fizičkih (izgoreli leševi, psoledice radijacije) već i raspada društvenih niti do kojih dolazi zatim (glad, pljačke, neredi, svođenje ljudi na nagone za preživljavanje) da i ne pominjemo dugoročne posledice radijacije. "Dan posle" u odnosu na ovo deluje kao prijatan filmić za opuštanje.Scenario je inače zasnovan na predviđanjima naučnika kako bi izgledale posledice nuklearnog rata (kao i BBC dokumentarac The War Game iz 1965. kojim je bio inspirisan - a koji je inače dugo bio zabranjen za prikazivanje na BBC-ju iz političkih razloga, iako su ga oni proizveli)

Zaista jak, jeziv i mučan film, posle ovoga će vam se većina postapokatiptičnih filmova činiti previše idilično...

421px-Threadsmoviecover.jpg

The next video game to movie translation may be something a little different. Joystiq is reporting that Fallout may soon be making the big screen jump. They say Bethesda Softworks, the company behind the most recent Fallout game, Fallout 3 has registered a trademark, claiming the Fallout name for “entertainment services in the nature of an on-going television program” and in another filing, securing the trademark for “motion picture films about a post-nuclear apocalyptic world.”

Back