Poslovi koje nikako ne biste mogli da radite

S1MCRO

Elita
Poruka
23.713
Koja su to zanimanja za koja smatrate da nisu za vas i da ne biste mogli da ih radite i zbog čega?

Od mene za početak:

Taksista - Pomisao da u gluvo doba noći primam u svoje vozilo jednog ili više sumnjivih likova, da oni sedaju iza mene tako da ne mogu da vidim šta imaju u rukama i da mi kažu da ih vozim na periferiju grada mi je oduvek delovala kao priča iz horor filmova. Nema tih para za koje bih se bavio ovim poslom.

''Each night when I return the cab to the garage, I have to clean the cum off the back seat. Some nights, I clean off the blood.'' - Taxi Driver (1976)

Poslednja izmena:
Ne bih mogao da budem advokat, jer advokat često mora da tvrdi jedno dok misli drugo, a tu sam prilično smotan i imam otpor prema tome.
Takođe, ne bih mogao da se bavim poljoprivredom jer mi je strašno dosadno da čekam mesecima ili godinama da mi se rad isplati.
Ne bih mogao da se bavim modom, ribolovom, servisima vezanim za ulepšavanje, knjigovodstvom, da budem nekakav noćni čuvar i sl... to mi je sve strašno dosadno.

Koja su to zanimanja za koja smatrate da nisu za vas i da ne biste mogli da ih radite i zbog čega?

Od mene za početak:

Taksista - Pomisao da u gluvo doba noći primam u svoje vozilo jednog ili više sumnjivih likova, da oni sedaju iza mene tako da ne mogu da vidim šta imaju u rukama i da mi kažu da ih vozim na periferiju grada mi je oduvek delovala kao priča iz horor filmova. Nema tih para za koje bih se bavio ovim poslom.

''Each night when I return the cab to the garage, I have to clean the cum off the back seat. Some nights, I clean off the blood.'' - Taxi Driver (1976)
monoton kancelarijski posao, ne drzi me mesto.

a obuku drze lavovi :zcepanje:
Zaboravila te tag danas :D
Vidi nas haha

1728472856118.jpg

Od mene za početak:

Рукотворац - помисао да радим нешто пипаво и тачно и да имам усресређеност руку на то ме ужасава. Бацио би врло брзо све то и отерао неког у п.м.

п.с. Белешке (срећом) из деведесетих година прошлог века кажу да је посао таксисте поред чувара реда био најопаснији.

Back