Truman
Elita
- Poruka
- 23.418
Ljudi za jedanaest dana napusticu ovaj tinejdzersi svet i uci u vode odraslih ljudi. I pravo da vam kazem, ne ide mi se tamo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Ljudi za jedanaest dana napusticu ovaj tinejdzersi svet i uci u vode odraslih ljudi. I pravo da vam kazem, ne ide mi se tamo.![]()
miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
Dovla:Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
Vala bas... ko je jos video sveta na bajsu i roskama???![]()
![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Dovla:Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
![]()
![]()
I ja nekako vishe volem levu ruku lezerno preko prozora 8)
Da, da, kad izlazim vidjam mnogo fit klinaca koji ostavljaju bajseve ispred diskoteke i znojavi upadaju unutra srecni sto su zdravi.joGooOOD:Kad_LupimLupim:Dovla:Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
![]()
![]()
sportisti ce na basevima i rolerima,em su fit i osecaju se super...a vi se gojite u kolima...buahaha 8)
joGooOOD:Kad_LupimLupim:Dovla:Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
![]()
![]()
sportisti ce na basevima i rolerima,em su fit i osecaju se super...a vi se gojite u kolima...buahaha 8)
Jel' to zbog vode?Dovla:Onaj ko redovno vozi brzo ne moze da se ugoji a uz to izgleda jos mladje. Ko ne veruje dokazacu...
Jok zbog brade!Кулиража:Jel' to zbog vode?Dovla:Onaj ko redovno vozi brzo ne moze da se ugoji a uz to izgleda jos mladje. Ko ne veruje dokazacu...
Кулиража:Jel' to zbog vode?Dovla:Onaj ko redovno vozi brzo ne moze da se ugoji a uz to izgleda jos mladje. Ko ne veruje dokazacu...
Ma idi jeeee...Dovla:Кулиража:Jel' to zbog vode?Dovla:Onaj ko redovno vozi brzo ne moze da se ugoji a uz to izgleda jos mladje. Ko ne veruje dokazacu...
Evo za pocetak kako se ne ugojiti? Kada vozimo brzo pa cak i prebrzo organizam je sav u grcu i ne dolazi do gojenja cak dolazi i do trosenja kalorija usled napetosti.
Truman:Ljudi za jedanaest dana napusticu ovaj tinejdzersi svet i uci u vode odraslih ljudi. I pravo da vam kazem, ne ide mi se tamo.![]()
Dovla:Master_Chief:miss:...pa sta me briga za to...imam i ja bajs...i roske!!! 8)
pricaj mi pricu...
![]()
![]()