Послушајте: Владика Атанасије о Вучићевој издаји Косова, сарадњи Мила и Вучића…

nesko101

Elita
Poruka
20.832
Послушајте шта је блаженопочивши умировљени Владика Атанасије Јевтић говорио о Вучићевој издаји Косова и Метохије и сарадњи са Милом Ђукановићем.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...cicevoj-izdaji-kosova-saradnji-mila-i-vucica/

Nadovezaću se na ovu priču sa svojim iskustvom koji sam video pre dva dana posetom Brezovice i opštine Štrpce saznao sam lično da su Srpski čelnici Srpske liste tačnije pripadnici SNS-a dozvolili da se na njihovoj opštini izgradi za manje od dve godine preko 1500 albanskih vikendica.Umesto Srbi da se sjate u Brezovicu koja je po meni lepša od Kopaonika.Setite se samo one pesme navali se Šar planina.......Da izdali su a nijedni režimski mediji u Srbiji ne pišu o tome a narod gde je u samom Štrpcu bukvalno 100% Srba bez posla i primanja bukvalno prepušten sam sebi.Žive od poljoprivrede i prodaje malina.

Послушајте шта је блаженопочивши умировљени Владика Атанасије Јевтић говорио о Вучићевој издаји Косова и Метохије и сарадњи са Милом Ђукановићем.
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...cicevoj-izdaji-kosova-saradnji-mila-i-vucica/

Nadovezaću se na ovu priču sa svojim iskustvom koji sam video pre dva dana posetom Brezovice i opštine Štrpce saznao sam lično da su Srpski čelnici Srpske liste tačnije pripadnici SNS-a dozvolili da se na njihovoj opštini izgradi za manje od dve godine preko 1500 albanskih vikendica.Umesto Srbi da se sjate u Brezovicu koja je po meni lepša od Kopaonika.Setite se samo one pesme navali se Šar planina.......Da izdali su a nijedni režimski mediji u Srbiji ne pišu o tome a narod gde je u samom Štrpcu bukvalno 100% Srba bez posla i primanja bukvalno prepušten sam sebi.Žive od poljoprivrede i prodaje malina.
jesu li ti šiptari građani srbije?....postoji li neki zakon protiv toga...a da srbija donese zakon da svaka zdrava srpkinja mora roditi bar četvoro djece inače će izgubiti državljanstvo i boravka u srbiji...

jesu li ti šiptari građani srbije?....postoji li neki zakon protiv toga...a da srbija donese zakon da svaka zdrava srpkinja mora roditi bar četvoro djece inače će izgubiti državljanstvo i boravka u srbiji...
Nisu svi šiptari građani Srbije.Na primer oni u Preševu,Bujanovcu i Medveđi jesu.Oni koji su sa svoje teritorije proterali Srpsku policiju,vojsku i sudstvo oni su po automatizmu državni neprijatelji i tu nije neophodan nikakav dodatni zakon.Dakle prema takvima dozvoljene su svi vidovi represije.

Покрет за одбрану КиМ: Званични Београд бојкотовао сахрану владике Атанасија
22:05 08.03.2021.

Председништво Покрета за одбрану КиМ са огорчењем примећује да на опелу и сахрани Владике Атанасија, једне од најзначајнијих личности српске културе с краја 20. и почетка 21. века, није било представника званичне Србије. Скандал је утолико уочљивији јер су том важном догађају присуствовали председница Републике Српске и председник владе Црне Горе.

Актуелним властима у Србији ово не служи на част. Владика Атанасије је, са пуним правом, осуђивао капитулантску и дефетистичку косовску политику Александра Вучића и његових сарадника. Показало се да му то ни после упокојења није опроштено. Овако недостојним поступањем осрамоћени су, међутим, и они грађани Србије који су Владику Атанасија поштовали и волели.
kovic-atanasije.jpg

У Београду, 7. 3. 2021.
Председништво Покрета за одбрану Косова и Метохије:
Проф. др Митра Рељић
Проф. др Слободан Самарџић
Проф. др Богољуб Шијаковић
Проф. др Милош Ковић
Проф. др Часлав Копривица

Čim vidim Smrdin.Info ja znam da je vest lažna i fabrikovana, Smrdin.Info treba zabraniti. Ja redovno prijavljujem njihov YouTube kanal.

Back