POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

i sam znas da prema Bibliji postoji neoprostiv greh...

a kako je on neoprostiv ako ga Bog oprosti i vaskrsne :think:

a gehena je simbol unistenja a ne pakla :)

Неће се грех опростити васкрсењем, одакле ти то??? По васкрсењу иде суд тј. награда/казна, а геена(други назив за пакао) је добила име по ђубришту које је спаљивано.."где црв њихов не умире и огањ се не гаси" - Христове речи о паклу...

proreceno je da ce Isus biti ubijen i to je Bog dozvolio....

bilo je toliko Isusovih protivnika... lako je Bog mogao predvideti da ce vec neko hteti da ga ubije

a bilo ih je uzasno veliki broj.. ..:cao:

Bogu nije tesko da bilo sta predvidi... i tako i onda i postupa...

Mogao je lakshe da postupi , da sam spasi svog sina , prikazhe se svima , i reshena pricha.

Ovaj Jehova voli da komplikuje , napravi veru u shpansku seriju .

P.S: I nije neki otac, pa on je svemocan , shto nije spasio sina , sredio Sotonu , odma postavio juniora na presto nebeskog kraljevstva i aj cao , mirna Bosna , to jest Empirej.

Mogao je lakshe da postupi , da sam spasi svog sina , prikazhe se svima , i reshena pricha.

Ovaj Jehova voli da komplikuje , napravi veru u shpansku seriju .

P.S: I nije neki otac, pa on je svemocan , shto nije spasio sina , sredio Sotonu , odma postavio juniora na presto nebeskog kraljevstva i aj cao , mirna Bosna , to jest Empirej.

sve je on uradio i tek ce da uradi al ne na tvoj nacin nego na svoj :cao:

sve je on uradio i tek ce da uradi al ne na tvoj nacin nego na svoj :cao:

Shto me ne pita da mu pomognem , mislim kao stvoritelj je onakav-ovakav , al kao roditelj je labav , sto posto bi na lepe ochi dobio dobar deo zemlje i neba , mislim da sam mu ja junior , i naravno ne bi ponovio grehske I.H.-a , a kad je Sotonu pustio da vrshlja , ima malo i ja :evil:

Valjda mi zna mobilni , nek se javi .

Poslednja izmena:
obzirom na prirodu mog posla i onoga sto svakodnevno gledam, vidim da je blizu kraj....

Nego , kad je sledeci smak sveta, mislim tacan datum .Da mi poslovi ne ostanu nezavrseni.

Vidis da je podigla kredit i ulozila u posao i kada je videla da joj krenulo nizbrdo i nema da isplatjuje kredit, vidi kako joj se blizi kraj (dal misli na neki sepuku tj harakiri ili sta vec, to neznam.....nije se izjasnila do kraja)

Где пише да Бог неће све људе васкрснути(геена је симбол пакла) и с ким ће Божији народ ратовати када дође армагедон?
Pise u Bibliji,.... vec sam i rekla da postoji kategorija neoprostivog greha... (a gehena je simbol unistanja )

a vaskrsenje ce biti nakon Armagedona pod hiljadugodisnjom vladavinom mira Isusa Hrista kada ce na zemlji vaskrsavati umrli... u okviru tih 1000 godina ...

takodje ce tada ljudi na zemlji biti dovedeni do savrsenstva sa mocucnoscu vecnog zivota... .

i nakon tih 1000 god zivece vecno na zemlji kao savrsena bica...

ne boj se necu, ali ima onih kojima sam radila uvidjaj zbog izvrsenog suicida... mada to uopste nema veze sa ovom temom .... ako ti smeta moja konstatacija , ti zazmuri molim te i nemoj da je citas ;-)
Daleko bilo da mi smeta tvoja konstatacija.......ali kada neki post (misao) ostavis neobjasnjivim, onda rizik toga je da ga drugi prepravi onako kako on hoce.....dobro je da si se javila....:super:......i sta kaze statistika ??

Pre svega žao mi je ako sada skrecem sa teme ali bolje da ne znas .... prosle godine samo u srbiji vise stotina ljudi ( gde je veliki broj omladine do 25 godina) je izvršio suicid da li zbog famoznog kredita koji ste meni pripisali, da li zbog nekog drugog problema, sve u svemu ljudi sve manje nalaze rešenja i sve više pribegavaju tome da problem reše suicidom ..... :neutral:

Pre svega žao mi je ako sada skrecem sa teme ali bolje da ne znas .... prosle godine samo u srbiji vise stotina ljudi ( gde je veliki broj omladine do 25 godina) je izvršio suicid da li zbog famoznog kredita koji ste meni pripisali, da li zbog nekog drugog problema, sve u svemu ljudi sve manje nalaze rešenja i sve više pribegavaju tome da problem reše suicidom ..... :neutral:

http://www.borba.rs/content/view/2961/83/

Pise u Bibliji,.... vec sam i rekla da postoji kategorija neoprostivog greha... (a gehena je simbol unistanja )

a vaskrsenje ce biti nakon Armagedona pod hiljadugodisnjom vladavinom mira Isusa Hrista kada ce na zemlji vaskrsavati umrli... u okviru tih 1000 godina ...

takodje ce tada ljudi na zemlji biti dovedeni do savrsenstva sa mocucnoscu vecnog zivota... .

i nakon tih 1000 god zivece vecno na zemlji kao savrsena bica...

A ko ce vladati posle tih 1000 godina , ko ce biti naslidnik velikog vodje Isusa Hrista ?

Back