- Poruka
- 46.570
sta mislite koliko je kraj blizu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite koliko je kraj blizu?

demoni ne znaju sigurno
a i Isusa su napadali izdemonizirani ljudi, nista novo
demoni ne znaju sigurno
- - - - - - - - - -
a i Isusa su napadali izdemonizirani ljudi, nista novo

sa radoscu se ceka izbavljenje![]()
I ja sa radoscu !![]()
![]()

hm, kako koji...![]()
Kada se ne preturih sa stolice a zbog ...iznenadjenja...
Čoveće da li to tripujem da si to ti...
I samo da te pozdravim...
Bolesno nasladjivanje ocekivanim dogadjajima kada ce ljudi, zene i deca patiti tokom invazije jasno pokazuje da cekaoci apokalipse vide u buducnosti jednu te istu sliku:
belu liniju koja se prostire u nedogled na obe strane. Iza crte su nabijeni ljudi, zene i deca u ogromnoj masi koja doseze do horizonta. Sa leve strane pusi se krematorijum, sa desne kapija okicena cvecem na kojoj je zategnut natpis "Rad oslobadja", a oni su ispred bele crte u crnim uniformama.
http://www.dnevne.rs/tema-dana/ujed...ceo-proces-prelaska-na-jednu-svetsku-religiju
‘Ujedinjena nacija religija’: POČEO PROCES PRELASKA NA JEDNU SVETSKU RELIGIJU
U Bibliji je proreceno unistenje religije osim PRAVE
, kao znak pocetka velike nevolje koja kulminira u Armagedonu. - Bozjem ratu.
Otkrivenje 18 Vavilon veliki je svetsko carstvo krive religije
18 Након тога видео сам једног другог анђела како силази с неба с великом влашћу и сва је земља засјала од његове славе. 2 И повикао је снажним гласом: „Пала је, пала је блудница Вавилон Велики и постала пребивалиште демонима, извор сваког нечистог смрада и скровиште свих нечистих и мрских птица! 3 Јер сви су се народи опили вином гнева, вином њеног блуда. Краљеви земаљски с њом су блуд чинили, а трговци земаљски обогатили су се од силне и бесрамне раскоши њене.“
4 Онда сам чуо један други глас с неба како говори: „Изађите из ње, народе мој, да не будете саучесници у њеним гресима и да вас не задесе њене невоље! 5 Јер су се њени греси нагомилали до неба и Бог се сетио њених неправедних дела. 6 Учините јој као што је она учинила другима, вратите јој двапут толико, вратите јој двоструко за њена дела! У чашу у којој је она опојно пиће мешала, сипајте јој га двоструко! 7 Колико је славила себе и живела у бесрамној раскоши, толико јој муке и туге задајте! Јер је у свом срцу говорила: ’Седим као краљица и нисам удовица и нећу туге видети.‘ 8 Због тога ће у једном дану доћи њене невоље: смрт и туга и глад, па ће бити спаљена ватром, јер је силан Јехова Бог, који јој је судио.
21 И један снажан анђео подигао је камен налик великом млинском камену и бацио га у море, говорећи: „Овако ће у трену бити збачен Вавилон, велики град, и више га никада неће бити.
Da li ovi dogadjaji vode kraju?
svratih malo u ove sitne sate... pozz

hm, kako koji...![]()
cim nisu saglasni nemaju pojmaPrelazak na JEDNU SVETSKU RELIGIJU - Da li je ARMAGEDON blizu?

Blizu kao i 1914. godine, zar ne?![]()

Mnogo puta sam ovde na Forumu pročitao da je Pravoslavlje prava religija. Da li si spremna da postaneš Pravoslavka?
Blizu kao i 1914. godine, zar ne?![]()