Post-Apocalyptic Movies

The next video game to movie translation may be something a little different. Joystiq is reporting that Fallout may soon be making the big screen jump. They say Bethesda Softworks, the company behind the most recent Fallout game, Fallout 3 has registered a trademark, claiming the Fallout name for “entertainment services in the nature of an on-going television program” and in another filing, securing the trademark for “motion picture films about a post-nuclear apocalyptic world.”

Opa :lol:

Ovo moz' bit' jako lepa vest.

Evo nekih naslova za koje ja znam

Logan's Run
A boy and his dog
Final Fantasy - The spirits within
Final Fantasy - Advent children
Screamers
The Time Travelers
Eden Log
Neon city
Teenage caveman
9

A Boy and His Dog (1975.) nezaboravan film.:mrgreen:
Crna komedija.Iskreno preporucujem onima koji nisu odgledali,ako taj film uopste jos moze da se nadje.

http://www.imdb.com/title/tt0072730/

Don Dzonson iz perioda pre nego sto je postao onaj opaki detektiv iz Poroka Majamija.
Telepatska veza izmedju momka i njegovog psa.Tako komuniciraju.Pas je hiperinteligentan,dok je momak ,malo zaostao.Kroz film mu pas daje brojne mudre savete,ali mladic cesto ne slusa glas mudrosti i upada u gadne nevolje.:hahaha:

Evo ih - Vic & Blood :
a-boy-and-his-dog-don-johnson-and-tiger1.jpg

Poslednja izmena:
Gdje si post-apocalyptic saplemenice...
The Road je sigurno u moj top 3 sto se tice postapokalipstine.
Mekarti je napisao pakleno dobar roman koji je je dobio odlicnu ekranizaciju.
Mortensen pokido',Duval mind-blowing,ma neka pale te kotlove da krstarimo wasteland-om.

Gdje si post-apocalyptic saplemenice...
The Road je sigurno u moj top 3 sto se tice postapokalipstine.
Mekarti je napisao pakleno dobar roman koji je je dobio odlicnu ekranizaciju.
Mortensen pokido',Duval mind-blowing,ma neka pale te kotlove da krstarimo wasteland-om.
poz pajo...
jest mortensen pozrtvovan, nema sta.
samleo sam sve od ovog naseg post a. zanra.
ako imas nesto novo, sibni link.
btw...koja su preostala dva od tvoja top 3?

pa naravno...klasici!
namcorasti kevin kostner koji je izgleda sipatizer ovog zanra >the postmen.

Postmen naravno i on je obavezno stivo za svakog ko zeli da se propisno i valjano pripremi za 2012 i s.ranje biblijskih razmjera.
Sekspir da se zna u prste.
http://1.***************/_uGZ_cw1Juw8/SQRjIAPu7ZI/AAAAAAAAJXA/ynn6Xhprvgw/s400/Postman_ver3.jpg
"Neither snow nor rain nor heat nor gloom of night stays these couriers from the swift completion of their appointed rounds"

http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Ekranizacija stripa "The Walking Dead"/
Zombie+Post-Apocalyptic,ma idealna kombinacija ko prsuta i sir.
Dvije epizode za sada,sve ispeglano,produkcija na vrhunskom nivou,sminku ko da je radio Lakobrija sa tonu love.
Kulise placene suvim zlatom,ovo nije Romero koji cijedi suvu drenovinu vec nesto drugacije,mogu da osjetim da ce ovo bit klasik.

uhhh...sad sam povezao sa onom promocijom koja je nedavno bila.
slazem se s tobom...
sjajni za mene frank darabont, kingov fan.
doleload epizoda.
ooo hvala

dobar je the road.

Sinoć ponovo gledala The Road,jeste dobar..neko ga je skoro postavio na temi "film koji vas je najviše ubedačio"..i moram da se složim.Mada se pojedini elementi vizije mračne nam budućnosti pojavljuju i u Book of Eli, npr. (misija sa ciljem, u jednom slučaju dete u drugom knjiga i kanibalizam kao najupečatljiviji momenat) The road ostavlja mnogo jači,teži,mučan utisak.Opet,nada nije mrtva,ostaje neki cilj,neka put nade,neki dobri ljudi i optimizam...

Poslednja izmena:
Sinoć ponovo gledala The Road,jeste dobar..neko ga je skoro postavio na temi "film koji vas je najviše ubedačio"..i moram da se složim.Mada se pojedini elementi vizije mračne nam budućnosti pojavljuju i u Book of Eli, npr. (misija sa ciljem, u jednom slučaju dete u drugom knjiga i kanibalizam kao najupečatljiviji momenat) The road ostavlja mnogo jači,teži,mučan utisak.Opet,nada nije mrtva,ostaje neki cilj,neka put nade,neki dobri ljudi i optimizam...
da da...the road je dosta ozbiljniji film od book of eli, mnogo tezi...the book of eli je nekako post a. vestern.meni se dopada jer prosto uzivam u post a. kadrovima.
ti filmovi i imaju neku pouku ipak...mislim, koliko u vodenom svetu vredi obicna casa vode? sitnice na koje ne obracamo paznju danas...

Book of Eli posjeduje samo jednu pristojnu stvar a to je post-apocalyptic wasteland.
Gledo' sam davno sa odurnim snimkom,moram da osvjezim.
The Road je toliko jak da mozes osjetis pepeo u ustima dok promicu sepia tonovi na ekranu.

Poslednja izmena:
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Ekranizacija stripa "The Walking Dead"/
Zombie+Post-Apocalyptic,ma idealna kombinacija ko prsuta i sir.
Dvije epizode za sada,sve ispeglano,produkcija na vrhunskom nivou,sminku ko da je radio Lakobrija sa tonu love.
Kulise placene suvim zlatom,ovo nije Romero koji cijedi suvu drenovinu vec nesto drugacije,mogu da osjetim da ce ovo bit klasik.
odgledao...meni je ovo sjajno!:ok:
iskreno, mnogo vise nego sto sam ocekivao.
sve pohvale.

Back