Poslednji obroci osuđenika na smrt

Zato što je predviđeno državnim budžetom i penologija nema ništa protiv.

Ne mogu da im ispune ni jednu više želju, sve su kredite na život potrošili. Zato je smrtna kazna velika odmazda. Jedino milosrđe je poseta sveštenika i poslednji obrok.

Pošto je izvršenje smrtne kazne obično izujutra, onda ne verujem da doručkuju, poslednja bi im bila večera?

pa možeš da se u međuvremenu,, ako si u Americi, dok te ne obese, ubrizgaju injekciju ili tome sl. dopisuješ sa nekim ženama koje su usamljena srca i čak ostvariš nešto više osim obične posete.

Ima slućajeva gde su se osuđenici na smrt oženili ženama koje su upoznali putem pisama, pa onda druženje, segz i hepi end, msm, dok ga ne ubije država....

Al to nije poslednja želja. Klopa jeste. Sveštenik će da dođe po službenoj dužnosti, svejedno.

pa možeš da se u međuvremenu,, ako si u Americi, dok te ne obese, ubrizgaju injekciju ili tome sl. dopisuješ sa nekim ženama koje su usamljena srca i čak ostvariš nešto više osim obične posete.

Ima slućajeva gde su se osuđenici na smrt oženili ženama koje su upoznali putem pisama, pa onda druženje, segz i hepi end, msm, dok ga ne ubije država....

Al to nije poslednja želja. Klopa jeste. Sveštenik će da dođe po službenoj dužnosti, svejedno.

on ce samo pokvariti ugodjaj
ti narucis kilo votke on ce te smara kako to nije pozeljno sa stanovista sutrasnjeg suceljavanja na kapiji
ili to bese kad se jesus vrati po drugi put? svejedno,upisuje se u tefter
fin je to ako ti treba ispoved al ako ti treba samo alkohol i nesto sto nisi jeo godinama ili dcenijama onda se te dve stvari potiru

Ne verujem da je alkhol dozvoljen, al ako je neko paničar, normalno da moraju da ga ošamute sedativima pre nego što ga roknu...tako da je i moguće da daju alkohol.

Msm da sveštenik ne može da se izbegne, al može da se skrati procedura, oterraš ga u tripic..on omlati krstom i tjao..

da mozete naruciti bilo sta pred svoju smrt a da znate tacan sat minut i sekund sta bi to bilo
dal bi ste se najeli i napili ili je bolje otici na prazan zeludac
i zbog cega generalno se osudjenicima pred egzekuciju ispunjavaju te zelje

Ako bih baš mogao da biram pre bih odabrao seks sa nekom ženom umesto jela, ali ako sam već sveden na izbor jela onda bih birao pečene krompire sa piletinom, pileću salatu, čašu nekog dobrog vina i za dezert slatko od kupina. Inače sam uglavnom vegan ali pred smrt sigurno ne bih poštovao to...

Česti su bili nervni slomovi kod osuđenika na smrt i da bi im se skrenula pažnja nudi ima se taj obrok čime se
pažnja prenosi na čula...
Nije uopšte u pitanju problem tipa "ko je taj ko može da sudi" iako je u pitanju nasilje državne vlasti.
Nije opravdano nasilje nad nasilnikom!
Inače za poslednji obrok bih naručio kilu otrova i častio dragu publiku...:mrgreen:

povukao bih se duboko u sebe, ne bih ništa iz spoljnog sveta želeo niti bih obraćao pažnju na ljude okolo
pokušao bih da sebe uvedem u mentalno stanje blisko meditaciji, snu, čula bih usmerio ka unutra

wa3fvN9.gif

da mozete naruciti bilo sta pred svoju smrt a da znate tacan sat minut i sekund sta bi to bilo
dal bi ste se najeli i napili ili je bolje otici na prazan zeludac
i zbog cega generalno se osudjenicima pred egzekuciju ispunjavaju te zelje

ne jedem pod stresom :lol:

sad mi je palo to na pamet...da nikad ne jedem pred neki važan događaj...a gde ćeš veći sopstveno pogubljenje :lol:
...
ispalo bi nekako kao da im prkosim sa svojim odbijanjem poslednjeg obroka...a bilo bi potpuno suprotno...ukakila bih se živa :mrgreen:

...
a ispunjavaju da umire svoju savest :lol:

...iliti pravo čoveka da dostojanstveno ne umre gladan valjda :p
....
licemerno...daš mu da jede, a onda ga ubiješ....eh.

Mnogima se čini oštra ova reč.. odreci se sebe i uzmi krst svoj i idi za Isusom..ali će biti mnogo teže poslednjega dana čuti ovu reč ..idite od mene prokleti u oganj večni ..mi uvek tražimo kakvo olakšanje, i čovek se teško odrekne samoga sebe.,budi dakle još sad pun nespokojstva i tuge zbog svojih grehova , da bi u času suđenja dobio udela u spokojstvo blaženih... doći će vreme kad ćeš želeti samo jedan dan ,samo jedan čas, da očistiš svoju dušu- hoćemo li ga dobiti ??

Mnogima se čini oštra ova reč.. odreci se sebe i uzmi krst svoj i idi za Isusom..ali će biti mnogo teže poslednjega dana čuti ovu reč ..idite od mene prokleti u oganj večni ..mi uvek tražimo kakvo olakšanje, i čovek se teško odrekne samoga sebe.,budi dakle još sad pun nespokojstva i tuge zbog svojih grehova , da bi u času suđenja dobio udela u spokojstvo blaženih... doći će vreme kad ćeš želeti samo jedan dan ,samo jedan čas, da očistiš svoju dušu- hoćemo li ga dobiti ??

Hoćemoo..!! :super:

- - - - - - - - - -

sam pogodio..? :eek:

Back