Adika
Obećava
- Poruka
- 78
I samo tako...puste ga da dzedzi i da se nada, posle toliko razgovora, testova, itd...
poslodavci sram da vas bude!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok nisam nasla posao, konkurisala sam za skoro 30 radnih mesta za manje od godinu dana (2007. godina), po pravilu bi svi rekli ako budem izabrana javice u nekom roku. To zapravo znaci, ako nista ne javimo, nisi izabran.
Za neka radna mesta konkurise, ponekad, i vise od sto ljudi. Zamisli kada bi sve njih trebalo zvati, ili jos gore, uputiti im pismeno obavestenje...
Mnogo je jednostavnije da zainteresovani kandidat nazove i proveri sta se desava sa konkursom.
Знам, циркуларно електронско писмо је јако скупо а и за сваког кандидата треба да се пише исти текст (ако не знаш за копи/пејст)...![]()
Dok nisam nasla posao, konkurisala sam za skoro 30 radnih mesta za manje od godinu dana (2007. godina), po pravilu bi svi rekli ako budem izabrana javice u nekom roku. To zapravo znaci, ako nista ne javimo, nisi izabran.
Za neka radna mesta konkurise, ponekad, i vise od sto ljudi. Zamisli kada bi sve njih trebalo zvati, ili jos gore, uputiti im pismeno obavestenje...
Mnogo je jednostavnije da zainteresovani kandidat nazove i proveri sta se desava sa konkursom.
bas
tim pokazuju da su profi, cak i ako realno to nije slucaj, bar se stvara takva slika
uzgred, konkursi privanih firmi cesto i nisu namesteni, dok je slucaj sa drzavnom upravom po difoltu uvek namesten, a oni, jelte, uvek jave ishod
a sajtovi za zaposljavanje su tek totalni shit (izvinjavam se na izrazu, ali moja iskustva su takva
I samo tako...puste ga da dzedzi i da se nada, posle toliko razgovora, testova, itd...
Da, ali, ako sam bio na testiranju, receno mi je da rezultati testiranja zadovoljavaju u potpunosti kriterijume, i ako su rekli da ce odmah posle praznika obavestiti o ishodu konkursa, osnovna kultura je da mi posalju pisljivi mail kom ce reci o cemu se radi, bar da me ispostuju kao kandidata koji je isao na 3 razgovora sa ovim i onim menadzerima, odazvao se svakom njihovom pozivu na razgovore i testiranja i usao u najuzi izbor......