Pošlo mi zmu sliku

jaoooo umreću, znači svi smo imali to iskustvo sa bodijem :rotf:
..
svi smo ga takoreći pomerali u stranu :zcepanje:
..
a jeste Ripli dobro si opisala tu uvrnutu pozu kad se saviješ kao Nađa Komaneči, formiraš neki poluluk i vatreno se usresrediš na to svoje međunožje, a to me podseti na jednu situaciju koja mi se skoro desila inače :rotf:
...
Desilo mi se da u jednom momentu žureći da sednem za komp i u moju omiljenu pozu, na dvosed sa dignutim nogama na stolicu, prospem sebi u krilo čaj koji je bio toliko proključao, da mi je prosuta voda prošla kroz tanku trenerku i ošurila mi moju nežnu butinu :rumenko:
Shvatajući koliko je kritično, odjurila sam u kuhinju, svukla trenerku do kolena, pustila vodu na česmi i uzela čistu trulex krupu, natopila je sa vodom i zalepila sebi na butinu, sa onom facom trenutnog olakšanja (znaju muški koja je to faca, kada prilikom kulminacije onog finog događaja, ispustite uzdah i zabacite glavu unazad) :lol:

I sve bi to bilo divno, da u tom momentu nije ušla moja mama u kuhinju i zatekla me u toj čudnoj pozi, koja je njoj izgleda kao da se ja zapiram polugula usred kuhinje :rotf:
..
eto kako stvari mogu da izgledaju gore nego što jesu :lol:
..
eto nek Para sad zamisli svog muža u helankama, ne može biti gore od ovog mog :lol:

:rotf: Sledeci put ne nosi vruc caj kad treba da ti stignu vruce pp-e...

Mogu da zamislim izraz lica tvoje mame... :lol:

Znaci za maksimalno uzivanje potrebno je prosuti vreo caj u krilo, i potom staviti kao oblogu hladan mokar truleks, vredi probati... :think: :lol:

stigao je meni vruć čaj u krilo, umesto vruć PP :rotf:
...
a mama šta da ti kažem...samo joj zamisli facu i moje objašnjenje :lol:
ko zna kako je to tek izgledalo otpozadi :rotf:
..
taj mokar truleks me je spasio...mada još uvek mažem kremom tu flekicu na vrućem (osetljivom) mestu :rumenko: da mi ne ostane trag od nezgode:lol:

Mislim da je mamin izraz bio identican tatinom letosnjem izrazu kad je video kako se igras sa puzem i kruskom u basti, sigurno je i ona pomislila da ti je potreban partner s kojim bi se volela. :lol:

Imas neke cudne nacine za uzivanje. :rotf: Bolje da tu metodu ne probam, da se drzim klasike... :lol:

ne znam druže Pica, mene je taj truleks izvadio, da sam držala već kašiku u blizini butine, teško bih objasnila neke stvari :lol:
..
samo je izustila posle mog objašnjenja "ja sam već svašta pomislila" :rotf:

...
eto šta ću...nekako upadam u neke čudne situacije, nenadano :lol: a i ovi moji se vrzmaju stalno tu negde u blizini, pa me ukebaju u nezgodnom momentu :lol:

za svaki slučaj :lol: a jeste me pitala "jel' ti ostala fleka?"...ali poricala sam :lol:
..
begam sad sa teme...ostavismo Parinog muža negde daleko iza nas...valjda će ga ona već nekako naći i izbaviti od nas ostalih :lol:

:cao:

Al' ozbiljno, imala si vise srece nego pameti, mogla si se bas opeci, i to na najnezgodnijem delu tela. Tako je moja rodjaka prosula po nozi vrelu vodu za kafu, peripetija bilo samo takvih. Ne leteti nigde, pogotovo ne zbog kuckanja na netu.

Back